Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλβανοί «βαρόνοι» τον έκαψαν ζωντανό

Αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών πίσω από τον απανθρακωμένο 41χρονο Ελληνα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην Παιανία

Η αλβανική μαφία κρυβόταν πίσω από τη φρικτή δολοφονία ενός 41χρονου Ελληνα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του τον περασμένο Φεβρουάριο στην Παιανία. Κίνητρο του άγριου εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές από τη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς οι Αλβανοί βαρόνοι έκαψαν ζωντανό τον άτυχο άντρα, επειδή πίστευαν πως τους είχε «ρίξει» στα έσοδα και είχε βάλει στην τσέπη του 150.000 ευρώ!
3e234rtqw4t 2Η μαφιόζικη δολοφονία αποκαλύφθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, όταν η οικογένεια του 41χρονου ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή του. Μάλιστα ενώ το θύμα ήταν ήδη νεκρό, οι δολοφόνοι του έπαιρναν τηλέφωνο τη σύζυγό του και ισχυρίζονταν ότι τον είχαν απαγάγει και ζητούσαν για την απελευθέρωσή του λύτρα ύψους 150.000 ευρώ, όσα δηλαδή πίστευαν ότι τους όφειλε!
3e234rtqw4t 3Υστερα από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι δράστες της άγριας δολοφονίας είναι οι δύο Αλβανοί που συνεργάζονταν με το θύμα. Ο ένας συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν πετάξει για την πατρίδα του, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ήδη στην Αλβανία και αναζητείται από τις εκεί αστυνομικές Αρχές.

Το «βαποράκι»

Η αρχή του τέλους για τον 41χρονο Ελληνα ήλθε όταν στρατολόγησε μια Ελληνίδα για να ταξιδεύει στην Αλβανία με ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό της και να εισάγει στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες χασίς. Γρήγορα οι Αλβανοί μαφιόζοι κατάλαβαν πως η 41χρονη είναι ιδανική για τη «δουλειά», καθώς δεν δίσταζε να παίρνει μαζί της την ανήλικη κόρη της, ώστε να μην κινεί υποψίες στους αστυνομικούς! Ετσι φρόντισαν να την εντάξουν στη δική τους ομάδα.

Τότε ο 41χρονος βρήκε νέο βαποράκι για τις μεταφορές, μια άλλη Ελληνίδα, την οποία έστειλε στην Αλβανία για να παραλάβει 190 κιλά χασίς από το καρτέλ και να τα μεταφέρει στην Ελλάδα με το αυτοκίνητό της. Ομως η γυναίκα δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τους συνδέσμους της, με αποτέλεσμα το φορτίο να κάνει φτερά και να ζημιωθεί η αλβανική μαφία κατά 150.000 ευρώ. Οι Αλβανοί μεγαλέμποροι ναρκωτικών θεώρησαν υπεύθυνο για την απώλεια τον 41χρονο και φρόντισαν να τον παρασύρουν σε ερημική περιοχή της Παιανίας. Αφού τον βασάνισαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όπου τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά!

Οσο για τη 41χρονη Ελληνίδα που συνέχισε να μεταφέρει ναρκωτικά από την Αλβανία μαζί με την κόρη της, συνελήφθη τελικά από την αλβανική Αστυνομία με μεγάλη ποσότητα χασίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αλβανικές φυλακές θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καθώς όταν συνελήφθη, ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...