Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε ποια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας επειδή δεν σας αφήνουν να…

ΚΡΙΟΣ: Λύστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με οργάνωση. Ταξινομήστε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν προκειμένου να πάρετε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες. Πρέπει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα και την εξυπνάδα σας με επιχειρήματα, για να δημιουργήσετε έτσι μια σταθερή συμμαχία για εσάς, η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Αναζητήστε καινούργιες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε χρόνο αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες για να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, καθώς έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται για να μετρήσει όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Είναι δεδομένο ότι η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες και θα σας υποχρεώσει να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια για να βάλετε σε σειρά τα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις στο εργασιακό και το οικογενειακό περιβάλλον σας, αλλά το καλό είναι πως με τη συνεχή απασχόλησή σας ξεφεύγετε από το να γυρίζετε στο παρελθόν που σας θλίβει και δεν σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού μιλήσετε πρέπει να σκεφτείτε τι θα πείτε και τι αποτελέσματα θα έχουν τα λόγια σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας. Αυτό αφορά περισσότερο ζητήματα σε εργασία και στις σχέσεις σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα που δεν υπάρχει τόση πίεση μην αναβάλετε άλλο τα θέματα που έχετε να λύσετε κι ας μην έχουν προσωπικό ενδιαφέρον. Θα μάθετε πράγματα που σας είναι απαραίτητα εδώ και καιρό. Δείξτε όση υπομονή μπορείτε και μη θεωρείτε τίποτε από όσα γίνονται ή βλέπετε δεδομένα, ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι εντυπώσεις που έχετε για τους συνεργάτες δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευτείτε. Δώστε στον σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε ποια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας επειδή δεν σας αφήνουν να βελτιωθείτε. Κοιτάξτε μπροστά και προγραμματίστε τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος. Αντίθετα πρέπει να έχετε ενθουσιασμό, αφού -απ’ ό,τι φαίνεται- πετυχαίνετε αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους, όμως τώρα εφαρμόστε στρατηγική ισορροπίας στα επαγγελματικά σας προκειμένου να έχετε υποστήριξη και από άλλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν καταφέρετε να μάθετε να συμβιβάζεστε, θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί οι άλλοι βλέποντας τη συμπεριφορά και τη μετριοπάθειά σας θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε συνεχή πίεση, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτά που θέλετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάντως, αφού έτσι κι αλλιώς ξέρετε πως ακόμη έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας, καλό είναι να είστε περισσότερο υπομονετικοί και με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ