Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Λίστα με δώρα για τους πολύ πλούσιους

Τα χρυσά δώρα του Αϊ-Βασίλη – Ενας ξεχωριστός κατάλογος που κοστίζει μια περιουσία!

Εχετε βαρεθεί να σπαζοκεφαλιάζετε κάθε Χριστούγεννα για τα δώρα που θα κάνετε στους εκλεκτούς της καρδιάς σας;

Η λύση είναι κάποια δώρα που δεν χωράνε κάτω από το δένδρο, αλλά είναι ικανά να χωρέσουν μερικά από τα πιο τρελά όνειρα των ανθρώπων που θα τα αποκτήσουν, αρκεί βέβαια να έχετε πάρα πολλά χρήματα να διαθέσετε γι’ αυτούς.

Τα αμερικανικά πολυκαταστήματα Neiman Marcus εξέδωσαν και φέτος τον εορταστικό κατάλογό τους με προτάσεις που τις χαρακτηρίζουν «Fantasy Gifts», δύο λέξεις που ισοδυναμούν με σύνθημα που ανοίγει τους κρουνούς των δολαρίων! Το καλό όλης αυτής της εντυπωσιακής μεν, ασύλληπτης δε σε επίπεδο εξόδων ιστορίας είναι ότι για κάθε πανάκριβη επιλογή ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό πάει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

$425.000
er324t45y 11
Γιορτάστε τα βραβεία Οσκαρ στο πάρτι του «Vanity Fair»! Εσείς και ο/η συνοδός σας θα έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε το χολιγουντιανό μεγαλείο σε ένα Σαββατοκύριακο. Η all star περιποίηση ξεκινάει την Παρασκευή στο πολυτελές ξενοδοχείο «Peninsula Beverly Hills». Το πρόγραμμα έχει εκδρομές, ποτά στο Sunset Tower και δείπνο στο Chateau Marmont. Η μέρα των βραβείων ξεκινά με spa και κορυφώνεται με το πιο λαμπερό event της βραδιάς.

$475.000
er324t45y 2
Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το προσωπικό σας άρωμα; Στο Παρίσι βρίσκεται το ατελιέ αρωμάτων House of Creed, όπου θα συναντήσετε τον έκτης γενιάς μετρ – αρωματοποιό Ολιβιέ Κριντ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το άρωμά σας. Εσείς και ακόμα ένα άτομο της επιλογής σας θα δειπνήσετε με τον Κριντ και λίγους μήνες αργότερα 24 μπουκάλια άρωμα με χρυσό 14 καρατίων θα φτάσουν στο σπίτι σας.

$300.000
er324t45y 3
Αν ανήκετε σε αυτούς που πάντα ονειρεύονταν να βρεθούν στο τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, τότε αυτό το πακέτο σάς εξασφαλίζει μια τέτοια γεύση. Η χαρακτηριστική σημαιούλα αγώνων δρόμου και ένα 100% αυθεντικό μοντέλο κλίμακας 1:32 του αγαπημένου σας ράλι, πλήρωμα στα pit stop και κάμερες που θα καταγράφουν τις κούρσες και θα τις προβάλουν σε μίνι οθόνες είναι μερικά από τα απαραίτητα που θα έχετε στα χέρια σας.

$125.000
er324t45y 4
Το Mardi Gras, είναι ένα πολύχρωμο πανηγύρι στη Νέα Ορλεάνη. Η πενταήμερη περιπέτεια του πακέτου δίνει μια απολύτως αυθεντική γεύση της γιορτής, αφού θα μένετε στο γαλλικό κομμάτι της πόλης, στο λουξ «Audubon Cottages». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπραντς στο Commander’s Palace, δείπνο στο Arnaud, αλλά και γεύμα Αγίου Βαλεντίνου στο Gautreau’s. Αποκορύφωμα η βραδινή παρέλαση Orpheus.

$100.000
er324t45y 5
Τριήμερο ταξίδι που ξεκινά από την ιστορική γερμανική πόλη Ινταρ Ομπερστάιν, τόπο καταγωγής μερικών από τους πιο επιδέξιους τεχνίτες των πολύτιμων πετραδιών. Εκεί θα συνεργαστείτε με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και φωτογράφο Μόνικα Ριτς Κόσαν στο εργαστήρι του Constantin Wild, με οικογενειακή παράδοση στις πολύτιμες πέτρες από το 1847, για να σχεδιάσετε το τέλειο μενταγιόν. Οταν ετοιμαστεί, θα αποσταλεί σπίτι σας.

$95.000
er324t45y 6
Οπως ο βορειοαφρικανικός άνεμος από τον οποίο έχει πάρει το όνομά της, η Maserati Ghibli S Q4 είναι καυτή και δυνατή. Ο τρίλιτρος, εξαβάλβιδος, διπλός τούρμπο κινητήρας του -κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη Ferrari- λειτουργεί σαν καταπέλτης που εκτοξεύει από τα 0 στα 60 χλμ. την ώρα σε μόλις 4,7”. Το σύστημα Q4 ωστόσο φροντίζει να έχετε τον έλεγχο σε όποια ταχύτητα και συνθήκες οδήγησης.

$50.000
er324t45y 7
Το τζετ σκι συναντάει τη «γουρούνα» και το αποτέλεσμα είναι το Quadski duo. Θεωρείται το καλύτερο μεγάλης ταχύτητας αμφίβιο του κόσμου, που μπορεί να μεταμορφωθεί σε όχημα που βολτάρει στη θάλασσα ή σε μέσο μεταφοράς στην ξηρά! Η ταχύτητά του είναι εντυπωσιακή χάρη στον 1.300 cc BMW κινητήρα του. Για να τονιστεί δε ο αμφίβιος χαρακτήρας του το όχημα έχει σχέδιο που παραπέμπει σε καβούκι χελώνας.

$50.000
er324t45y 8
Για όσους δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, τα φτιαγμένα sur mesure βαμβακερά αξεσουάρ για το σπίτι της Leontine Linens Home Trousseau είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Για να καταλάβετε το πνεύμα της εταιρίας στη Νέα Ορλεάνη, αυτό το πακέτο δώρου προβλέπει την επίσκεψη στο σπίτι της ιδρύτριάς της Τζέιν Σκοτ Χόντζες, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ό,τι χρειάζεται για ένα τέλειο σπίτι.

$35.000
er324t45y 9
Βασιλικό σέικερ Tanqueray No Ten από τον Jason Crawley. Ισως η πιο cool συσκευή παρασκευής κοκτέιλ στον κόσμο. Βασισμένο σε ένα σχέδιο του 19ου αιώνα που πήρε «σάρκα και οστά» υπό την καθοδήγηση του ειδικού σε θέματα οινοπνευμάτων Τζέισον Κρόλεϊ, το ύψους 1,8 μ. Imperial Shaker είναι φτιαγμένο από ένα κοκτέιλ υλικών, όπως ο σίδηρος, ο μπρούντζος, ο χαλκός και το ασήμι.

O διοργανωτής πάρτι των διασήμων και το παγόνι του (Αξία: $25.000- 65.000)
er324t45y 10
Ο Πρέστον Μπέιλι είναι γνωστός παγκοσμίως για την ικανότητά του να μετατρέπει απλούς χώρους σε μαγικούς. Τώρα μπορεί να μεταμορφώσει με την ιδιοφυΐα του τον δικό σας χώρο με ένα παγόνι που είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη: ένα ύψους 1,8 μ. με τεράστια ουρά που αποτελείται από μεταξωτά λουλούδια και προορίζεται για κήπο, και έναν ύψους 0,90 μ. για το εσωτερικό του σπιτιού σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...