Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά την είδηση της νέας σχέσης...

Η είδηση για τη νέα σχέση της Μαρίας Κορινθίου...

Καραβάτου σε Τσολάκη: «Ελένη, σε καλωσορίζω κι επίσημα στον ΑΝΤ1»

Για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης μίλησε η...

Η Λίζα Δουκακάρου σε σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της

Η Λίζα Δουκακάρου όπως θα θυμάστε είχε χάσει τον σύζυγό της από ανακοπή καρδιάς κάτι που την είχε καταρρακώσει.

Βιν Ντίζελ: Διακοπές στη Μύκονο για τον χολιγουντιανό ηθοποιό

Η κάμερα του MykonosLiveTv τσάκωσε έναν ακόμα χολιγουντιανό ηθοποιό...

Ερωτας-φονιάς στο Λεωνίδιο

67χρονος φέρεται ότι έστησε καρτέρι στην 40χρονη πρώην ερωμένη του, την πυροβόλησε και τη μαχαίρωσε

Το ανεξέλεγκτο πάθος που έτρεφε για την πρώην ερωμένη του, μια 40χρονη κτηνοτρόφο και μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το Λεωνίδιο, φαίνεται πως είχε μετατραπεί σε εκδικητική μανία, όταν εκείνη διέκοψε τη σχέση τους αποφασίζοντας να επιστρέψει στην οικογένειά της. Ο 67χρονος, που κατά πληροφορίες δεν αποδέχτηκε ποτέ τον χωρισμό τους, φέρεται ότι έφτασε στο σημείο να συγκλονίσει την Αρκαδία με τον έρωτα-φονιά!

«Την τελείωσα. Τώρα θα φαρμακωθώ» φέρεται ότι εξομολογήθηκε σε έναν φίλο του θηροφύλακα ο 67χρονος Π.Α., ο οποίος ως αργά χθες το βράδυ αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος του άγριου εγκλήματος πάθους στην περιοχή Βασκίνα Κυνουρίας. Τα λόγια του φερόμενου ως δράστη «πάγωσαν» τον θηροφύλακα.

Λίγη ώρα πριν ο δολοφόνος της 40χρονης Γεωργίας Λάτση την είχε πυροβολήσει και κατόπιν μαχαιρώσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μητέρα ενός 21χρονου με νοητική στέρηση, μιας 18χρονης φοιτήτριας στην Πτολεμαΐδα και δύο αγοριών που φοιτούν στην Α’ λυκείου και στη Β’ γυμνασίου. Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τρίτης μαζί με έναν 80χρονο γείτονά της για να πάνε στις στάνες τους, στην περιοχή Βασκίνα, 15 χιλιόμετρα μακριά από το Λεωνίδιο, όπου ζούσε μόνιμα με τον σύζυγό της Δημήτρη Λάτση και τα παιδιά τους.
Ο 67χρονος, που τα τελευταία χρόνια δεν είχε σταματήσει να παρακαλάει τη 40χρονη να γυρίσει κοντά του, αλλά έπαιρνε πάντα αρνητικές απαντήσεις, φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του. Γνωρίζοντας το πρόγραμμά της φέρεται ότι ακολούθησε το όχημα στο οποίο επέβαινε με τον 80χρονο με προορισμό τη Βασκίνα, όπου και ο 67χρονος έχει στάνη. Ο ηλικιωμένος γείτονας δεν βγήκε από το σπιτάκι που βρίσκεται κολλητά στο μαντρί του, με αποτέλεσμα η 40χρονη να πάει μόνη της να βγάλει τα ζώα της για βοσκή, μακριά από το συγκεκριμένο σημείο. Ο πρώην εραστής της φέρεται ότι την ακολούθησε και κάποια στιγμή την πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντάς την στην ωμοπλάτη!

Εντρομη και αιμόφυρτη, η άτυχη γυναίκα έτρεξε να γλιτώσει. Ομως ο δολοφόνος βρισκόταν σε αμόκ! Την κυνήγησε, την έπιασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει, με αποτέλεσμα η 40χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή έχοντας δεχτεί μαχαιριές χαμηλά στην κοιλιά και στην καρωτίδα!

«Θα με βρείτε νεκρό»

Μόλις βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρή, ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Σύμφωνα με την κατάθεση του θηροφύλακα, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, ο 67χρονος, του ομολόγησε το φονικό αποκαλύπτοντάς του ότι είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει: «Την τελείωσα και τώρα θα πάω να πιω φυτοφάρμακο, να φαρμακωθώ. Θα με βρείτε νεκρό κοντά στο σημείο που σκότωσα τη Γεωργία!» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της λέγοντας πως υποψιάζεται ότι ευθύνεται γι’ αυτήν ο 67χρονος! Γύρω στις 9.30 το βράδυ πήγε μόνος του να την αναζητήσει. Καλώντας συνέχεια στο κινητό της τηλέφωνο το άκουσε να χτυπάει. Οταν το βρήκε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε ζητώντας να πάνε στο σημείο για έρευνα, ενώ ο ίδιος συνέχισε να ψάχνει μέσα στο σκοτάδι, ώσπου βρήκε τη γυναίκα του κατακρεουργημένη! Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που βρήκε έναν κάλυκα, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη άρχισε η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Το ανελέητο κυνηγητό και το τελεσίγραφο θανάτου
Πριν από περίπου πέντε χρόνια άρχισε ο ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον τότε 62χρονο και τη γυναίκα, τότε 35 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έρωτάς τους οδήγησε τη νεαρή μητέρα να αφήσει σύζυγο και ανήλικα παιδιά και να «κλεφτεί» μαζί του για περίπου δέκα μέρες. Τελικά γύρισε μετανιωμένη στην οικογένειά της για να κάνουν μια νέα αρχή ανακοινώνοντας στον 62χρονο (πρώην οικοδόμος) ότι χωρίζουν.

Απομονώθηκε

Επειτα από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης η σύζυγος και τα παιδιά του συνταξιούχου αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει για πάντα από το Λεωνίδιο, όπου έμενε, και να απομονωθεί στη Βασκίνα. Φέρεται ότι εξακολουθούσε όμως να ενοχλεί την πρώην ερωμένη του εκλιπαρώντας τη να είναι πάλι μαζί. Τα παρακάλια έγιναν απειλές. Κατά πληροφορίες, την έπαιρνε τηλέφωνο και της έστελνε μηνύματα απειλώντας την ότι θα τη σκότωνε. Μάλιστα η γυναίκα είχε απευθυνθεί στις αστυνομικές Αρχές ζητώντας προστασία! Η Αστυνομία είχε κάνει συστάσεις στον συνταξιούχο και είχε κατασχέσει το κυνηγετικό όπλο του.
Τον περασμένο Μάιο ο 67χρονος έδωσε «τελεσίγραφο» στην άλλοτε ερωμένη του λέγοντάς της ότι αν δεν του έδινε απάντηση, θα την «καθάριζε». Εκείνη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε και φέρεται ότι της επιτέθηκε με ένα κομμάτι ξύλο! Σύμφωνα με τον σύζυγό της, τις προηγούμενες φορές που δέχτηκε επίθεση την είχε σώσει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με τα παιδιά της.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο instagram

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει γνωστή ηθοποιός. Η ίδια πόσταρε φωτογραφία να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα έχοντας δίπλα τον γιο

Μαρίνα Καλογήρου: «Κακοποιούμουν σεξουαλικά από τα τέσσερα έως τα δεκατέσσερά μου»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε για πρώτη φορά η Μαρίνα Καλογήρου αφήνοντας άφωνη την Αθηναΐδα Νέγκα.

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη ποζάρει με μπικίνι κι αναστατώνει

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και μητέρα του γιου του έβαλε το μαγιό της και απόλαυσε τις βουτιές της.

Δύσκολο καλοκαίρι για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά

Διακοπές χωριστά για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία...

Λάκης Λαζόπουλος: Παντρεύτηκε η κόρη του στην Πάρο με λίγους καλεσμένους

Παντρεύτηκε η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου σε στενό κύκλο.

Λάκης Λαζόπουλος: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της κόρης του στην Πάρο

Την απόλυτη ευτυχία βίωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος,...

Επτά χρόνια από το χαμό του Μάνου Αντώναρου – Το μήνυμα της συζύγου του

Πέρασαν επτά χρόνια από τον χαμό του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου. Η σύζυγός του, Ολίβια δημοσίευσε μια φωτογραφία τους αγκαλιά
spot_img
spot_img