Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Πάθη και λαϊκό τραγούδι «Πριν το χάραμα»

Λαμπερή πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο που επαναλειτούργησε έπειτα από έξι χρόνια

Τα φώτα της ράμπας στο κτίριο με τον αριθμό 18 της οδού Καρόλου, στο πλάι της πλατείας Καραΐσκάκη, ανάψαν ξανά έπειτα από έξι χρόνια! Λαμπερή πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ιστορικό θέατρο Βέμπο με την παράσταση «Πριν το χάραμα», της οποίας το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. Στην παράσταση-υπερπαραγωγή, στην οποία η μουσική έχει τον πρώτο ρόλο, όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε η Μπέττυ Μαγγίρα που εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ. Σύμφωνα με το σενάριο, υποδύεται μια καλλιτέχνιδα που έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της (Ορέστης Τζιόβας), είναι έγκυος και έρχεται στην Αθηνά από τη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά στον χώρο του θεάματος. Ετσι φτάνει και στο σανίδι του θεάτρου, όπου εμφανίζεται με μαύρα σέξι εσώρουχα, αλλά παράλληλα παίζει και σε μια ταινία ερμηνεύοντας το «La verita», φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο.
423tr234ty 4Η Σοφία Βόσσου, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο θέατρο, υποδύεται με τον Στέλιο Διονυσίου ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση του. Στο πρωταγωνιστικό καστ βλέπουμε και τους Ευθύμη Ζησάκη, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ ένα επιτελείο από καταξιωμένους συντελεστές έχει αναλάβει να «ντύσει» θεατρικά το έργο. Τις ερμηνείες των τραγουδιστών πλαισιώνει ζωντανή ορχήστρα, αφού -σύμφωνα με το σενάριο- οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν τη Νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, από την απελευθέρωση και τον Εμφύλιο έως τη μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία.
423tr234ty 6Το θέατρο Βέμπο προπολεμικά λειτουργούσε ως κινηματογράφος και αναψυκτήριο με την ονομασία «Ερμής». Μετά τον πόλεμο αγοράστηκε από τη Σοφία Βέμπο με τους κόπους της 17χρονης καριέρας της. Το 1970 πέρασε στον παραγωγό Β. Λιβαδά, ο οποίος το λειτούργησε έως το 2008. Στη σκηνή του ανέβηκαν όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές. Το θέατρο παρέμενε κλειστό τα τελευταία χρόνια, μέχρις ότου οι Μάρκος και Θύμιος Τάγαρης ανέλαβαν την αναβίωσή του. Ανακαινίστηκε εξολοκλήρου και πριν από μερικά 24ωρα υποδέχτηκε και πάλι το κοινό. Η νέα θεατρική σεζόν του εγκαινιάστηκε την Πέμπτη με την πρόβα τζενεράλε κατά την οποία έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός και την Παρασκευή με την επίσημη πρεμιέρα. Στην επίσημη το «παρών» έδωσαν οι οικογένειες και οι στενοί φίλοι των πρωταγωνιστών. Ανάμεσά τους είδαμε την Ελενα Ακρίτα με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση και τη μητέρα της Σίλβα, καθώς και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος είναι στενός φίλος του Στέλιου Διονυσίου. Από την επομένη το θέατρο πήγε πολύ καλά σε εισιτήρια, με τον κόσμο να αγκαλιάζει -όπως φαίνεται- τη νέα παραγωγή.
423tr234ty 3
Comeback από τον Μικρούτσικο για χάρη της Βόσσου!
423tr234ty 2
Η ΣΟΦΙΑ Βόσσου «ευθύνεται» για την πρώτη -έπειτα από πολύ καιρό- δημόσια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου, τον οποίο είχαμε να συναντήσουμε σε βραδινή έξοδο τουλάχιστον δύο χρόνια. Η εικόνα του παρουσιαστή σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της τηλεόρασης, μουσικό και συνθέτη. Αποτραβηγμένος πλέον από τα φώτα της τηλεόρασης και τις κάμερες, ζει μακριά από τη δημοσιότητα, έχοντας στο πλάι του τον γιο του και πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσε όμως να μη δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου στο οποίο πρωταγωνιστεί η Σοφία Βόσσου, ο άνθρωπος που του έχει σταθεί στα δύσκολα, παρά το τέλος της σχέσης τους. Ετσι, προχθές που ήταν μια ξεχωριστή μέρα για εκείνην, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Αλλωστε οι δυο τους διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις. Συνοδευόμενος από την Αφροδίτη Μάνου και τον γιο του Στέργιο πήγε στην πρεμιέρα και χειροκρότησε την υποκριτική προσπάθεια της μουσικού. Οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν να μην ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής παρακολούθησε το έργο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε δώσει το «παρών» και στις πρόβες, προσπαθώντας να δείξει εμπράκτως τη συμπαράστασή του στην πολύ καλή φίλη του, η οποία πρωταγωνιστεί σε μια τόσο φιλόδοξη και απαιτητική παραγωγή.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....