Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Σεϊταρίδης για «δέσιμο»

Η ανατρεπτική παράσταση και η φωτογράφιση που έκαναν γνωστοί ηθοποιοί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο

Τι γύρευε τις προάλλες στο Δρομοκαΐτειο ο Γιώργος Σεϊταρίδης; Ο γνωστός ηθοποιός που ζει πλέον μόνιμα στον Βόλο, όπου ασχολείται με τη μελισσοκομία, εθεάθη με… καμένο πρόσωπο, να φορά ζουρλομανδύα και να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι στην αυλή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής! Μην τρομάζετε… Ο Γιώργος «τρελάθηκε» και «παραμορφώθηκε» για τις ανάγκες της νέας θεατρικής παράστασης που έχει στα σκαριά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς, και βρέθηκε εκεί για να φωτογραφηθεί.
4e23r234r423qr 4Οι «Μικρές ιστορίες φόνων» θα κάνουν πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου Vault, σε κείμενα του Παναγιώτη Μπρατάκου που βασίστηκαν σε αληθινά γεγονότα. Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ με την ένδειξη «ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 16 ετών». 

Η ηρωίδα του έργου

Οσο για το Δρομοκαΐτειο; Κρίθηκε ως το ιδανικό μέρος για να γίνει η φωτογράφηση των συντελεστών της παράστασης. «Η ιδέα προέκυψε από το ότι μια ηρωίδα του έργου είναι έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική» λέει στην «Espresso» ο Δημήτρης Καρατζιάς. «Ζητήσαμε άδεια για τη φωτογράφιση, την πήραμε και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής Ισίδωρο Πρώιο, αλλά και το προσωπικό που μας βοήθησε πολύ να κάνουμε τη δουλειά μας. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε αρκετό άγχος, γιατί έπρεπε να φωτογραφηθούν 15 άτομα και δεν ξέραμε αν θα προλαβαίναμε μέσα σε μια μέρα. Τελικά, το καταφέραμε και το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό, ακριβώς αυτό που θέλαμε».

Στις «Μικρές ιστορίες φόνων» μια διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, πάλαι ποτέ «βασίλισσα της τηλεθέασης», καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο σόου, ένα σκληρό ριάλιτι, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος. «Η παράσταση μιλά για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και αποτελεί ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της showbiz και των tabloids» αναφέρει ο σκηνοθέτης.

Το καστ
4e23r234r423qr 2Εκτός από τον Γιώργο Σεϊταρίδη, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα από τον Βόλο για να συμμετάσχει, το καστ απαρτίζεται από μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Ιωάννα Πηλιχού, η Βάνα Παρθενιάδου, η Τζένη Διαγούπη, η Ζώγια Σεβαστιανού, ο Γιάννης Καραούλης, η Δώρα Χρυσικού και η τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Κόνιακ, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική. Την εντυπωσιακή φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος. Η παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων» θα παρουσιάζεται σε διπλή διανομή (κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτέρα και Τρίτη), με διαφορετικό φινάλε.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...