Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

«Ηταν επτά μηνών όταν μου το είπαν»

Η 29χρονη που έγινε γιαγιά σοκάρει με όσα λέει για την εγκυμοσύνη της 11χρονης κόρης της

Δεν σταματά να σοκάρει η είδηση-«βόμβα» για το ηλικίας μόλις 11 ετών κοριτσάκι που έγινε μητέρα, καθώς έρχονται στο φως οι συνθήκες υπό τις οποίες έμεινε έγκυος από τον ξάδερφό του! Σε βάρος του -άφαντου- ανήλικου πατέρα και ανιψιού της η 29χρονη γιαγιά του νεογέννητου κοριτσιού (Ρομά από τη Ρουμανία) είχε υποβάλει μήνυση από τον περασμένο Μάιο!

Οπως έκανε γνωστό η ίδια, ο 17χρονος γιος της συζύγου του αδερφού της έμενε μαζί τους στις Αγίες Παρασκιές του Ηρακλείου ψάχνοντας για δουλειά. Την αποκάλυψη ότι η 11χρονη είχε ολοκληρωμένες σχέσεις μαζί του την έκανε στη μητέρα της συγγενικό της πρόσωπο. Η 29χρονη έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε ότι η μικρή Μαρία όχι μόνο έμεινε έγκυος από τον ανιψιό της, αλλά και βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη κύηση!
234t24tw4twretΕτσι υπέβαλε μήνυση εναντίον του για αποπλάνηση ανηλίκου ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο νεαρός αναζητήθηκε από την Αστυνομία, αλλά είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χωριό (πιθανότατα έφυγε για τη Ρουμανία, όπου βρίσκεται η οικογένειά του), με αποτέλεσμα η δικογραφία να διαβιβαστεί από τους αστυνομικούς στη Δικαιοσύνη μέσα στο καλοκαίρι.

«Το έκαναν πίσω από την πλάτη μου, όταν εγώ έλειπα από το σπίτι. Είχα εμπιστοσύνη επειδή ήταν συγγενής. Εμαθα για την εγκυμοσύνη της όταν ήταν ήδη επτά μηνών! Δεν το είχα καταλάβει νωρίτερα γιατί δεν φαινόταν ότι φούσκωνε η κοιλιά της, αφού είναι 78 κιλά! Εγινε ό,τι έγινε, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο» είπε η γιαγιά του μωρού και ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια της εγγονής της: «Εγώ θα είμαι και μάνα και γιαγιά και πατέρας. Θέλω το μωρό να το μεγαλώσω εγώ!» τόνισε.

Στο ΠΑΓΝΗ

Την ίδια ώρα με εντολή του εισαγγελέα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης θα φιλοξενήσει το νεογέννητο μέχρι να αποφασιστεί αν το περιβάλλον στο σπίτι όπου ζουν η μητέρα και η γιαγιά του, στο χωριό Αγίες Παρασκιές, είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει. Πάντως, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Νίκο Χαριτάκη, ο εισαγγελέας θα κρίνει το μέλλον του νεογνού, που ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής:

«Πήρα έγγραφη εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων να κρατήσουμε το νεογέννητο στη Μονάδα Νεογνών του νοσοκομείου ως φιλοξενούμενο, έως ότου αποφασιστεί πού θα πάει. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου, η ψυχιατρική και η παιδοψυχιατρική ασχολούνται με την υπόθεση. Αν διαπιστωθεί ότι δεν είναι προς το συμφέρον του μωρού το περιβάλλον στο οποίο ζει η οικογένεια, τότε θα αναζητηθεί άλλος τόπος» τόνισε ο κ. Χαριτάκης.

Ευά Παπαδάτου  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...