Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ανω κάτω η Κυψέλη για να γίνουν όλα… «Ταμάμ»

Η «γουρούνα» του Αλί… ξανδρου, το ατύχημα και ο λαπάς στα εξωτερικά γυρίσματα της δημοφιλούς κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Ο ήλιος τούς πηγαίνει… «Ταμάμ»! Υστερα από μια εβδομάδα εσωτερικών γυρισμάτων στο τεράστιο διαμέρισμα της Κυψέλης, λόγω βροχής, η Μαρία Λεκάκη (Μυρτώ), ο Μανώλης Μαυροματάκης (Μετίν), ο Νίκος Μαγδαληνός (Αλί), η Λίλιαν Αρχοντή (Μπαχάρ) και ο Ντίνος Ποντικόπουλος (Μεμέτ) ξεμύτισαν σαν τα… σαλιγκάρια στη Φωκίωνος Νέγρη την περασμένη Δευτέρα στις 9.00 το πρωί. Μάλιστα έκλεισαν δρόμους κι όλα αυτά για μια παρακολούθηση… αισθηματικού ενδιαφέροντος, που κατέληξε σε ένα επεισοδιακό τρακάρισμα, το οποίο θα δούμε στο 12 επεισόδιο.
Η παραγωγή της σειράς είχε επιστρατεύσει μια «γουρούνα», ένα μικρό κάμπριο αυτοκίνητο και δεκάδες τεχνικούς για να καταγράψουν το ατύχημα που γίνεται για χάρη της Μπαχάρ, της παράνομης σχέσης του Αλί, που παρακολουθούν στενά τόσο ο Μετίν με τη Μυρτώ όσο και ο εραστής της. Ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τίποτα είναι ο άντρας της, ο Μεμέτ, που κατεβάζει τις βαλίτσες ήσυχα από το σπίτι τους, έτοιμος για ταξιδάκι.

edtiuti

Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα της πιο δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και παρακολούθησε μαζί με τους περαστικούς που, όπως φαίνεται, τρελαίνονται για το «Ταμάμ», τη σκηνή δράσης. Εκείνο που μάθαμε ήταν πως ο Νίκος Μαγδαληνός, ο φοβερός Αλί… ξανδρος, δεν ήξερε να οδηγάει «γουρούνα» και είχε φτάσει δυο ώρες πριν από τη σκηνή του για μάθει να τη χειρίζεται.

Μετά το «τρακάρισμα» κατευθυνθήκαμε μαζί με το συνεργείο στο σπίτι της πολυπολιτισμικής οικογένειας, που βρίσκεται στην οδό Σύρου. Το διαμέρισμα είναι τεράστιο, πραγματικός λαβύρινθος και έχει κάτι από την αίγλη της Αθήνας του ’50. Ο Αλί με μπανταρισμένο πόδι, η Μυρτώ και ο Μετίν παρακολουθούν αραχτοί στο σαλόνι μια αισθηματική ταινία. Η ψυχολόγος και ο παντοπώλης συγκινούνται, ενώ ο κουρέας… φτύνει απλώς τα σπόρια που τρώει. Αυτό γίνεται η αφορμή να ακολουθήσει καβγάς μεταξύ της Μυρτώς και του Μετίν κι εκείνη τον λέει «αναίσθητο». Η κρίση ξεπερνιέται, αφού έχουν να συζητήσουν για το πώς θα αποκαλύψουν στον Τζεμ (Γιάννης Χατζηγεωργίου) και την Ντιλέκ (Τζωρτζίνα Λιώση) ότι ο ηθικολόγος θείος τους είναι ερωτιάρης!

Ο σκηνοθέτης δίνει σύνθημα για διάλειμμα και οι ηθοποιοί τρώνε όλοι μαζί στην κουζίνα. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει ειδική μεταχείριση, αφού είναι άρρωστος, με την παραγωγή να του έχει ετοιμάσει λαπά. «Επιλέχθηκα από οντισιόν, αλλά η παραγωγή με είχε δει στην τουρκική σειρά στην οποία είχα πάρει μέρος, το “Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ”. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, αλλά φυσιοθεραπεία. Ο Τζεμ μού αρέσει, γιατί είναι αισιόδοξος και έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες» μας λέει ο Γιάννης.

ityuiyu

Ο Πιέρος Ανδρακάκος μας αποκαλύπτει ότι το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν εκείνο της πρώτης γνωριμίας του Μετίν και της Μυρτώς, στο κουρείο στο Κολωνάκι. «Ηταν νυχτερινό και είχαμε επιστρατεύσει και το σπέσιαλ εφέ της τεχνητής βροχής» λέει ο σκηνοθέτης και προσθέτει: «Βαθμό δυσκολίας έχουν και τα γυρίσματα στο 4ο Λύκειο Αλίμου, ωστόσο υπάρχει βοήθεια από μαθητές και καθηγητές. Μάλιστα για να τους ευχαριστήσω μίλησα στο μάθημα του επαγγελματικού προσανατολισμού για τη δουλειά του σκηνοθέτη». Τέλος, μας είπε ότι πολλοί θαυμαστές της σειράς βοηθούν στα γυρίσματα ως κομπάρσοι, αφού πρώτα ενημερωθούν με ανάρτηση στο facebook.
Η Μαρία Λέκακη μας τόνισε ότι έχει δεθεί με την ηρωίδα της, γιατί φιλτράρει τις ανθρώπινες σχέσεις πέρα από θρησκείες, ενώ ο Μανώλης Μαυροματάκης μας ανέφερε ότι το σίριαλ διδάσκει πως κανείς δεν είναι τέλειος και ότι αξία στη ζωή έχει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι και όχι το πώς βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας.

huihiu
«Ο κόσμος με ρωτάει στον δρόμο αν είμαι Τούρκος»

«Το είδατε κι εσείς ότι ο κόσμος με ρωτάει ακόμη και στον δρόμο αν είμαι Τούρκος. Οχι, δεν είμαι! Η καταγωγή μου είναι από την Καβάλα, αλλά μεγάλωσα στη Γερμανία και είχα Τούρκους συμμαθητές και φίλους. Πήγαινα στα σπίτια τους κι έχω εικόνες από τους γονείς τους. Ο Αλί μού αρέσει, γιατί παρότι είναι πρωτόγονος, έχει καθαρό συναίσθημα. Μου θυμίζει ανθρώπους που ζουν στους πρόποδες των βουνών της περιοχής μου. Είναι αγροίκοι αλλά ατόφιοι» λέει στην «Espresso» ο Νίκος Μαγδαληνός.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...