Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Ημουν δεμένη με μάγια

Αποκαλύψεις-σοκ της Εφης Θώδη που μιλά για την κατάρρευσή της αλλά και τη δυναμική επάνοδό της

Ποτέ μου δεν τρελάθηκα. Απλώς κάποιοι πολύ κακοί άνθρωποι θέλησαν να με καταστρέψουν και δεν δίστασαν να μου κάνουν ακόμη και μάγια! Ναι, βρέθηκα σε σκοτεινό αδιέξοδο λόγω της μαύρης μαγείας από επαγγελματικό αντίζηλο, αλλά πλέον είμαι καλά. Επέστρεψα και είμαι πιο δυνατή από ποτέ με τη βοήθεια του φίλου μου Πητ Παπαδάκου! Αυτά είναι τα λόγια της βασίλισσας του δημοτικού και παραδοσιακού τραγουδιού Εφης Θώδη στην «Espresso», πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας της. Η τραγουδίστρια-φαινόμενο των πανηγυριών άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όσα την οδήγησαν στην κατάρρευση, για τον αγώνα της να σταθεί ξανά στα πόδια της, τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλάι της, αλλά και αυτούς που δεν νοιάστηκαν και τους οποίους χαρακτηρίζει «αχάριστους τηλεαστέρες που τους λυπάμαι».

Πρόβλημα υγείας

Οπως περιγράφει, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε το 2009 στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου με σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα οφειλόταν σε μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων που έκαναν άνω κάτω την επαγγελματική ζωή της, αλλά και στο ανελέητο κυνήγι κάποιων μέσων μαζικής ενημέρωσης που δεν την άφηναν να πάρει ανάσα.

«Καταρχήν, θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει τόσα χρόνια ότι πλέον είμαι μια χαρά! Καλύτερα από ποτέ. Το πρόβλημα υγείας θέλω να πω ότι δημιουργήθηκε από την υπερβολική έκθεσή μου, τις ευθύνες που είχα, κάποια σοβαρά προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζα. Κουβαλούσα έναν σταυρό και δεν άντεξα… Λύγισα. Ολο αυτό το άγχος και το στρες με χτύπησαν στα νεύρα. Είχα υπερένταση, έκανα διάφορες σκέψεις που δεν με άφηναν να κλείσω μάτι. Εμενα μερόνυχτα άυπνη. Φταίω, διότι ο οργανισμός μου με προειδοποιούσε, όπως και ο Θεός, όμως δεν έδινα σημασία. Και κατέρρευσα» λέει η Εφη Θώδη και προσθέτει: «Σήμερα, που όλα αυτά φαντάζουν μακρινά, θεωρώ ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, που έπρεπε να περάσω για να γίνω καλύτερη και να αξιολογήσω καλύτερα τα πράγματα, τις καταστάσεις, τους ανθρώπους».

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι, αν και οι γιατροί του Σισμανόγλειου οι οποίοι στάθηκαν πλάι της την έκαναν καλά, τα επαγγελματικά της δεν πήγαιναν καλά και δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, καθώς -έως πέρυσι- έκλεινε δουλειές, την τελευταία στιγμή όμως ξαφνικά όλα ανατρέπονταν. Και αποκαλύπτει πως τότε έμαθε ότι είχε πιαστεί στα δίχτυα της μαύρης μαγείας! «Συνάντησα τον φίλο μου, το γνωστό μέντιουμ Πητ Παπαδάκο και σε μια κουβέντα που κάναμε αυτός κατάλαβε αμέσως ότι κάποιοι μου έκαναν κακό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Εγώ είμαι ένα απλό κορίτσι από την Καρδίτσα και πιστεύω με όλη την καρδιά και την ψυχή μου στον Θεό. Ομως, τελικά, αποδείχτηκε ότι ο Πητ είχε δίκιο. Επαγγελματικός αντίζηλος μου είχε κάνει μάγια και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι!» λέει και συνεχίζει:

«Ο Πητ μου είπε τον περασμένο Μάρτιο να πάω στο εξοχικό μου στην Αρκίτσα και να ψάξω για σύνεργα. Πήγα και βρήκα έξω από την πόρτα μου κρυμμένα ένα σαπούνι σε σχήμα λαιμού με δύο καρφιά πάνω, σύρματα περίεργα δεμένα, ένα κουβάρι μαλλιά και άλλα περίεργα πράγματα! Ανατρίχιασα! Φοβήθηκα. Τα ίδια βρήκα και πάνω σε τρία δέντρα που βρίσκονται στην αυλή του εξοχικού. Τα πήρα και τα έφερα στον Πητ. Μου είπε ότι σε σαράντα ημέρες ο εφιάλτης θα τελείωνε. Και όντως τελείωσε».

Συναυλίες
34e2ref 1Η γλυκύτατη Εφη Θώδη σηκώνεται όρθια και αγκαλιάζει το γνωστό μέντιουμ που, σύμφωνα με την ίδια, την έβγαλε από το σκοτάδι, δείχνοντάς του την ευγνωμοσύνη της: «Μετά ο δρόμος άνοιξε. Δεχόμουν και δέχομαι απίστευτες προτάσεις για δουλειά. Το καλοκαίρι έκανα συναυλίες σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία… Χαμός! Είχα κάθε φορά πάνω από 20.000 κόσμο, ο οποίος με αποθέωνε! Αλλά και στην Ελλάδα μαζεύονταν χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε συναυλία μου για να γλεντήσουν με τα τραγούδια μου. Ο κόσμος με αγαπάει, διότι ποτέ μου δεν τον πούλησα και δεν τον κορόιδεψα. Είμαι 26 χρόνια στο τραγούδι και ελπίζω να είμαι για πολλά πολλά ακόμη».

Τα «καρφιά» της τραγουδίστριας για Λιάγκα και Αρναούτογλου
123452324r423tr3tr
Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Εφη Θώδη δεν δίστασε να μιλήσει στην «Espresso» και για όλους εκείνους που περίμενε στα δύσκολα να τη στηρίξουν, αλλά τελικά της γύρισαν την πλάτη. «Εγώ έτρεχα για όλους. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν να πάω στις εκπομπές τους για να τους στηρίξω. Και πήγαινα. Ομως πού ήταν όλοι αυτοί όταν εγώ χρειαζόμουν στήριξη; Πού ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που σήμερα δεν ξέρει αν ζω ή αν υπάρχω; Ο Αρναούτογλου, ο οποίος δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή του. Παλιά ήμουν καλή και τώρα όχι; Που για χάρη του τσακώθηκα με την Ελένη Μενεγάκη!» λέει και συνεχίζει: «Με έπαιρναν τηλέφωνα από την εκπομπή της Ελένης και έλεγα “όχι, δεν έρχομαι, επειδή θα πάω στον Γρηγόρη”. Και δεν είναι μόνο αυτός… Οσους στήριξα, αποδείχτηκαν αχάριστοι και τους λυπάμαι. Με ξεζούμισαν και με πέταξαν»!

Τα παράπονα

Η ίδια εκφράζει την πικρία της και πετάει «καρφιά» και για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Λιάγκας με έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό μου και μου ζητούσε να του κάνω καλή τιμή για την εκδήλωση του συλλόγου του χωριού του! Δηλαδή για το Αργυροπούλι με έπαιρνε τηλέφωνο… Για να δει αν είμαι καλά, ούτε που νοιάστηκε. Εμ, δεν είχε μετά συμφέρον»! Καταλήγοντας η τραγουδίστρια θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσοι την παράτησαν την εποχή που περνούσε δύσκολες στιγμές: «Θέλω λοιπόν όλοι αυτοί να γνωρίζουν ότι δεν τους έχω καμία απολύτως ανάγκη… Εγώ έχω το παιδί μου, την περιουσία μου, τη δουλειά μου, φίλους που με αγαπούν και -πάνω απ’ όλα- τον κόσμο που τόσα χρόνια είναι δίπλα μου. Είμαι καλά και άνοιξα τα μάτια μου, απέκτησα τη δύναμη να απομακρύνω από κοντά μου ό,τι με χαλάει, αλλά και αυτούς που με εκμεταλλεύονταν. Τέρμα, έως εδώ ήταν! Η Εφη Θώδη από την περιπέτειά της επέτρεψε πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ»!

Γιούλη Σταρίδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....