Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο έρωτας της Λιάνας για τον Γάλλο Πόντιο

Από τη Σαντορίνη ξεκίνησε το φλερτ της Λ. Καριέρε με τον Φ. Ρομπλό

Εναν μεγάλο έρωτα μακριά από τα φώτα και τις κάμερες απολαμβάνει η εγγονή του Γιώργου Οικονομίδη. Η Λιάνα Καριέρε, κόρη της Μαριαλένας Οικονομίδου και του Ρομπέρτο Καριέρε, εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, ζει και την απόλυτα ισορροπημένη προσωπική ζωή. Η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία φέτος υποδύεται τη… μητέρα της στη θεατρική παραγωγή «Είμαι παιδί μου πειρασμός» που ανεβαίνει στο θέατρο Eliart, διατηρεί σχέση εδώ και οκτώ χρόνια με τον Φερνάν Ρομπλό. Πρόκειται για τον Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη που πρωταγωνίστησε στη μεγάλη επιτυχία του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού υποδυόμενος τον Γάλλο κάτοικο του κάμπινγκ, ο οποίος είχε ερωτευτεί την Πηνελόπη Πλάκα.

Ο έρωτάς τους ήταν μοιραίος, αφού ο Φερνάν είχε δει τυχαία τη Λιάνα στη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών, δεν γνώριζε ποια είναι, γοητεύτηκε από εκείνην, αλλά δεν έκανε την κίνηση να της μιλήσει. Λίγο καιρό αργότερα οι δυο τους συναντήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας της δραματικής σχολής Ιασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η Λιάνα κατάλαβε από την αρχή ότι ο Φερνάν ήταν ο σύντροφος της ζωής της.
r3q24tr234qt 1Ποιος είναι όμως ο Γάλλος γόης με τις ποντιακές ρίζες, που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης ηθοποιού; Αν και είχε συμμετάσχει και σε άλλες ελληνικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, με τον ρόλο του Ζαν Πιερ έγινε περισσότερο γνωστός στο ελληνικό κοινό. Ο Φερνάν Ρομπλό, εκτός από την υποκριτική, αυτό το διάστημα ασχολείται με τη φωτογραφία και την εικονοληψία και ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη δική του ταινία, υπογράφοντας σενάριο και σκηνοθεσία. Η Λιάνα μάλιστα θα κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε επαγγελματική προσπάθεια. Αμφότεροι είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων κι έτσι, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί τόσα χρόνια, κανείς δεν είχε καταφέρει να τους… ανακαλύψει, ούτε καν τα δύο προηγούμενα χρόνια που ο Φερνάν βρέθηκε στο προσκήνιο με τη συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega. Αλλωστε τόσο εκείνος όσο και εκείνη προσπαθούν να μένουν -όσο μπορούν- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ζουν σαν παντρεμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν σχέδια γάμου, χωρίς να έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ο ερχομός του πελαργού θα μπορούσε να επισπεύσει το μυστήριο.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...