Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Προβλέψεις για 24/4

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις. Προχωρήστε αργά και με υπευθυνότητα. Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά και οικογενειακά σας θέματα. Προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε άστοχες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαίσθηση είναι ο φύλακας-άγγελος που καθοδηγεί τα βήματά σας. Στηριχτείτε σε αυτήν και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Στα επαγγελματικά σας κερδίζετε τις εντυπώσεις χάρη στον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά σας. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε χάρη σ’ έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας να προχωρήσετε τη σχέση σας μπροστά. Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των φίλων σας και μην τους αφήνετε να ανακατεύονται στη σχέση σας. Προσέξτε την οικογένειά σας, καθώς βιάζεστε να μιλήσετε και μπορεί να προκαλέσετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα επαγγελματικά σας οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε αποδεικνύονται σωστές και η τύχη είναι βοηθός σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, μη μεταφέρετε όμως θέματα της δουλειάς στο σπίτι. Οι δικοί σας άνθρωποι περιμένουν να μοιραστούν μαζί σας όμορφες στιγμές και μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι επιθυμίες σας στον αισθηματικό τομέα γίνονται πραγματικότητα, χάρη στη γοητεία και την ειλικρίνειά σας. Στα επαγγελματικά η συνέπεια και η εργατικότητα που σας χαρακτηρίζουν ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας και φανείτε συντηρητικοί στα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διορατικότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας και καθοδηγεί τα βήματά σας στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα. Από οικονομικής άποψης παίρνετε στα χέρια σας κάποια ποσά που δεν περιμένατε και διευκολύνεστε για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Νιώθετε πως ο σύντροφός σας δεν ακολουθεί τους ρυθμούς σας και αισθάνεστε κάποια αμηχανία. Εκφραστείτε με την ευγένεια και τη διπλωματία που σας διακρίνουν και θα μπορέσετε να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα. Ετσι θα ξεπεράσετε κάθε δυσκολία και θα βιώσετε πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σας διάφορες εκπλήξεις ανεβάζουν έντονα τη διάθεσή σας και δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Σε οικονομικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε σωστές κινήσεις ώστε να βγείτε κερδισμένοι, στα επαγγελματικά όμως δείξτε προσοχή. Κάντε υπομονή και υποχωρήσεις, αν χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε άνετα να φτάσετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά είστε ο μεγάλος τυχερός, καθώς εύκολα προσελκύετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Αν ανοίξετε την καρδιά σας και μιλήσετε με ειλικρίνεια, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτητική είναι η μέρα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο όμως ότι θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αφού τα προσόντα σας είναι αξιοσημείωτα. Μη μεταφέρετε πάντως το στρες και την κούραση στη σχέση σας. Ηρεμήστε και απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές και στα αισθηματικά σας, προσέξτε όμως αρκετά τα επαγγελματικά θέματα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, απαιτούνται υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανεβείτε ψυχολογικά από τη ζεστασιά του συντρόφου σας. Στα επαγγελματικά σας ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης οδηγεί τις κινήσεις σας σε επιτυχία. Αν θέλετε να μιλήσετε για κάποια πράγματα στους προϊσταμένους σας, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε όμως τη διαχείριση των οικονομικών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...