Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το νέο αμόρε της Φουρέιρα

Μετά τον χωρισμό της από τον Γ. Σαμαρά βρήκε παρηγοριά σε νεαρό Κεφαλλονίτη

Ενας Κεφαλλονίτης έκλεψε την καρδιά της ωραίας Ελένης Φουρέιρα. Μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά η τραγουδίστρια, που απασχολεί συχνά πυκνά τα media, φαίνεται πως βρήκε καινούργιο… λιμάνι. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο λιμάνι του χωριού Πόρος στην Κεφαλλονιά, όπου φτάνει καθημερινά το πλοίο από την Κυλλήνη, αλλά για το… λιμάνι της καρδιάς του γοητευτικού νεαρού, στην οικογένεια του οποίου ανήκει το εν λόγω καράβι. Και το όνομα αυτού, Σπυράγγελος Λυκούδης.
4q25tq346t4r 4Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου έναν μήνα και οι δημόσιες εμφανίσεις του ξεκίνησαν στις αρχές του Νοεμβρίου. Το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει σε live του Νίνο και μερικές μέρες αργότερα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς. Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που έκανε την Ελένη να χαμογελάσει ξανά τόσο γρήγορα έπειτα από το τέλος του δεσμού της με τον Γιώργο Σαμαρά; Ο Σπυράγγελος Λυκούδης μεγάλωσε στο Αργοστόλι, πρωτεύουσα του πανέμορφου νησιού του Ιονίου. Μετά το Λύκειο μετακόμισε στη Βρετανία όπου σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο του Σάουθαμπτον κι εν συνεχεία απέκτησε master στη διαχείριση πλοίων από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.
4q25tq346t4r 2Εδώ και καιρό ο νεαρός Κεφαλλονίτης έχει αναλάβει τη διεύθυνση της ναυτιλιακής εταιρίας της οικογένειάς του, στη λεωφόρο Συγγρού. Ο πατέρας του Διονύσης Λυκούδης, εκτός από το επιβατικό πλοίο «Kefalonia» και ένα ποσοστό στο πλοίο «Ζάκυνθος», ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Συγκεκριμένα, είναι αντιδήμαρχος Αργοστολίου και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση. Μάλιστα, στις εκλογές του περασμένου Μαΐου είχε βγει πρώτος σε ψήφους σε ολόκληρο το νησί. Στην οικογένεια του Λυκούδη ανήκει και το πιο μοδάτο beach bar στην Κεφαλλονιά, το οποίο βρίσκεται στον Μακρύ Γιαλό, λίγο έξω από το Αργοστόλι. Αν λοιπόν όλα πάνε κατ’ ευχήν και το ειδύλλιο προχωρήσει, τότε ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Ελένη Φουρέιρα θα λιάζεται το καλοκαιράκι πρώτη ξαπλώστρα παραλία! Διότι ο Σπυράγγελος έχει τρέλα με το νησί του και το επισκέπτεται κάθε χρόνο για διακοπές. Φήμες μάλιστα θέλουν τους δύο νέους να βρέθηκαν ήδη εκεί για ένα τριήμερο.

Το tattoo και το… Σίγμα
4q25tq346t4r 1
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ όμως τώρα με τα tattoos που είχαν κάνει η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς σε ένδειξη αγάπης κι έρωτα; Η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχαν γράψει στα δάχτυλά τους τη φράση «No one» (κανείς άλλος), με εκείνη να έχει συμπληρώσει ένα S (Σαμαράς) κι εκείνον ένα F (Φουρέιρα).
4q25tq346t4r 3Για τον Γιώργο δεν γνωρίζουμε, πάντως η Ελένη στάθηκε τυχερή, αφού το όνομα του νέου αμόρε αρχίζει από Σ (Σπυράγγελος), οπότε μάλλον δεν θα μπει στον κόπο να το σβήσει.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...