Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φρίκη: Τη βίαζε ο πατριός της μπροστά στην μητέρα της!

Τέσσερα χρόνια κόλασης (στη Ρόδο) για κοριτσάκι που σήμερα είναι 19 ετών και φιλοξενείται σε ξενώνα

Τα τέσσερα χρόνια κόλασης που βίωνε στα χέρια του πατριού και της μητέρας της, από την ημέρα που έσβησε τα 14 κεράκια της μέχρι και την ενηλικίωσή της, με άγριους βιασμούς και απίστευτες απειλές, θα «ξαναζήσει» μία κοπέλα (19 ετών σήμερα) από τη Ρόδο στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, στις 2 Φεβρουαρίου 2015. Οι κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Γρεβενών (ο πατριός) και Θηβών (η μητέρα).
Το σπίτι όπου η 19χρονη Τ.Χ. έμενε με τους δύο μικρότερους αδελφούς της (ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών) μετατράπηκε σε τόπο μαρτυρίου το 2009, μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η 36χρονη τότε μητέρα της έβαλε στο σπίτι τον 47χρονο εραστή της. Η «Espresso» αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα λεπτομέρειες-σοκ από τη δικογραφία της πρωτοφανούς υπόθεσης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Το δράμα του κοριτσιού ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων του: «Γινόμουν 14 και με είχαν βγάλει η μαμά μου και ο Α. για φαγητό. Κάποια στιγμή έφυγε η μαμά μου από το τραπέζι και πήγε στην τουαλέτα. Τότε ο Α. μού είπε: “Αύριο θα έρθεις στο κρεβάτι μας, έχω συνεννοηθεί με τη μαμά σου”»!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Το θύμα περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν τα επόμενα 24ωρα: «Ημουν στο δωμάτιό μου και ήρθε η μητέρα μου και με φώναξε και μου είπε: “Ο Α. σε περιμένει, πήγαινε μέσα στο δωμάτιο” (…) Ο Α. ήταν γυμνός και μπήκε μέσα και η μαμά μου. Εγώ είχα σαστίσει, δεν ήξερα τι να κάνω και η μητέρα μου μού είπε: “Κάθισε να μάθεις, να δεις πώς είναι”. Μου είπε, επίσης, να ξαπλώσω και να βγάλω το παντελόνι μου (…) Μετά αυτός με πίεζε ασκώντας μου πίεση και κρατώντας μου τα χέρια και προσπαθούσε να βάλει το όργανό του μέσα μου. Εγώ έκλαιγα και φώναζα και έλεγα: “Δεν θέλω, θέλω να φύγω” και τότε η μητέρα μου είπε: “Ασ’ την, ίσως να ντρέπεται επειδή είμαι εγώ μπροστά”».

Η πρώτη φορά που η 19χρονη σήμερα κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της, παρουσία της μητέρας της (κάτι που επαναλαμβανόταν σχεδόν καθημερινά για τέσσερα χρόνια εναλλάξ σε δύο σπίτια -και δύο κρεβάτια- στη Ρόδο), ήταν τρεις ημέρες μετά τα 14α γενέθλιά της. «Μου είπε ο Α. να πάω στο δωμάτιό του. (…) Μου έβγαλε το παντελόνι και μετά με αγκάλιασε και μου είπε να μη φοβάμαι. Με χάιδευε, με φιλούσε στο στόμα και στο στήθος και σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω κι ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν θέλω, αυτός μού κατέβασε το εσώρουχό μου χωρίς να μου το βγάλει και μπήκε μέσα μου» αναγράφεται στη δικογραφία, ενώ η κοπέλα ανέφερε ότι αυτό γινόταν μέχρι τις αρχές Νοέμβρη του 2013, όταν έσπασε τη σιωπή της.

«Αυτός τότε άρχισε να με απειλεί»

Σύμφωνα με την Τ.Χ., έπειτα από έναν φρικιαστικό χρόνο είπε στον πατριό της πως θα μιλούσε σε κάποιον: «Αυτός τότε άρχισε να με απειλεί, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει, ότι θα μου βγάλει τα άντερά μου και θα μου τα δώσει να τα φάω και πολλές φορές με πλησίαζε και καλά στην πλάκα με ένα σουγιά, τον ακουμπούσε στην κοιλιά μου ή στα χέρια και στα πόδια και με τρυπούσε. (…) Μετά τον χρόνο, όταν τύχαινε να είναι η μητέρα μου σπίτι, ήταν και αυτή παρούσα. Τη φώναζε αυτός και ερχόταν στο δωμάτιο και τότε έκανε ταυτόχρονα έρωτα και στις δύο. Εγώ έλεγα ότι δεν θέλω και η μητέρα μου έλεγε: “Κάθισε να μάθεις” και αυτός με κρατούσε από τα χέρια με το ζόρι στο κρεβάτι. (…) Κατά τη διάρκεια των επαφών μαζί μου αυτός είχε και έναν δονητή, τον οποίο προσπαθούσε να τον βάλει από πίσω μου, αλλά εγώ αντιστεκόμουν και έφευγα. (…) Η μητέρα μου απλώς κοιτούσε και ήταν κι αυτή γυμνή»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, η ανήλικη αντιστεκόταν εξαρχής, ενώ στον δεύτερο προς τρίτο χρόνο κόλασης άρχισαν και οι τιμωρίες: «Κάθε φορά τον υποστήριζε (σ.σ.: η μητέρα), κάθε φορά που δεν ήθελα και αντιστεκόμουν έλεγε: “Εντάξει, αφού δεν θέλεις, θα καθίσεις μόνη σου στο δωμάτιο και ούτε θα τρως ούτε θα σου πλύνω τα ρούχα”. Μια φορά είχα κάτσει και δύο εβδομάδες χωρίς φαγητό κι έτρωγα κρυφά. (…) Τα αδέλφια μου απλώς ήξεραν ότι τσακωθήκαμε και μου έφερναν κρυφά φαγητό. (…) Οι ερωτικές πράξεις γινόντουσαν και σε ένα σπίτι που είχε αυτός στα Στεγνά (…) και κάποιες φορές πηγαίναμε και σε ένα άλλο σπίτι που έχει αυτός στη διασταύρωση Ρόδου – Λίνδου και μου έλεγε να κάνω χασίς. (…) Με είχε πιέσει πολλές φορές να κάνω χασίς όταν ήμουν γύρω στα 16».

Επίσης, σύμφωνα με τις περιγραφές του θύματος, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, πέρα από το σχολείο δεν το άφηναν να έχει ούτε φίλες ούτε φίλους ούτε βέβαια να φλερτάρει: «Μου έλεγε ότι αν κάνω σχέση με αγόρι, θα σκοτώσει και αυτόν κι εμένα».
Τα παιδιά στο σχολείο καταλάβαιναν ότι κάτι συμβαίνει με την Τ.Χ., διότι την έβλεπαν απόμακρη, δεν γελούσε, έκλαιγε μονίμως, δεν έκανε παρέες και όταν την ακουμπούσε κάποιος τραβιόταν απότομα! Μία συμμαθήτριά της που είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά την είχε ρωτήσει μήπως την πείραζε κανείς στο σπίτι. Αρχικά η Τ.Χ. αρνήθηκε, αλλά όταν η φίλη της τη φόβισε λέγοντάς της να μιλήσει, γιατί ό,τι συμβαίνει σε αυτή μπορεί στο μέλλον να το πάθουν τα αδελφάκια της, αποφάσισε να καταγγείλει τα πάντα στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

Μάρτυρες η γιαγιά και μία φίλη της

«Πρόκειται για υπόθεση φρίκης που έχει θορυβήσει τα Δωδεκάνησα. Κατηγορούμενοι είναι ο 52χρονος πατριός και η 41χρονη μητέρα του θύματος και σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος» λέει ο δικηγόρος της 19χρονης, Νικήτας Μπόλκας (φωτό), και προσθέτει: «Ο πατριός κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Η μητέρα κατηγορείται για ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα. Μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ άλλων, θα είναι η συμμαθήτρια της κοπέλας και η γιαγιά της (μητέρα της 41χρονης), η οποία έχει αναλάβει την ανατροφή των δύο αγοριών, αδελφών του θύματος. Η 19χρονη φιλοξενείται σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών».

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...