Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μία…

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως προσέξτε τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια. Με υπομονή και επιμονή θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνη κίνηση από μέρους σας θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το διάστημα φαίνεται πως παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη για λίγο και προβείτε στις απαραίτητες κινήσεις στηριζόμενοι σε λογικές διαδικασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό και τον υπερβολικό αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σάς απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατήσουν. Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να μείνει μακριά σας, γιατί ζηλεύει.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι αψυχολόγητα. Σας χρειάζεται πληροφόρηση και μια νέα τακτική. Οταν προσπαθείτε να αποδείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέχετε τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μία υπόθεση στην άλλη τα κάνετε χειρότερα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα προλαβαίνετε όλα μαζί. Αναζητήστε λίγο χρόνο προκειμένου να απομονωθείτε, γιατί έτσι θα μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας σας κάνει καταπιεστικούς, αλλά κάποιες φορές σάς βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα,πείτε τη με μεγάλη επιφύλαξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις και τις απογοητεύσεις. Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία επιβάλλεται να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε πως νοσεί. Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φέρτε τα πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων για να φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με πολλή ενέργεια και χρόνο. Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε. Αν οι θυσίες σας δεν εκτιμούνται, σταματήστε το ταχύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική σας ζωή. Αδιαφορήστε για την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας απέναντί σας, γιατί τελικά οι προσπάθειές του θα πέσουν στο κενό.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε αμέσως από κάποιες κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις, τα οποία καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αναιρέσετε τώρα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...