Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Οργισμένη η Αντωνά, μίλησε για πρώτη φορά για το χακάρισμα του λογαριασμού...

Εκρηξη οργής από τη Μαρία Αντωνά για το χακάρισμα...

Στην πρωτεύουσα ψάχνουν οι Αρχές τους ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πάτρα

Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές το ορμητήριο των...

Η Βανδή και το… χαμόγελο για το μονόπετρο από τον Μπισμπίκη

Χαμογέλασε και έφυγε η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε από...

Γκάζια στη θάλασσα με το mega yacht του… Batman!

Ελικοδρόμιο που γίνεται συναυλιακός χώρος, πολυέλαιοι, πιάνο και εξωτερικό τζακούζι στο «Xhibitionist»

Το ονόμασαν «Επιδειξιμανές» και η επιλογή αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία για το mega yacht που μοιάζει με πλωτό Batmobile, δεδομένου ότι διαθέτει πολυελαίους, τζακούζι, ελικοδρόμιο, ακόμα και δικό του super car. Mega είναι και το κόστος του, που ξεκινά από τα 20.336.300 ευρώ.
Το «Xhibitionist» με τα 75 μέτρα του είναι ο ορισμός της εξτραβαγκάντζας και έχει πολλές χρήσεις. Σχεδιασμένο από τον Σουηδό Εντουαρντ Γκρέι που ειδικεύεται στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, σε επίπεδο εσωτερικής διακόσμησης κυριαρχείται από την αισθητική art nouveau, με κλασικές πινελιές, όπως το πιάνο Steinway, διπλή εσωτερική σκάλα και εντυπωσιακό φωτισμό με πολυελαίους από κρυστάλλους Baccarat.

fdfd

Αν δεν εντυπωσιαστήκατε ακόμα, πρέπει να σας πούμε ότι το «Xhibitionist» διαθέτει εκθεσιακό χώρο αυτοκινήτων, ενώ το μηχανοστάσιό του είναι ένα έργο τέχνης, αφού όλες οι μηχανές του φιγουράρουν σαν εκθέματα πίσω από τζαμαρίες. «Είναι πολύ απλά ένα θαυμαστό μείγμα στιλ, σκοπού και αποδοτικότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ του δημιουργού του, που το χαρακτηρίζει «λιχουδιά για τα μάτια».

5 7

«Το σόου είναι πράγματι στον πυρήνα αυτού που είναι το Xhibitionist. Οι αδιαμφισβήτητα αυτοκινητιστικές γραμμές του είναι η διαθήκη των κατορθωμάτων του Εντουαρντ Γκρέι ως σχεδιαστή σούπερ αυτοκινήτων. Μια συνήθης πρώτη αντίδραση πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι: “Μα μοιάζει με αυτοκίνητο!” Βέβαια και ο Μπάτμαν έχει αναφερθεί κάποιες φορές» επισημαίνεται στην παρουσίαση του γιοτ.

2 8

Και σε ενεργειακό επίπεδο όμως το «Xhibitionist» αποδεικνύεται ξεχωριστό. Αναδιπλούμενα ηλιακά πάνελ αντλούν ηλιακή ενέργεια, αρκετή για τις ανάγκες του mega yacht και μετατρέπονται σε πλατφόρμα που χρησιμεύει είτε ως συναυλιακός χώρος είτε ως ελικοδρόμιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τρία ελικόπτερα. Το βράδυ τα πάνω καταστρώματα φωσφορίζουν χάρη σε ειδικό led φωτισμό που κάνει την εμπειρία του εξωτερικού τζακούζι ακόμα πιο φαντασμαγορική.

4 6

«Το “Xhibitionist” είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο και άψογα κουρδισμένο όργανο που δημιουργήθηκε πολύ απλά για να προκαλεί την προσοχή. Πέρα από αυτό, αποτελεί μια σοβαρή εναλλακτική για τους επενδυτές σε σχέση με την αγορά ακινήτων, σε επίπεδο δολαρίων ανά τετραγωνικό, αλλά και ως βασικό χαρακτηριστικό ενός επιχειρηματικού μοντέλου, καθώς αντιπροσωπεύει ένα πλωτό και εν λειτουργία επενδυτικό αγαθό» γράφει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ο σχεδιαστής του «Xhibitionist», που επιχειρεί με μάλλον πολύπλοκο τρόπο να πείσει για το επενδυτικό ατού αυτού του mega yacht.

3 10

Κατερίνα Νικολοπούλου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...