«Dream team» για τη Huffington Post

Σοφία Παπαϊωάννου και Παύλος Τσίμας στο «τιμόνι» της ελληνικής έκδοσης!

Παράθυρο στη διεθνή ειδησεογραφία πρόκειται να ανοίξει σε λίγες μέρες, οπότε και αναμένεται να βγει στον «αέρα», η ελληνική έκδοση της Huffington Post.

Το νέο πρωτοποριακό εγχείρημα ανέλαβε να «τρέξει» η 24MEDIA, η οποία προσφάτως ανακοίνωσε τους επικεφαλής του δημοσιογραφικού τμήματός της.

Στο τιμόνι της Huffington Post Greece, ως editorial director, θα βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο New York University (NYU) και «θητεία» δεκατριών ετών ως αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια σε δημοφιλείς εκπομπές ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Στο πλαίσιο της δουλειάς της ταξίδεψε σε πολλές χώρες, εξασφαλίζοντας μεγάλο αριθμό αποκλειστικών συνεντεύξεων, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κρυμμένο στο Αιγαίο», το οποίο εκδόθηκε το 2011.

Καθήκοντα συμβούλου έκδοσης θα αναλάβει ο Παύλος Τσίμας, με πορεία 35 ετών στα έντυπα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ διευθυντής σύνταξης θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Αγουρος, πρώην διευθυντής σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού «VIMAMEN».

Πρωτογενές περιεχόμενο

Στην ψηφιακή πλατφόρμα της Huffington Post Greece θα αρθρογραφούν σε καθημερινή βάση γνωστοί και άγνωστοι άνθρωποι που «έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν», ενώ την προσπάθεια θα πλαισιώσει μια βραβευμένη με Πούλιτζερ ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η ελληνική έκδοση της Huffington Post θα παράγει πρωτογενές δημοσιογραφικό περιεχόμενο (ρεπορτάζ, βίντεο, ακουστικά αρχεία, κείμενα, άρθρα γνώμης, blogs κ.λπ.), θα αναδεικνύει τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα συνδέει τους αναγνώστες με άλλες πηγές πληροφόρησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

«Η ομάδα που συστάθηκε για τη στελέχωση της Huffington Post Greece έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα που καταδεικνύει τον στόχο μας. Εμφαση στην ερευνητική δημοσιογραφία και στη δημιουργία ποιοτικού κι ενδιαφέροντος πρωτογενούς περιεχομένου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το καινοτόμο μοντέλο της Huffington Post θα πετύχει και στην Ελλάδα και ανυπομονούμε για την έναρξη λειτουργίας της» είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της 24MEDIA και μέτοχος της Huffington Post Greece Δημήτρης Μάρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...