Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Προβλέψεις για 25/4

ΚΡΙΟΣ: Χάρη στην πληθωρική σας προσωπικότητα και την ικανότητά σας να εκφράζεστε εύστοχα, κερδίζετε την προσοχή όλων. Είναι ευκαιρία να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και να κερδίσετε την εύνοια τους. Στην οικογένεια παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας πλησιάζουν. Μπορεί να σας μιλάνε ευχάριστα, κοιτάζουν όμως να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και μόνο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να δίνετε ιδιαίτερη βάση στα λόγια και τις υποσχέσεις κανενός. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσελκύετε τα βλέμματα όλων, όχι όμως πάντα για καλό. Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας πλησιάσουν ύστερα από μεγάλο διάστημα, καθώς και με νέες γνωριμίες. Στα αισθηματικά σας προτιμήστε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφό σας, από την εσωστρέφεια και την επίδειξη ισχύος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να περάσετε όμορφες και πολύ ζεστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Στηριχτείτε στην γοητεία σας και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε χάσει μπορεί ξαφνικά να σας θυμηθούν σήμερα. Μη βιαστείτε να τους εμπιστευτείτε, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι μακριά σας κι αν επιλέξετε να συναντηθείτε με καλούς φίλους, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Προσέξτε τα έξοδά σας, καθώς υπάρχει έντονη τάση για υπερβολές και μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη συμπεριφορά σας κάνετε τον σύντροφό σας να σας εκδηλώσει τα πιο ζεστά του συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ξέρετε να ακούτε αλλά και να δείχνετε πως τον καταλαβαίνετε. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γίνει περισσότερο ενδιαφέρουσα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορείτε να πετύχετε ό,τι θελήσετε. Οι κατάλληλες ιδέες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας και μια σειρά συμπτώσεις θα σας βεβαιώσουν πως είστε στον σωστό δρόμο. Υπέροχες στιγμές σάς περιμένουν στα αισθηματικά. Στην οικογένεια θα βρείτε υποστήριξη και κατανόηση στις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Χάρη στη διαίσθησή σας είστε ικανοί να πάρετε σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να διασκεδάσετε με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων, ενώ κάποιες προσδοκίες σε σχέση με τα αισθηματικά σας θα εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας. Μην είστε τόσο απαιτητικοί και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε την αναφορά σε θέματα του παρελθόντος και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Μέσα από την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε όλη την αγάπη και τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Είστε πολύ γοητευτικοί, γι’ αυτό αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείτε όμως να επενδύσετε, αν δεν περάσει καιρός. Πολύ καλά είναι τα πράγματα σήμερα για τον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα ρίσκα και τις παράτολμες κινήσεις κάθε είδους. Προτιμήστε να διασκεδάσετε και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις σοβαρές δραστηριότητες. Αν σας πλησιάσει κάποια σχέση από το παρελθόν, φανείτε επιφυλακτικοί. Κανείς δεν εγγυάται την αξιοπιστία των αισθημάτων της άλλης πλευράς.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέσα από τους φίλους και τον σύντροφό σας θα νιώσετε απόλυτα καλυμμένοι ψυχικά και θα πάρετε επιπλέον δύναμη που σας βοηθά να γίνεστε καλύτεροι. Με την οικογένεια όμως η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Μόνο με υπομονή και διπλωματία θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...