Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μετά τη «θύελλα» πάλι μαζί Σαμπρίνα-Λιαδέλης

Επειτα από έξι χρόνια χωρισμού όχι μόνο συγκατοικούν, αλλά σχεδιάζουν να ανοίξουν και μαγαζί

Αφήνουν πίσω τους τις κόντρες και τις κακές στιγμές, που το 2008 τους οδήγησαν σε οριστική ρήξη και ένα επεισοδιακό διαζύγιο, και κάνουν όνειρα για μια νέα κοινή ζωή! Οσοι γνωρίζουν καλά τη Σαμπρίνα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη μιλούν για πλήρη επανασύνδεση και αναθέρμανση της μεταξύ τους σχέσης, που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τη δύσκολη εποχή του χωρισμού τους που συνοδεύτηκε από αγωγές και θορυβώδεις καβγάδες.
34e453yr 1Εως αυτή την ώρα πάντως το ζευγάρι κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό την -ευχάριστη- αλλαγή στη ζωή του, αφού το μόνο που το απασχολεί είναι η ηρεμία του 10χρονου σήμερα γιου του, Βαγγέλη, που είναι ουσιαστικά και ο βασικότερος λόγος που οι δυο τους αποφάσισαν να έρθουν και πάλι κοντά, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ακόμη και οι πολύ δικοί τους άνθρωποι, που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την προσπάθεια επανασύνδεσης, είναι σίγουροι πως το ζευγάρι δεν θα αργήσει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια που αφορά την προσωπική του ζωή.
34e453yr 8Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που -ως γνωστόν- τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Βόλο, όπου έχει δημιουργήσει ένα cafe bar (από τα πιο αγαπημένα στέκια της νεολαίας), κάθε φορά που επισκέπτεται την Αθήνα μένει στο σπίτι της τραγουδίστριας και του γιου τους στη Νέα Σμύρνη. Από την άλλη, όσοι γνωρίζουν καλά την όμορφη Σαμπρίνα αναφέρουν πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού επαγγελματικά συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στο νυχτερινό κέντρο Premiera live δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Στάθη Ξένο, ενώ φέτος αποφάσισε να αναδείξει και το υποκριτικό ταλέντο της, συμμετέχοντας στο θεατρικό έργο «Νοικοκυρές του facebook», δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς.
34e453yr 6Στην άριστη σχέση που έχει αναπτυχθεί πλέον μεταξύ τους προστίθενται και όλες εκείνες οι στιγμές που θέλουν τον Παναγιώτη -κάθε φορά που βρίσκεται στην Αθήνα- να αναλαμβάνει ως πατέρας και τις ευθύνες του, αφού συνοδεύει τον 10χρονο Βαγγέλη σε όλες σχεδόν τις εξωσχολικές δραστηριότητές του. Πατέρας και γιος, αν και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούσαν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, φαίνεται πως τώρα πλέον έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Τόσο ο Λιαδέλης όσο και η ξανθιά καλλιτέχνιδα φαίνεται πως έχουν ενθουσιαστεί με την αίσια εξέλιξη της σχέσης τους και παρότι το πάνε βήμα βήμα, είναι αποφασισμένοι τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους.
34e453yr 4Ο επιχειρηματίας μάλιστα φαίνεται πως μετά την πετυχημένη πορεία του στη γενέτειρα πατρίδα του, τον Βόλο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να δοκιμάσει την τύχη του και στην Αθήνα, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο χώρο για καφέ και ποτό. Αυτό είναι κάτι που το έχει συζητήσει ήδη και με τη Σαμπρίνα, η οποία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα δεχτεί το νέο μεταξύ τους επαγγελματικό «πάντρεμα» και θα σταθεί στο πλευρό του σε αυτή την κίνηση.

Ολα μέλι γάλα έπειτα από τόσους καβγάδες και τόσα δικαστήρια

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ έζησε έναν θυελλώδη έρωτα που το 2004 κατέληξε στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης, όπου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος του. Κάρπος του έρωτά τους ήταν ο γιος τους Βαγγέλης, στον οποίον αφοσιώθηκαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Τα προβλήματα και η κρίση στον γάμο τους όμως έκαναν την εμφάνισή τους μερικά χρόνια μετά, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2008 η τραγουδίστρια να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του συζύγου της, καθώς και αίτηση διαζυγίου.
34e453yr 2Η Σαμπρίνα τον περιέγραφε τότε ως «τσιγκούνη, ζηλιάρη, μαμάκια και γυναικά», ενώ ζητούσε μηνιαία διατροφή 8.700 ευρώ (!) καθώς και την επιμέλεια του τρίχρονου παιδιού τους. Στην αίτησή της η σέξι τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει πως η πεθερά της ήταν εκείνη που δημιουργούσε ακόμη περισσότερα προβλήματα στο ζευγάρι, αφού -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- την υποτιμούσε, την έκανε να ζηλεύει, ενώ παρότρυνε τον γιο της «να κάνει τη ζωή του». Μάλιστα, είχε επισημάνει ότι ακόμη και την πρώτη νύχτα του γάμου τους, εκείνη αλλά και άλλοι συγγενείς διέμειναν στο σπίτι των νεονύμφων!
34e453yr 3
Προσφυγές 

Την άνοιξη του 2009 το δικαστήριο εκδικάζει διατροφή της τάξης των 2.200 ευρώ μηνιαίως (παρότι ο μπασκετμπολίστας είχε προτείνει 2.500 ευρώ, αλλά η σύζυγός του ζητούσε περισσότερα). Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, όταν ο Λιαδέλης εισέπραξε το ποσό των 300.000 ευρώ από την ουκρανική Αζοβμας Μαριούπολης κατόπιν προσφυγής του στο δικαστήριο της FIBA, τα πράγματα άλλαξαν. Το 2011 η τραγουδίστρια κατέφυγε ξανά στα δικαστήρια, αφού κατηγορούσε τον πρώην μπασκετμπολίστα πως δεν έδινε τη διατροφή που είχε οριστεί και που είχε φτάσει τα 3.500 ευρώ.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως άρχισε σταδιακά η εξομάλυνση των σχέσεών τους, για χάρη του Βαγγέλη, που τους οδήγησε τελικά και σε συναινετικό διαζύγιο. Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της η Σαμπρίνα είχε τονίσει ότι ο πρώην σύζυγός της είναι πλέον συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε απέναντι στον γιο τους, ενώ και οι μεταξύ τους συναντήσεις γίνονταν σε καλό -αν και τυπικό- κλίμα, αφού οι αντιπαραθέσεις ανήκαν πλέον στο παρελθόν. Σε ερώτηση μάλιστα τι έχει μεγαλύτερη αξία για εκείνην, η επαγγελματική καταξίωση ή η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει:
34e453yr 7«Δεν το διαπραγματεύομαι. Η οικογενειακή ευτυχία είναι για εμένα το παν».

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...