Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετσι την κάρφωσα στην καρδία!

Στο φως όλη η ανατριχιαστική ομολογία του 33χρονου Νίκου Αβραμίδη που χτύπησε θανάσιμα με σουγιά (στην καρδιά) την 30χρονη σύντροφό του στην Κατερίνη

Ανατριχιαστική είναι η ομολογία του Νίκου Αβραμίδη, του 33χρονου που δολοφόνησε την 30χρονη φίλη του Μαρίνα Κουκουλιάτα κι επί έξι ολόκληρους μήνες έκρυβε το άψυχο κορμί της κάτω από ένα στρώμα στο εγκαταλειμμένο σπίτι όπου έκαναν έρωτα στην Κατερίνη, ξεγελώντας τις διωκτικές Αρχές και τους γονείς της που την αναζητούσαν με αγωνία, καθώς συμμετείχε και ο ίδιος στις έρευνες για τον εντοπισμό της! Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας όσα κατάθεσε με λεπτομέρειες ο δράστης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας την 1η Δεκεμβρίου, οπότε «έσπασε» και ομολόγησε βάζοντας τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής της.

«Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι-σουγιά και προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της και κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της, στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά. Την κάρφωσα μία φορά και αφού την είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά, στο ίδιο σημείο. Αφού είδα ότι είχε πλέον πεθάνει, την έντυσα και έφυγα αφήνοντάς την εκεί» ανέφερε στους αστυνομικούς ο 33χρονος, που απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στην εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά. «Αγαπούσα τη Μαρίνα και δεν ήθελα το κακό της. Ηθελα να ζήσουμε μαζί, μακριά από τα ναρκωτικά και γι’ αυτό έγιναν όλα» είπε και ανέφερε ότι τον έπνιξαν οι τύψεις.
r23r32r23rwtΣτην ομολογία-σοκ ξεδιπλώνει την ερωτική ιστορία του με την άτυχη 30χρονη και περιγράφει όσα έγιναν το βράδυ της 24ης Ιουνίου στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. «Τη γνώριζα από το σχολείο και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε και δεσμό, ενώ ήταν και η ίδια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Το μοιραίο απόγευμα της 24ης Ιουνίου και γύρω στις 18.00 συναντηθήκαμε με τη Μαρίνα στο σπίτι της, απ’ όπου την πήρα με τη μοτοσικλέτα μου, αφού έτσι είχαμε κανονίσει. Πήγαμε βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας και όταν νύχτωσε, πήγαμε σε μια εγκαταλειμμένη μονοκατοικία στην αρχή της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε. Κάναμε αρχικά χρήση της ναρκωτικής ουσίας (…) και στη συνέχεια κάναμε έρωτα. Αφού τελειώσαμε και η ώρα ήταν περίπου 21.30 τσακωθήκαμε, γιατί η Μαρίνα έβγαλε μια καρτέλα με χάπια (…) και κατανάλωσε τέσσερα με πέντε δισκία».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 33χρονου, αυτή ήταν η αφορμή για να γίνει το κακό. «Εγώ ήθελα να κόψουμε τα χάπια και να είμαστε μαζί, ενώ η Μαρίνα δεν τα σταμάταγε και αυτός είναι ο λόγος που τσακωθήκαμε. Πάνω στον τσακωμό με αποκάλεσε ρουφιάνο γιατί πριν από δύο ημέρες είχα πει στη μητέρα της ότι της είχε κλέψει χρήματα, ενώ εγώ πράγματι το είχα κάνει αυτό γιατί δεν ήθελα να έχει χρήματα και να πίνει χάπια (…)». Αφού τη σκότωσε, πέταξε την τσάντα της σε κάδο σκουπιδιών και το ματωμένο μαχαίρι σε σκουπιδότοπο.

«Αυτός είναι κτήνος, δεν είναι άνθρωπος»
2345t3wt35wyt
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της Μαρίνας είχε δηλωθεί από τη μητέρα της Καλλιόπη Κουκουλιάτα στις 30 Ιουνίου. Η τελευταία φορά που η μάνα είδε το παιδί της ζωντανό ήταν το απόγευμα της 24ης Ιουνίου, όταν -όπως ανέφερε η ίδια- «ήρθε στο σπίτι, άφησε τα πράγματά της, το λάπτοπ, το ποδήλατό της και είπε ότι θα πήγαινε για έναν καφέ και θα επέστρεφε. 

»Πριν φύγει, γύρισε, σκέπασε το ποδήλατό της με νάιλον, πήρε τον δρόμο και την έχασα από τα μάτια μου. Για τελευταία φορά. Αυτό ήταν» σημείωσε η Καλλιόπη Κουκουλιάτα. Από τότε η οικογένειά της την αναζητούσε, ενώ ο 33χρονος προσποιούνταν ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εξαφάνισή της και μάλιστα προσπαθούσε να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού της 30χρονης φίλης του.

«Βασικά εγώ πιστεύω ότι πήγαινε για να μάθει αν τη βρήκαν ή όχι, για να καλύψει τα ίχνη του. Αυτός είναι κτήνος, δεν είναι άνθρωπος!» τόνισε η χαροκαμένη μάνα, η οποία ακόμη και σήμερα αδυνατεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί ποτέ το σπλάχνο της. Σύμφωνα πάντως με τη μαρτυρία του ηλικιωμένου άντρα τον οποίο φρόντιζε τον τελευταίο καιρό η Μαρίνα, η 30χρονη είχε μαλώσει με τον φίλο της και θα πήγαινε στο τελευταίο ραντεβού της ζωής της για να μιλήσουν.

Από τους
Γιώργο Μεστό
Γιούλη Σταρίδα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...