Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Gay όργια σε χαμάμ

Αιγύπτια ρεπόρτερ «οδήγησε» στον χώρο τις Aρχές και κατέγραψε τη σύλληψη 30 gay

Θεωρώντας τους υπεύθυνους για την εξάπλωση του AIDS στην Αίγυπτο, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Al-Qahira wal Nas οδήγησε την αστυνομία σε χαμάμ ανδρών, φυσικά έχοντας ως αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα της εκπομπής στην οποία εργάζεται. Η Μόνα Ιράκι δεν δίστασε να υποστηρίξει, μέσω της σελίδας της στο facebook, ότι οι περισσότεροι από τους τριάντα γυμνούς άνδρες που συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν όπως ήταν στην αστυνομία φέρουν την ευθύνη -από κοινού με όλους τους άλλους ομοφυλοφίλους- για τα κρούσματα AIDS που καταγράφονται στην Αίγυπτο.
43e2q34rqw4t 3Η εισβολή της αστυνομίας έγινε στο χαμάμ του Καΐρου κατόπιν ειδοποίησης από τη δημοσιογράφο προς τις Αρχές ασφαλείας ότι ετοιμαζόταν να μπει στον χώρο, στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την εκπομπή «El Mostakhbi» («Τι κρύβεται από πίσω»), όπως κι έκανε. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια και αναφέρουν τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, στο χαμάμ γινόταν πάρτι οργίων, με τους άνδρες χωρισμένους σε ομάδες, να κάνουν σεξ. Η μεταφορά τους στο αστυνομικό τμήμα χωρίς ρούχα έγινε επειδή τα ρούχα τους θεωρούνται τεκμήρια για όσα συνέβαιναν στο χαμάμ. Εκτός από τους πελάτες, συνελήφθησαν επίσης οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό.
43e2q34rqw4t 4Αν και η ομοφυλοφιλία δεν είναι αδίκημα στον ποινικό κώδικα της Αιγύπτου, οι Αρχές ασφαλείας κατηγορούνται ότι βρίσκουν «παραθυράκια» προκειμένου να κυνηγούν τους γκέι. Το τελευταίο δίμηνο που είναι πρόεδρος ο Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι τουλάχιστον ογδόντα ομοφυλόφιλοι έχουν συλληφθεί και συνήθως τους απαγγέλλονται κατηγορίες για ακόλαστες πράξεις. Μόλις τον περασμένο μήνα, δικαστήριο επέβαλε ποινή τριετούς κάθειρξης σε επτά άνδρες που εμφανίζονταν σε βίντεο να μετέχουν σε γκέι γάμο. Σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, οι εικόνες που είχαν τραβηχτεί σε ποταμόπλοιο που έπλεε στον Νείλο ήταν «εξευτελιστικές, λυπηρές, θα εξόργιζαν τον Θεό και αποτελούν ποινικό αδίκημα».
43e2q34rqw4t 2Οργανώσεις για τα δικαιώματα των γκέι, των λεσβιών, των αμφυφιλόφιλων και των τρανσέξουαλ είχαν το καλοκαίρι εκδώσει ανακοίνωση προειδοποιώντας τα άτομα που έχουν διαφορετική σεξουαλική προτίμηση από το «σύνηθες» να είναι προσεκτικά στις επαφές τους στο διαδίκτυο. Κι αυτό επειδή οι Αρχές ασφαλείας έχουν «ρίξει» στα sites κοινωνικής δικτύωσης αστυνομικούς που εμφανίζονται ως γκέι ή λεσβίες προκειμένου να παγιδεύσουν ομοφυλόφιλους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...