Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Το Κέντρο Αθηνών πρωταγωνιστεί και φέτος στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

Με το δεξί ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών. Ο πιο αναγνωρίσιμος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής, μας συμπαρασύρει με την ερμηνεία του σε ένα μαγικό κόσμο άπλετης διασκέδασης…

Με το δεξί ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών. Ο πιο αναγνωρίσιμος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής, μας συμπαρασύρει με την ερμηνεία του σε ένα μαγικό κόσμο άπλετης διασκέδασης. Το Κέντρο Αθηνών θα ζήσει και πάλι στιγμές ανάλογες του παρελθόντος, όταν ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε πάλι στην ίδια πίστα το 2009 και πραγματοποίησε ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Τραγουδούσε για 13 μήνες συνεχόμενα, δίχως σταματημό. Αξέχαστες θα μείνουν εκείνες οι μαγικές βραδιές, τόσο για τον ίδιον και τον κόσμο που κατέκλυζε καθημερινά το μαγαζί, όσο και για το Κέντρο Αθηνών που πραγματοποίησε μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν της ιστορίας του.

Ο Νίκος Βέρτης θα βρεθεί, λοιπόν, σε γνωστά λημέρια για αυτόν, ενώ θα έχει δίπλα του την φανταχτερή παρουσία της Ελένης Φουρέιρα. Το σχήμα, το οποίο ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου έχει ήδη αποδώσει και με το παραπάνω δείγματα γραφής για το τι προμηνύεται να γίνει στο Κέντρο Αθηνών το επόμενο διάστημα και όλη την χειμερινή σεζόν. Ο Νίκος Βέρτης ντύνει με τα τραγούδια του ένα λαϊκό πρόγραμμα, ερμηνεύοντας δικές του, αλλά και παλιές επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών. Η ικανότητά του να επικοινωνεί με τον κόσμο είναι εκπληκτική, όπως άλλωστε και αυτή του να μπορεί αν κρατάει για ώρες το πρόγραμμα μόνος του, χωρίς να κάνει το κοινό να βαριέται, αλλά αντιθέτως να ενθουσιάζεται και να παραληρεί κάθε φορά που τον ακούει.
r4123r134 2Ο Νίκος Βέρτης έχει δικαιωματικά συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Οι συναυλίες που έχει δώσει, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύουν την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση του κοινού. Οι θαυμαστές του γίνονται όλο και περισσότεροι και τους διέπει μια σχέση εξάρτησης με τον τραγουδιστή. Σίγουρα, το όνομά του συγκαταλέγεται στα κορυφαία των τελευταίων ετών, όσο αφορά τον χώρο του τραγουδιού, αλλά και της μουσικής γενικότερα. Η απίστευτη έλξη του με το κοινό στις ζωντανές του εμφανίσεις είναι μοναδική.

Ξεκίνησε, λοιπόν, με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Κέντρο Αθηνών, όπου αφήνει ξεκάθαρα το μουσικό του στίγμα και η επιτυχία είναι δεδομένη, αν κρίνουμε από τον πρώτο μήνα παρουσίας του εκεί.  Ακούγονται τραγούδια από όλη την δισκογραφική πορεία του Νίκου Βέρτη, η οποία ξεκίνησε το 2003, τραγούδια όπως το «Πολύ από το μα βραδιάζει», «Αν είσαι ένα αστέρι», «Ποια εσύ»,»Σαν τρελός σ’ αγαπάω», «Αστέρι μου», «Πως τολμάς», «Πώς να το εξηγήσω», «Πες το μου ξανά», «Δεν μ’ αγαπάς», με την λίστα των τραγουδιών που έκαναν την διαφορά να μην τελειώνει ποτέ.

Η παρουσία του στα νυχτερινά κέντρα είναι επίσης υποδειγματική και είναι από τους τραγουδιστές που παραμένουν για πολλά χρόνια σε ένα μαγαζί. Αφού ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και πέρασε για μια χρονιά από το «Απόλλων», εγκαταστάθηκε στο Ποσειδώνιο, όπου και παρέμεινε για μια πενταετία. Το όνομά του συνδέθηκε απόλυτα με το μαγαζί της παραλιακής και το 2009 ήρθε η χρονιά –έκπληξη στο Κέντρο Αθηνών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο Fantasia, εξακολουθώντας να είναι ο κυρίαρχος στα νυχτερινά σχήματα για να επανέλθει φέτος στο Κέντρο Αθηνών και να γίνει για άλλη μια φορά ο άρχοντας της νυχτερινής διασκέδασης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...