Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ο γάμος του Κορτώ με το… Κουτάβι του

Ο Αύγουστος Κορτώ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στη Νέα Υόρκη με το «Κουτάβι» του

Οχι μόνο δεν πτοείται από το σχόλια που ακούει κατά καιρούς (μάλιστα, κάποια από αυτά τον «τραβούν» και στις δικαστικές αίθουσες), αλλά αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο του και να επισφραγίσει έτσι τη σχέση τους. Ο Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Αϊοβα Σίτι για επαγγελματικούς λόγους, επισκέφτηκε με τον σύντροφό του Τάσο το δημαρχείο της Νέας Υόρκης και οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Η φωτογραφία

Ο συγγραφέας πόσταρε χθες το βράδυ στην προσωπική σελίδα του στο facebook φωτογραφία η οποία έδειχνε το δικό του χέρι αλλά και του συζύγου του πια (τον οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά «Κουτάβι») με τις βέρες τους, συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό γάμου τους και το σχόλιο «Just married». Μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους έχοντας στη μέση το Αρνί, το αγαπημένο κουκλάκι του Αύγουστου.

Αμέσως τα σχόλια και οι ευχές άρχισαν να πέφτουν βροχή κάτω από τη γαμήλια ανάρτηση, αφού είναι γνωστό πως ο Κορτώ έχει πολλούς θαυμαστές όχι μόνο λόγω του συγγραφικού ταλέντου του, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι ποτέ δεν έκρυψε τις προσωπικές επιλογές του, αφού συνηθίζει να μοιράζεται διαδικτυακά την καθημερινότητα του.

Ο 35χρονος Πέτρος Χαντζόπουλος, όπως είναι το πραγματικό όνομά του (γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Ιατρική και ζει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό του), έγινε θέμα συζήτησης τον περασμένο Μάρτιο, όταν σε μια ανάρτησή του στην οποία ξεκαθάριζε ότι δεν θα εμπλακεί πολιτικά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη έγραψε: «Ημουν και παραμένω αφοσιωμένος -ταγμένος- σε δύο μόνο πράγματα σ’ αυτή τη ζωή: στον άντρα μου και στα βιβλία μου». Η φράση αυτή του Αύγουστου έγινε αφορμή για να ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο και τον συγγραφέα.

Αν και ο πρώτος -με δικό του ποστ- δήλωσε μεταμέλεια για την ομοφοβική «επίθεση» που του εξαπέλυσε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Alpha «Οι αντίθετοι» (αυτό το… παραλήρημα του Βερύκιου είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Σταυρόπουλος), με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια. Πάντως, λόγω των αντιδράσεων το θέμα ανέλαβε και το ΕΣΡ, το οποίο όμως επέβαλε ένα χαμηλό πρόστιμο στον δημοσιογράφο για τα όσα είχε πει. Απόφαση που έκανε τον Αύγουστο Κορτώ να υποβάλει μέσω του δικηγόρου του αίτηση θεραπείας. Αυτό όμως απορρίφθηκε, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ιωάννη Λασκαρίδη, ο συγγραφέας δεν είχε έννομο συμφέρον.

Ελισσάβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...