Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Δείχνει τον (αλκοολικό) φίλο της αδελφής του

Ο 26χρονος εγγονός μιλά καθαρά για τρίτο πρόσωπο στον φόνο της γιαγιάς του στη Ρόδο

Τα πάνω κάτω στην πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ουρανίας Γερολύμου, στο σπίτι της στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου, πιθανώς να φέρουν νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις, τη στιγμή που τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον τόπο του εγκλήματος δεν έχουν βγει ακόμη. Το ένα από τα δύο εγγόνια της 69χρονης, που κατηγορούνται ότι στις 4 Νοεμβρίου τη σκότωσαν για να αρπάξουν μία τηλεόραση, ο 26χρονος Κ.Μ., κάνει λόγο για συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανώς εμπλέκεται στην υπόθεση και πιέζει την 29χρονη ετεροθαλή αδελφή του Κ.Β. να μιλήσει για τη μοιραία νύχτα: «Αποκάλυψε τον ένοχο. Μη φοβάσαι να πεις την αλήθεια» της έγραψε από το κελί της φυλακής.

Ο δικηγόρος του 26χρονου Στέλιος Αλεξανδρής τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ότι ο πελάτης του πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για το αδίκημα της ληστείας: «Αρνήθηκε ξανά τη συμμετοχή του, ενώ όσο δεν βγαίνει το DNA τόσο πιο ομιχλώδη είναι τα πράγματα. Αν και έχει ληφθεί γενετικό υλικό, βρίσκεται ακόμη στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ κι εμείς περιμένουμε την απάντηση. Η γραμμή μας είναι ότι ουδέποτε ο πελάτης μου βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον είναι ότι για πρώτη φορά ο εντολέας μου μίλησε για άλλον εμπλεκόμενο, λέγοντας το εξής: “Επειδή δεν θεωρώ την αδελφή μου άξια να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα, πιστεύω ότι ίσως ήταν ο φίλος της, ο οποίος είναι αλκοολικός και τη χτυπάει όποτε πίνει”. Εξάλλου, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι η γιαγιά της τη φρόντιζε, οπότε δεν είχε κίνητρο. Ο πελάτης μου υποστηρίζει ότι αφού δεν έχει βρεθεί στο σπίτι όπου έγινε το φονικό ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά του, δεν μπορεί να είναι καν ύποπτος».

Ο κ. Αλεξανδρής περιέγραψε ότι, όταν πριν από περίπου πέντε μέρες τους μετήγαγαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρόδου -την κοπέλα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και τον εντολέα του από τις φυλακές Κω-, εκείνος της έστειλε σημείωμα: «Μίλα επιτέλους και σταμάτα να κρύβεις την αλήθεια που ξέρεις εσύ, γιατί θα πάμε και οι δύο φυλακή για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχουμε προλάβει ούτε παιδιά να κάνουμε ακόμα»!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η ετεροθαλής αδελφή του δεν του απάντησε, αλλά του έστειλε έναν καφέ κερασμένο: «Και οι δύο σταμάτησαν να είναι τόσο επιθετικοί όσο στην αρχή, αφού και η ίδια στην τελευταία της κατάθεση είπε ότι δεν θέλει να πιστεύει ότι ο αδελφός της σκότωσε τη γιαγιά τους! Η δική μας άποψη είναι ότι πιθανότατα καλύπτει κάποιον. Ενδιαφέρον έχει η επιμονή της ανακρίτριας, η οποία ενάμιση μήνα μετά την πρώτη ανάκριση, τους κάλεσε ξανά προσδοκώντας να εξιχνιάσει την υπόθεση και να εκμαιεύσει μια ομολογία, καθώς οι διωκτικές Αρχές φοβούνται ότι τα υπόλοιπα στοιχεία δεν είναι ισχυρά για να στηρίξουν την κατηγορία».

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...