Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Χώρισαν Σαμαράς και Φουρέιρα

Απόσταση και επαγγελματικές υποχρεώσεις έβαλαν οριστικά τέλος στη σχέση του ζευγαριού

Δεύτερος χωρισμός για Ελένη Φουρέιρα και Γιώργο Σαμαρά! Η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσαν τέλος στη σχέση τους, απόφαση που αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι οριστική.

Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν ο Γιώργος ήρθε στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας (στα μέσα Νοεμβρίου, όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε με τα Νησιά Φερόες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016). Συζήτησαν λοιπόν και κατέληξαν πως η σχέση εξ αποστάσεως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γουέστ Μπρομ.

Οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ελένης, ήταν η ίδια που θέλησε να διακόψει τη σχέση, αφού την είχε κουράσει το θέμα της απόστασης. Λόγω και των δικών της επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ταξιδεύει όσο συχνά θα ήθελε στην Αγγλία, ενώ το πρόγραμμα του αγαπημένου της είναι ακόμη πιο αυστηρό, αφού λόγω προπονήσεων και αγώνων δεν είχε τον χρόνο να έρχεται στην Ελλάδα. Κάθε φορά δε που ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη χώρα μας ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, αφού συνήθως ερχόταν για τα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ετσι, αφού το συζήτησαν, οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τελεία. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, εξακολουθούν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα δεν θα απορήσουμε καθόλου αν σε κάποιο ταξίδι του παίκτη στην Αθήνα τούς δούμε να πίνουν μαζί καφέ.

Η σχέση του Γιώργου Σαμαρά και της Ελένης Φουρέιρα άρχισε το φθινόπωρο του 2013. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να έχουν επαφές, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να ταξιδέψει στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας αλλά και για να δει τον ποδοσφαιριστή που βρισκόταν εκεί για αγώνα της τότε ομάδας του, της σκοτσέζικης Σέλτικ με τη Μίλαν. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα ο διεθνής επιθετικός εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η εκρηκτική καλλιτέχνιδα, στη Θεσσαλονίκη, και όλα πήραν τον δρόμο τους. Να πούμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί και το 2009, όταν η τραγουδίστρια ήταν ακόμη μέλος των Mystique, χώρισε όμως στο τέλος της ίδιας χρονιάς.

Το τελευταίο διάστημα πάντως οι δυο τους «παίζουν» με διαδικτυακά μηνύματα, αφού όταν ο ένας ανεβάζει κάποιο… απόφθεγμα, ο άλλος σπεύδει να απαντήσει με ακόμη ένα τσιτάτο. «Οι όμορφοι άνθρωποι έχουν το βλέμμα τους λίγο χαμένο (θα το έχετε προσέξει). Βγαίνουν το βράδυ με παρέες και σιωπούν ή φλυαρούν πολύ (δεν μπορεί να μην το ξέρετε…). Εχουν την τσαντίλα στην τσέπη. Τους έρωτες στα όνειρα. Τη “συγγνώμη” στο μπροστά της γλώσσας. Οι όμορφοι άνθρωποι: Είναι Αξιοπρεπείς» έγραψε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Σαμαράς σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram. Μια μέρα πριν η Ελένη Φουρέιρα είχε γράψει: «Μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμάται μια σκύλα, μια χαζή, μια γκρινιάρα, ένας άγγελος, μια πριγκίπισσα. Αυτό που θα μπορέσεις να ξυπνήσεις, αυτό θα έχεις».

Το τρίτο πρόσωπο

Κάποιοι πάντως υποστηρίζουν πως ρόλο στον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Σαμαρά δεν έπαιξε μόνο η απόσταση, αλλά και η ύπαρξη τρίτου προσώπου – από την πλευρά της τραγουδίστριας μάλιστα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ενώ η Ελένη αυτό τον καιρό το έχει ρίξει στη δουλειά! Εκτός από τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, ετοιμάζει και νέο CD, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...