Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμβόλαιο θανάτου για τον «Καραφλό»

Βαρύ όνομα της νύχτας έχει επικηρύξει έναντι 40.000 € φυλακισμένο νονό επειδή μπήκε στα δικά του λημέρια

Eνας νονός της νύχτας που είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Καραφλός» και εκτίει ποινή φυλάκισης για σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα φέρεται ότι είναι αρχηγός της νέας συμμορίας που επέβαλε «κεφαλικό φόρο» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αττική και τον Πειραιά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», το κεφάλι του «Καραφλού»… θέλει ένα βαρύ όνομα της νύχτας, το οποίο φέρεται ότι τον έχει επικηρύξει με συμβόλαιο θανάτου!

Ο αρχινονός πληροφορήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν πως ο «Καραφλός» με την ομάδα του χώνουν τη μύτη τους στα δικά του λημέρια, με αποτέλεσμα να δώσει εντολή να βγει από τη μέση. Οι πληροφορίες θέλουν το συμβόλαιο των 40.000 ευρώ σε βάρος του να το ανέλαβε (λόγω της δυσκολίας του εγχειρήματος) ο μικροκαμωμένος Αλβανός «αόρατος» εκτελεστής που είχε συλληφθεί πριν από δυο εβδομάδες στα Σεπόλια επειδή έκρυβε στο διαμέρισμά του έναν σύνεργο του παρανοϊκού κακοποιού με το καλάσνικοφ Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος είχε ανάψει πυρ σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο. Επί έξι μήνες οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας κατέγραφαν βήμα βήμα τη δραστηριότητα της άγριας συμμορίας και βιντεοσκοπούσαν τις κινήσεις των μελών της.

Οπως αποδείχτηκε, ο «Καραφλός» ήταν αυτός που έδινε εντολές μέσα από τις φυλακές στα μέλη της συμμορίας για τα κέντρα που θα στοχοποιούσαν ώστε να τους πουλήσουν προστασία. Οπως προέκυψε από τις εξονυχιστικές έρευνες, οι κακοποιοί πωλούσαν προστασία σε τουλάχιστον 30 κέντρα διασκέδασης στο Μικρολίμανο, στο Μετς και στο Περιστέρι, εισπράττοντας τον μήνα από 70 ως και 1.000 ευρώ, ανάλογα με τον όγκο της πελατείας του κάθε καταστήματος. Ιδιαίτερη προτίμηση φαίνεται πως έδειχναν στις χαρτοπαικτικές λέσχες του Πειραιά, ενώ οι συνεργοί του έκαναν «δουλειές» και με ναρκωτικά. Η δικογραφία που σχηματίζεται είναι ογκώδης, ενώ από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη δεν αποκλείεται να προκύψουν ακόμα και δολοφονίες!

Η απόφαση επίσπευσης της επιχείρησης για την εξάρθρωση της συμμορίας ελήφθη πριν από μερικές ημέρες, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε χαρτοπαικτική λέσχη στο Μικρολίμανο, κοντά στο μπαρ «Ετσι απλά…» που είχε χτύπησε ο Μπάκο. Εκεί οι μπράβοι της λέσχης, που ήταν άνθρωποι του «Καραφλού», ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς. Μάλιστα ο ένας από αυτούς άρπαξε το όπλο αστυνομικού, το οποίο λίγο αργότερα πέταξε σε κάδο απορριμάτων.
Οι άνδρες του τμήματος Εκβιαστών κατάφεραν με αστραπιαία επιχείρηση σε τέσσερα σημεία της Αττικής να συλλάβουν επτά μέλη της σπείρας, πέντε Αλβανούς και δύο Ελληνες. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα έξι πρόσωπα, τα οποία αναφέρονται στη δικογραφία.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...