Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

«Copy paste» η κόρη του Μπραντ Πιτ!

Η 8χρονη κόρη τους υιοθετεί στιλ αγοροκόριτσου, φορά κοστούμια και ποζάρει με άνεση στον φακό!

Σε πιστό αντίγραφο των γονιών της εξελίσσεται η Σιλόχ Πιτ. Η 8χρονη βιολογική κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί δεν έχει πάρει μονάχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου των διάσημων γονιών της, αλλά και την άνεσή τους κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στην πρόσφατή έξοδό της μαζί με τον πατέρα της και τους δύο αδελφούς της Παξ και Μάντοξ η Σιλόχ έκλεψε την παράσταση με το ιδιαίτερο στιλ της. Ποζάροντας στο κόκκινο χαλί του Chinese Theater στο Λος Αντζελες, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Unbroken», την οποία σκηνοθέτησε η Τζολί, η 8χρονη μικρούλα συγκέντρωσε όλα τα φλας των φωτογράφων επισκιάζοντας με τη λάμψη της ακόμη και τον άλλοτε πιο σέξι άντρα στον κόσμο, τον πατέρα της. Ο ξανθός άγγελος που έχει κληρονομήσει τα μεγάλα γκριζογάλανα μάτια και τα σαρκώδη χείλη της μητέρας της, εμφανίστηκε φορώντας ανδρικό κοστούμι και γραβάτα, όπως τα αδέλφια της και φωτογραφήθηκε με ύφος μπλαζέ και αυτοπεποίθηση μεγάλης σταρ έχοντας τα χέρια στις τσέπες.
r34tw 1Το ανδρόγυνο look και το κοντό κούρεμα δεν αποτελούν στιλιστική επιλογή της μικρής μόνο για το συγκεκριμένο event, αλλά τρόπο ζωής, αφού, όπως έχουν παραδεχτεί οι γονείς της, είναι κάτι παραπάνω από αγοροκόριτσο. «Της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Επομένως της κόψαμε τα μαλλιά. Της αρέσει να φοράει οτιδήποτε ανδρικό. Νομίζει ότι είναι σαν τους αδελφούς της. Της αρέσουν οι φόρμες, τα κοστούμια» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Vanity Fair» η Αντζελίνα Τζολί.

Ελλειψη σεβασμού

Το μοναδικό αυτό στιλ της λέγεται ότι δεν βρίσκει απολύτως σύμφωνη τη γιαγιά της, Τζέιν Πιτ, η οποία δυσκολεύεται να κατανοήσει την ανάγκη της εγγονής της να ντύνεται αγορίστικα. Ως εκ τούτου, της αγοράζει συνεχώς ρομαντικά φορεματάκια, γεγονός που εκνευρίζει την Τζολί, καθώς θεωρεί ότι αποτελεί έλλειψη σεβασμού στα «θέλω» της 8χρονης κόρης της Σιλόχ.

Security (!) για να τσεκάρουν το σερφάρισμα

Ομάδα cyber security έχουν προσλάβει ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί προκειμένου να ελέγχει τη δραστηριότητα των παιδιών τους, όταν αυτά μπαίνουν στο διαδίκτυο. Με δεδομένο ότι το διάσημο ζευγάρι δεν ασχολείται με τα social media, ο κόσμος του διαδικτύου φαντάζει άγνωστος και τρομακτικός στα μάτια του, γι’ αυτό θέλει να είναι σίγουρο ότι τα παιδιά του δεν πρόκειται να εκτεθούν σε κανενός είδους κίνδυνο.

«Εχουμε κάποιον που τα ελέγχει αυτά» δήλωσε η 39χρονη Τζολί στο περιοδικό «People» και παραδέχτηκε: «Ο κόσμος των social media και των άλλων ψηφιακών κινδύνων είναι πέραν όσων μπορούμε να καταλάβουμε». Γι’ αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να αναθέσει σε ειδικούς ό,τι έχει να κάνει με την επαφή των παιδιών του με το internet.

Καινούριος κόσμος

«Εμείς δεν θα ξέραμε ούτε τι να κοιτάξουμε. Είναι ένας τρομακτικός, καινούργιος κόσμος» είπε χαρακτηριστικά η παλιάς σχολής μητέρα, η οποία προτιμά να γράφει στο ημερολόγιό της αντί στον υπολογιστή. Η Τζολί δήλωσε μάλιστα ανακουφισμένη από το γεγονός ότι η touch screen τεχνολογία δεν υπήρχε στη διάρκεια των άγριων νιάτων της. «Είχα αρκετά μπλεξίματα. Και θα είχαν καταγραφεί» εξομολογήθηκε γελώντας.
r34tw 2Το παρήγορο για εκείνη είναι πως πάθος με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές δεν έχουν όλα της τα παιδιά. Ο 11χρονος Παξ, για παράδειγμα, δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για τη μαγειρική βοηθώντας στο ψήσιμο της γαλοπούλας την Ημέρα των Ευχαριστιών και φτιάχνοντας τη γαμήλια τούρτα των γονιών του. Τι γίνεται όμως με τα άλλα πέντε, που μεγαλώνουν σε έναν ψηφιακό κόσμο με τόσα «κλικ»;

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...