Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ανακόντα & πράσινα άλογα

Το φίδι δεν έφαγε τελικά τον Ρόζολι στο ντοκιμαντέρ του Discovery Channel

Τηλεθεατές απ’ όλο τον κόσμο περίμεναν με κομμένη την ανάσα να δουν το βράδυ της Κυριακής την πολυδιαφημισμένη «κατάποση» ενός 27χρονου ειδικού σε θέματα άγριων ζώων από ένα ανακόντα. Τελικά διαπίστωσαν προς μεγάλη απογοήτευσή τους ότι το μόνο που επέτρεψε ο Πολ Ρόζολι στο τεράστιο φίδι ήταν να τον «αγκαλιάσει» πολύ σφιχτά.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eaten Alive» κάθε άλλο παρά δικαιολόγησε τον τίτλο του, αφού ο Ρόζολι, που φορούσε μια ειδικά ενισχυμένη φόρμα βουτηγμένη σε αίμα χοίρου, όταν το ερπετό μήκους 6 μέτρων άρχισε να τον καταπίνει από το κεφάλι, έκανε πανικόβλητος νόημα στην ομάδα υποστήριξής του που αποτελούνταν από δέκα άτομα να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον σφιχτό εναγκαλισμό του.
423 3Το θηλυκό ανακόντα, βάρους 114 κιλών, υποχώρησε, αφού η ομάδα του Ρόζολι έδωσε μάχη, προς μεγάλη ανακούφιση του ίδιου του πρωταγωνιστή που είπε πως παρά την ειδικά ενισχυμένη στολή, ένιωθε το χέρι του να αρχίζει να σπάει, αλλά και της συζύγου του Γκόουρι που παρακολουθούσε πανικόβλητη.
423 1
Αρνητικά σχόλια

Με το που έγινε σαφές ότι το εγχείρημα της πλήρους κατάποσης δεν θα συνεχιζόταν, τα social media πήραν φωτιά από αρνητικά σχόλια που καυτηρίαζαν κυρίως τον παραπλανητικό χαρακτήρα του τρέιλερ με το οποίο διαφήμιζε το Discovery Channel το ντοκιμαντέρ, αλλά και των συνεντεύξεων που είχε παραχωρήσει ο ίδιος ο Ρόζολι.

«Θα έπρεπε να αλλάξουν τίτλο στο “Eaten Alive” και να το πουν «ψάχνοντας για φίδια επί μιάμιση ώρα και στη συνέχεια προσπαθώντας να καταποθώ ζωντανός, αλλά μόνο με μια αμυχή στον ώμο» σχολίασε με αρκετό δηλητήριο ο χρήστης του twitter Τζος Χάρις από τη Βοστόνη. Ο δε χρήστης BarstoolTrent ανέβασε φωτογραφία με το δάχτυλό του μες στο στόμα του σκύλου και κάνοντας mention το Discovery ρωτούσε ειρωνικά αν μπορεί να αποκτήσει κι αυτός τη δική του εκπομπή.

Παρά την απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν αρκετά δραματικές. Το σώμα του Ρόζολι φαίνεται τυλιγμένο από το φίδι να κείτεται στο υγρό έδαφος της πυκνής ζούγκλας. «Περιμένετε παιδιά, αρχίζω να νιώθω ότι με καταπίνει» ακούγεται να λέει, ενώ το φίδι έχει βάλει μες στο στόμα του το κεφάλι του. «Παιδιά, το σταματάω, χρειάζομαι βοήθεια!» ακούγεται να φωνάζει από το μικρόφωνο που ήταν ενσωματωμένο στη στολή του. Οταν απελευθερώθηκε, αποκάλυψε ότι το φίδι είχε αρχίσει να τον σφίγγει για ώρα προτού εκείνος ζητήσει βοήθεια.

Κ. Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...