Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός απέναντί σας και δείχνει ότι τον απασχολούν άλλα πράγματα, δεν είναι η…

ΚΡΙΟΣ: Αν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός απέναντί σας και δείχνει ότι τον απασχολούν άλλα πράγματα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τον κουράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση. Αν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλτε μπροστά για μια καινούργια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τα διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού. Αν φτιάξετε τη διάθεσή σας και οχυρωθείτε πνευματικά, τα κακόβουλα σχόλια θα σας αφήνουν αδιάφορους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δεν σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και στον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μη τον ζηλεύετε και μη γίνεστε ανταγωνιστικοί τώρα που εκείνος περνάει την καλύτερή του φάση.

ΛΕΩΝ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες. Οποια κι αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς. Σε όλα υπάρχει ένα νόημα και όλα είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιλέξτε αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν, αλλά φροντίστε να τα ερευνήσετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Προσέξτε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και ρυθμίστε οικονομικά θέματα που είναι συνδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το να επιμένετε συνεχώς στις απόψεις σας θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ατόμων γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μη σας μοιάζουν όλα μαύρα. Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα προκειμένου να προωθήσετε τα καινούργια σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να αναλώνεστε σε αυτά. Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επαναστατείτε, επειδή απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Κάντε νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα που δεν εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα. Αν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους. Ανταλλάξτε επιχειρήματα με τους συνεργάτες σας χωρίς να τσακωθείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...