Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ο Θηβαίος έκανε «Διάνα» στο μαλλί

Ο ερμηνευτής ανέβηκε σχεδόν αγνώριστος στη σκηνή σε πρεμιέρα μουσικής παράστασης

Το ντεμπούτο τους στο σανίδι έκαναν την Παρασκευή το βράδυ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος. Μάλιστα ο δεύτερος λάνσαρε και το καινούργιο του κούρεμα στην πρεμιέρα της παράστασης «9,05» που ανεβαίνει στο θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη.
Επειτα από πολλά χρόνια ο δημοφιλής τραγουδοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί την πλούσια κόμη του και εμφανίστηκε επί σκηνής με κοντοκουρεμένο μαλλί ξαφνιάζοντας αρκετά τους fans του, μερικοί από τους οποίους δεν τον αναγνώρισαν στην αρχή. Πάντως τα σχόλια που ακούστηκαν με αφορμή αυτή τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει ο Θηβαίος ήταν υπέρ του. Κάποιοι είπαν πως το νέο look τού αφαίρεσε χρόνια, άλλοι πως του πρόσθεσε γοητεία και όλοι τους συμφώνησαν ότι ο τραγουδοποιός έπραξε πολύ καλά που κουρεύτηκε.

1 3

Από το πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου τη βραδιά της πρεμιέρας του δεν γινόταν να λείπει η σύζυγός του Ελένη Ράντου. Αλλωστε μαζί είχαν την ιδέα για τη δημιουργία της συγκεκριμένης παράστασης, ενώ η Ελένη ήταν εκείνη που έκανε μαθήματα υποκριτικής τόσο στον άντρα της όσο και στον Χρήστο Θηβαίο. Κι αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, τα κατάφερε πολύ καλά στον ρόλο της δασκάλας.

3 11

Οδοιπορικό με τραγούδια

Το θέμα της παράστασης «9,05» εστιάζει σε μια μπάντα έξι μουσικών και δύο τραγουδιστών που περιμένουν το τρένο για να πάνε να παίξουν σε κάποια άλλη πόλη. Ομως το τρένο καθυστερεί και η καλλιτεχνική συντροφιά αρχίζει ένα μουσικό οδοιπορικό με αφηγητή τον Οδυσσέα Ιωάννου, ο οποίος έχει και τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού. Μέσα από τις μεταδόσεις του από τη σκηνή γίνεται μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που σημάδεψαν τους Ελληνες από το 1974 μέχρι σήμερα.

Οι αφηγήσεις συνοδεύονται από γνωστά, διαχρονικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Λοΐζου και του Δήμου Μούτση. Από το πρόγραμμα της παράστασης δεν λείπουν βέβαια και κομμάτια του ίδιου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και του Χρήστου Θηβαίου, οι οποίοι κρατούν τους ρόλους των τραγουδιστών της μπάντας που περιμένει το τρένο επί σκηνής.

Ο αδελφός του Παπακωνσταντίνου σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του

4 8

Και να μη μας το έλεγαν, θα το συμπεραίναμε. Αλλωστε η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο αδελφός του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας τον απόλαυσε επί το έργον στο θέατρο Διάνα, στην παράσταση «9,05». Ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική, όπως ο αδελφός του. Ηταν δάσκαλος για χρόνια και πλέον έχει βγει στη σύνταξη. Παρ’ όλα αυτά είχε τύχει να συνεργαστεί με τον αδελφό του Βασίλη, καθώς ήταν ο επιχειρηματίας της θρυλικής μουσικής σκηνής Σφεντόνα, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε με… χρυσά γράμματα ένα μεγάλο κεφάλαιο της προσωπικής μουσικής ιστορίας του.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...