Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ερωτας-φονιάς στο Λεωνίδιο

67χρονος φέρεται ότι έστησε καρτέρι στην 40χρονη πρώην ερωμένη του, την πυροβόλησε και τη μαχαίρωσε

Το ανεξέλεγκτο πάθος που έτρεφε για την πρώην ερωμένη του, μια 40χρονη κτηνοτρόφο και μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το Λεωνίδιο, φαίνεται πως είχε μετατραπεί σε εκδικητική μανία, όταν εκείνη διέκοψε τη σχέση τους αποφασίζοντας να επιστρέψει στην οικογένειά της. Ο 67χρονος, που κατά πληροφορίες δεν αποδέχτηκε ποτέ τον χωρισμό τους, φέρεται ότι έφτασε στο σημείο να συγκλονίσει την Αρκαδία με τον έρωτα-φονιά!

«Την τελείωσα. Τώρα θα φαρμακωθώ» φέρεται ότι εξομολογήθηκε σε έναν φίλο του θηροφύλακα ο 67χρονος Π.Α., ο οποίος ως αργά χθες το βράδυ αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος του άγριου εγκλήματος πάθους στην περιοχή Βασκίνα Κυνουρίας. Τα λόγια του φερόμενου ως δράστη «πάγωσαν» τον θηροφύλακα.

Λίγη ώρα πριν ο δολοφόνος της 40χρονης Γεωργίας Λάτση την είχε πυροβολήσει και κατόπιν μαχαιρώσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μητέρα ενός 21χρονου με νοητική στέρηση, μιας 18χρονης φοιτήτριας στην Πτολεμαΐδα και δύο αγοριών που φοιτούν στην Α’ λυκείου και στη Β’ γυμνασίου. Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τρίτης μαζί με έναν 80χρονο γείτονά της για να πάνε στις στάνες τους, στην περιοχή Βασκίνα, 15 χιλιόμετρα μακριά από το Λεωνίδιο, όπου ζούσε μόνιμα με τον σύζυγό της Δημήτρη Λάτση και τα παιδιά τους.
3414r3rttf 2Ο 67χρονος, που τα τελευταία χρόνια δεν είχε σταματήσει να παρακαλάει τη 40χρονη να γυρίσει κοντά του, αλλά έπαιρνε πάντα αρνητικές απαντήσεις, φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του. Γνωρίζοντας το πρόγραμμά της φέρεται ότι ακολούθησε το όχημα στο οποίο επέβαινε με τον 80χρονο με προορισμό τη Βασκίνα, όπου και ο 67χρονος έχει στάνη. Ο ηλικιωμένος γείτονας δεν βγήκε από το σπιτάκι που βρίσκεται κολλητά στο μαντρί του, με αποτέλεσμα η 40χρονη να πάει μόνη της να βγάλει τα ζώα της για βοσκή, μακριά από το συγκεκριμένο σημείο. Ο πρώην εραστής της φέρεται ότι την ακολούθησε και κάποια στιγμή την πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντάς την στην ωμοπλάτη!

Εντρομη και αιμόφυρτη, η άτυχη γυναίκα έτρεξε να γλιτώσει. Ομως ο δολοφόνος βρισκόταν σε αμόκ! Την κυνήγησε, την έπιασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει, με αποτέλεσμα η 40χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή έχοντας δεχτεί μαχαιριές χαμηλά στην κοιλιά και στην καρωτίδα!

«Θα με βρείτε νεκρό»

Μόλις βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρή, ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Σύμφωνα με την κατάθεση του θηροφύλακα, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, ο 67χρονος, του ομολόγησε το φονικό αποκαλύπτοντάς του ότι είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει: «Την τελείωσα και τώρα θα πάω να πιω φυτοφάρμακο, να φαρμακωθώ. Θα με βρείτε νεκρό κοντά στο σημείο που σκότωσα τη Γεωργία!» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνισή της λέγοντας πως υποψιάζεται ότι ευθύνεται γι’ αυτήν ο 67χρονος! Γύρω στις 9.30 το βράδυ πήγε μόνος του να την αναζητήσει. Καλώντας συνέχεια στο κινητό της τηλέφωνο το άκουσε να χτυπάει. Οταν το βρήκε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε ζητώντας να πάνε στο σημείο για έρευνα, ενώ ο ίδιος συνέχισε να ψάχνει μέσα στο σκοτάδι, ώσπου βρήκε τη γυναίκα του κατακρεουργημένη! Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που βρήκε έναν κάλυκα, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη άρχισε η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Το ανελέητο κυνηγητό και το τελεσίγραφο θανάτου
3414r3rttf 4
Πριν από περίπου πέντε χρόνια άρχισε ο ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον τότε 62χρονο και τη γυναίκα, τότε 35 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έρωτάς τους οδήγησε τη νεαρή μητέρα να αφήσει σύζυγο και ανήλικα παιδιά και να «κλεφτεί» μαζί του για περίπου δέκα μέρες. Τελικά γύρισε μετανιωμένη στην οικογένειά της για να κάνουν μια νέα αρχή ανακοινώνοντας στον 62χρονο (πρώην οικοδόμος) ότι χωρίζουν.

Απομονώθηκε

Επειτα από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης η σύζυγος και τα παιδιά του συνταξιούχου αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν καμία σχέση μαζί του, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει για πάντα από το Λεωνίδιο, όπου έμενε, και να απομονωθεί στη Βασκίνα. Φέρεται ότι εξακολουθούσε όμως να ενοχλεί την πρώην ερωμένη του εκλιπαρώντας τη να είναι πάλι μαζί. Τα παρακάλια έγιναν απειλές. Κατά πληροφορίες, την έπαιρνε τηλέφωνο και της έστελνε μηνύματα απειλώντας την ότι θα τη σκότωνε. Μάλιστα η γυναίκα είχε απευθυνθεί στις αστυνομικές Αρχές ζητώντας προστασία! Η Αστυνομία είχε κάνει συστάσεις στον συνταξιούχο και είχε κατασχέσει το κυνηγετικό όπλο του.
3414r3rttf 1Τον περασμένο Μάιο ο 67χρονος έδωσε «τελεσίγραφο» στην άλλοτε ερωμένη του λέγοντάς της ότι αν δεν του έδινε απάντηση, θα την «καθάριζε». Εκείνη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε και φέρεται ότι της επιτέθηκε με ένα κομμάτι ξύλο! Σύμφωνα με τον σύζυγό της, τις προηγούμενες φορές που δέχτηκε επίθεση την είχε σώσει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με τα παιδιά της.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...