Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Καθηγήτρια παρενοχλούσε μαθήτριά της

Γονείς 15χρονης μήνυσαν αναπληρώτρια στην Αρτα για τα ύποπτα μηνύματα που έστελνε στην κόρη τους

Την καθηγήτρια της κόρης τους στο μουσικό σχολείο μήνυσαν οι γονείς μιας 15χρονης για σεξουαλική παρενόχληση! Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Αρτα, όπου λειτουργεί το μουσικό σχολείο (γυμνάσιο και λύκειο), στο οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- η εκπαιδευτικός διορίστηκε φέτος ως αναπληρώτρια στην Α’ Λυκείου. Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα ημέρες, όταν οι γονείς της 15χρονης πήγαν σε έξαλλη κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα της ηπειρώτικης πόλης προκειμένου να καταγγείλουν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.
Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο πατέρας και η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλαν ως δράστη μία από τις καθηγήτριές της!

Ακολούθησε έγγραφη καταγγελία στις εισαγγελικές Αρχές και μήνυση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης που μέσα σε χρόνο μηδέν έκανε τον γύρο της Ηπείρου, προκαλώντας αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Τα επόμενα 24ωρα οι υπεύθυνοι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα έχουν πλήρη εικόνα για το υλικό που υπάρχει στους υπολογιστές της 15χρονης και της εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων πάντως η ανήλικη δέχτηκε επανειλημμένα ενοχλήσεις από την καθηγήτριά της, η οποία φέρεται ότι της έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μαθήτρια μίλησε στη μητέρα της, η οποία αποκάλυψε στον σύζυγό της τι συνέβαινε και πήγαν μαζί στην Αστυνομία για την καταγγελία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πλευρά της η εκπαιδευτικός φέρεται ότι υποστήριξε πως επικοινώνησε με τη μαθήτρια με τρυφερά λόγια προκειμένου να τη βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί και να βγει από τον απομονωμένο κόσμο του ίντερνετ.

Σε κάθε περίπτωση, το υπουργείο Παιδείας είναι ενήμερο για τις σοβαρές καταγγελίες και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κινήσει όλες τις διαδικασίες για την απόλυση της αναπληρώτριας καθηγήτριας. Οι γονείς της 15χρονης καταγγέλλουν ότι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς η εν λόγω εκπαιδευτικός έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από… κοινωνική και υπάρχουν πολλά μηνύματα που αποδεικνύουν ότι το παιδί τους έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά. Σημειώνεται ότι στην Αρτα προσπαθούν να κρατήσουν το θέμα μέσα στα… τείχη της πόλης, καθώς η κλειστή κοινωνία δεν είναι συνηθισμένη σε αρνητική δημοσιότητα.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...