Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Κρυφή βάφτιση για το μωρό του Αδωνη

Ολα όσα έγιναν (με τρεις νονούς) στον ναό της Παναγίας στο Μαρούσι. Το καυτό μίνι της Ευγενίας Μανωλίδου και η δεξίωση για λίγους, σε κτήμα στον Αυλώνα

Παρά το κρυφτούλι και τις διαψεύσεις, τελικά η βάφτιση του Γεωργιάδη junior έγινε κανονικά χθες το πρωί, μόνο που αντί για την Πολιτεία το ευχάριστο «ραντεβού» δόθηκε στο ναο Κοιμησεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι. Ετσι, το νεότερο μέλος της οικογένειας του Αδωνη και της Ευγενίας πήρε τα ονόματα Αναστάσιος – Αλκαίος από τους τρεις νονούς του, τους Μπίλη και Μελίνα Δασκαλάκη και τον γιο τους Χάρη.
r3q4rt34 4Από τους πρώτους που βρέθηκαν στην εκκλησία -εκτός των φίλων και συγγενών- ήταν ο αδερφός του Αδωνη Γεωργιάδη, Αλέξανδρος, ο οποίος εκπροσωπώντας την οικογένεια, υποδεχόταν τους καλεσμένους μέχρι να φτάσουν στον ιερό ναό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου με τον μικρό γιο τους. Οσοι βρέθηκαν στην guest list δεν ξεπερνούσαν τους 70, καθώς το ζευγάρι ήθελε να ζήσει αυτή τη στιγμή με τους πολύ κοντινούς ανθρώπους του.
r3q4rt34 12Ο λαμπερός ήλιος έκανε τις κυρίες της οικογένειας να τολμήσουν στιλιστικά και να εμφανιστούν με μίνι φορέματα. Συγκεκριμένα, η μαέστρος επέλεξε λευκό κοντό φόρεμα χωρίς μανίκια (!) και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude χρώμα. Ο σύζυγός της επέλεξε μπλε κοστούμι, ενώ ο μικρούλης ήταν τυλιγμένος και… προστατευμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα μέσα σε γαλάζια κουβέρτα. Τις εντυπώσεις έκλεψε ωστόσο η νεαρή Θεοδώρα, αλλά και ο αδερφός της Αλέξανδρος, παιδιά της Ευγενίας από τον πρώτο γάμο της με τον Θεόδωρο Μανωλίδη.
r3q4rt34 1Μόλις η οικογένεια Γεωργιάδη μπήκε στην εκκλησία η πόρτα έκλεισε πίσω της και το μυστήριο άρχισε. Οπως μάθαμε, ο μικρούλης έκλαψε ελάχιστα, ενώ μετά το τέλος της τελετής τυλίχτηκε ξανά στο κουβερτάκι του. Την μπλε και λευκή διακόσμηση της κολυμπήθρας, τη λαμπάδα, αλλά και τα κουτιά με τα βαφτιστικά του μωρού και τα μαρτυρικά είχε αναλάβει ο οίκος Καραβερβέρης, που φρόντισε να τα στολίσει με φρέσκα λουλούδια από ορτανσίες και γαλάζια τριαντάφυλλα. Οσο για τις μπομπονιέρες, αποτελούνταν από ένα γαλάζιο κουτάκι δεμένο με μπλε κορδέλα (όπως και τα βαφτιστικά) και ένα μπρελόκ-αρκουδάκι (σαν εκείνο της λαμπάδας) τοποθετημένο επάνω.
r3q4rt34 11Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη με τη σύζυγό του, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνο Πλεύρη με τη γυναίκα του και την κόρη του, αλλά και τον τρίτο αδερφό του Αδωνη Γεωργιάδη, Λεωνίδα, με τα παιδιά του, ο οποίος είχε υπό την προστασία του και τον ανιψιό του Περσέα.
r3q4rt34 3 0Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στον Αυλώνα, όπου παρέστησαν όλοι οι καλεσμένοι που τίμησαν τον μικρό Αναστάσιο – Αλκαίο με την παρουσία τους.

Η 16χρονη Θεοδώρα
r3q4rt34 7Οσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο πολύ στη μαμά της η 16χρονη Θεοδώρα, κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου και του ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη. Η όμορφη έφηβη κοπέλα επέλεξε για τη βάφτιση του μικρού αδερφού της ένα σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα με λευκά πουά και γόβες χωρίς ιδιαίτερα ψηλό τακούνι, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Στα χέρια της κρατούσε ένα μαύρο παλτό, αφού το φουστάνι της ήταν -όπως και της μητέρας της- αμάνικο. Τα μαλλιά της έπεφταν ανέμελα στους ώμους της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό και διακριτικό.

Η αλήθεια είναι πως κάθε εμφάνιση της όμορφης Θεοδώρας γίνεται θέμα συζήτησης, αφού δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη στις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρίσταται.

Μαμά και κόρη φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί, όταν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, αφού είναι πολύ δεμένες και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία η μια στην άλλη. Αλλωστε, είναι οι μόνες γυναίκες στην οικογένεια -ανάμεσα σε τέσσερις άνδρες!-, γι’ αυτό έχουν τη δική τους… συμμαχία.

Η Θεοδώρα ζητεί συχνά τις στιλιστικές συμβουλές της Ευγενίας, αφού ας μην ξεχνάμε ότι η μαέστρος είναι μούσα αρκετών εγχώριων οίκων μόδας.

«Η κόρη μου έχει πολύ πιο έντονη προσωπικότητα και σίγουρα λιγότερες ανασφάλειες από εκείνες που είχα εγώ στην ηλικία της, είναι πολύ έξυπνη και ιδιαίτερα διορατική» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ευγενία Μανωλίδου για τη 16χρονη Θεοδώρα.

Τεριάννα Παππά
Φωτό.: Βαγγέλης Μασιάς

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Οσα περιέγραψε πρώην κουνελάκι για τους γερομπισμπίκηδες στην έπαυλη του Χέφνερ

Ως «κεντρικό σταθμό Viagra» για γεροκούσαλα διασήμους περιγράφει την...

Πολλά χρόνια χωρίς άντρα

Η λαϊκή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, που μετρά περίπου μισό...