Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ φορτωμένος με κοκαΐνη

Τα μετέφερε μέσα σε κουτιά από σοκολάτες και είχε ως παραλήπτη τη νιγηριανή μαφία!

Κίνδυνος-θάνατος ήταν οι σοκολάτες που μετέφερε στην Αθήνα μια τρανσέξουαλ κομμώτρια από τη Βραζιλία, o οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»! Μέσα στα κουτιά με το γλυκό περιεχόμενο ήταν κρυμμένα και περισσότερα από πέντε κιλά καθαρής κοκαΐνης, τα οποία προορίζονταν για παρακλάδι της νιγηριανής μαφίας που εδρεύει στην πρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες που είχαν εδώ και αρκετές μέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ανέφεραν πως οι Νιγηριανοί «πρίγκιπες» του οργανωμένου εγκλήματος από το Σάο Πάολο (εκεί η αφρικανική παροικία αριθμεί γύρω στα 2.000.000 άτομα) είχαν στρατολογήσει έναν Βραζιλιάνο για να μεταφέρει κοκαΐνη στο δίκτυό τους στην Αθήνα. Ετσι έστησαν μπλόκο στο αεροδρόμιο και εξέταζαν έναν έναν τους επιβάτες της πτήσης από τη Βραζιλία, περιμένοντας τον άντρα που θα μετέφερε το θανατηφόρο φορτίο.

Αντί για άντρα όμως, είδαν με έκπληξη να περνά από την πύλη μια… πληθωρική Βραζιλιάνα με δηλωμένα στοιχεία παρόμοια με αυτά που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί! Αρχικά πίστεψαν πως πρόκειται για συνωνυμία και δίστασαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Ομως, έπειτα από την επιμονή ενός αστυνομικού, σταμάτησαν τη Βραζιλιάνα προτού βγει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο ειδικό δωμάτιο ελέγχου. Εκεί, σε έρευνα που έκαναν στις αποσκευές της, οι αστυνομικοί της Δίωξης βρήκαν μέσα πέντε μεταλλικές συσκευασίες με σοκολάτες. Οταν τις άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι κάτω από το καμουφλάζ με τις σοκολάτες ήταν κρυμμένη η κοκαΐνη, και μάλιστα συσκευασμένη μέσα σε κάλτσες!

Εκείνο που προκάλεσε την έκπληξη των αστυνομικών, όμως, ήταν όταν διαπίστωσαν πως η μεταφορέας δεν ήταν γυναίκα, αλλά Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ ο οποίος ταξίδευε με το κανονικό διαβατήριό του. Οι άνδρες της Δίωξης δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς τα χαρακτηριστικά του 40χρονου που ασκούσε το επάγγελμα του κομμωτή ήταν εντελώς γυναικεία, και μάλιστα είχε κάνει ακόμα και προσθετική στήθους! Οι εντολές που είχε ήταν να καταλύσει σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών, όπου θα του τηλεφωνούσε κάποιος τις επόμενες ημέρες προκειμένου να του παραδώσει την κοκαΐνη και να εισπράξει τα 5.000 ευρώ της αμοιβής του. Ηταν η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν βαποράκι Βραζιλιάνο, και μάλιστα τρανσέξουαλ, καθώς η νιγηριανή μαφία του Σάο Πάολο στρατολογεί συνήθως Ελληνες, Βούλγαρους ή και Ρώσους.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...