Η Πηγή Δεβετζή βάζει πλώρη για «χρυσό» και στο θεατρικό σανίδι!

Υστερα από τόσες διακρίσεις και μετάλλια στον στίβο, η Πηγή Δεβετζή ετοιμάζεται να δοκιμαστεί και στο «σανίδι».

Υστερα από τόσες διακρίσεις και μετάλλια στον στίβο, η Πηγή Δεβετζή ετοιμάζεται να δοκιμαστεί και στο «σανίδι». Η ολυμπιονίκης στο τριπλούν θα παίξει στην παιδική θεατρική παράσταση «Ο γρίφος της ενέργειας» που αναμένεται να ανεβεί σε λίγο καιρό.
Ο ρόλος της; Θα ενσαρκώσει την… Πηγή της Ενέργειας – και λόγω ονόματος! Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στη διαφήμιση για γνωστή μάρκα παστελιών, όταν ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας της.

«Μου αρέσει πολύ η πρόταση, αλλά και η ιδέα ότι η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά, γι’ αυτό και είπα το “ναι”» λέει η Πηγή στην «Espresso», δηλώνοντας ενθουσιασμένη, γιατί το έργο ασχολείται με τη διατροφή, την άσκηση και την οικολογία. Με τη συμμετοχή της σε αυτό το project ελπίζει πως τα παιδιά θα πάρουν κάποια μηνύματα για το πώς πρέπει να τρέφονται, αλλά και για την αξία της άθλησης, αφού η χώρα μας βρίσκεται ψηλά στον πίνακα των ποσοστών παιδικής παχυσαρκίας.

«Δεν είχα σκεφτεί ν’ ασχοληθώ με το θέατρο, μου άρεσε όμως η ιδέα» τονίζει η Πηγή και συμπληρώνει: «Ο ρόλος που μου πρότειναν είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα». Μάλιστα, αν η παράσταση πάει καλά, αναμένεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, ώστε το μήνυμα να μοιραστεί σε όσα περισσότερα παιδιά της επικράτειας γίνεται.
Αυτό το διάστημα η ολυμπιονίκης, εκτός από τη μελέτη του ρόλου της, ετοιμάζεται να κάνει πράξη την επιθυμία του πατέρα της και αν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν και όπως τα έχει υπολογίσει, τον Φεβρουάριο θα πάρει το πτυχίο της στη Γυμναστική Ακαδημία, καθώς της απομένουν μόνο τέσσερα μαθήματα για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ