«Επιστροφή» της Γεωργίας με μια selfie!

Η φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού που από το 2006 είχε «εξαφανιστεί»

Από το «Μονοπάτι της αγάπης» στο… μονοπάτι του Θεού, αλλά όχι σε μοναστήρι! Η Γεωργία Αποστόλου που είχε «εξαφανιστεί» από προσώπου… showbiz τα τελευταία χρόνια έκανε μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα instagram-ική επανεμφάνιση στο προφίλ του συναδέλφου της Ανδρέα Κωνσταντινίδη. Αβαφη και ντυμένη στα μαύρα, η ηθοποιός με το γλυκό χαμόγελο, που είχε κερδίσει τις καρδιές του κόσμου ξεκινώντας πριν από χρόνια μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην τηλεόραση, έβγαλε μια selfie με τον Ανδρέα, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες. «Reunion! Hey Georgia, I missed you girl» (σ.σ.: Επανένωση! Εϊ Γεωργία, μου έλειψες κορίτσι μου») σχολίασε ο Κωνσταντινίδης κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή το 1995 από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το μονοπάτι της αγάπης» πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε πολλά ακόμη πετυχημένα σίριαλ όπως η «Καραμπόλα» στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Το πιο γλυκό μου ψέμα» δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη και πιο πρόσφατα, το 2005, στην καθημερινή σειρά «Ερωτας», πάλι στον ΑΝΤ1. Η εμφάνισή της στην εν λόγω δουλειά ήταν και η τελευταία που έκανε στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα. Μετά το 2006 απλώς… εξαφανίστηκε.

Μοναστήρι

Για μια περίοδο κυκλοφορούσαν φήμες ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια προκειμένου να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της με εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση, να πηγαίνει σε κηρύγματα και στις λειτουργίες ενός ιερέα. Αργότερα ωστόσο τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες περί μοναχισμού. Τότε έγινε γνωστό πως ένα τραγικό συμβάν λειτούργησε ως αφορμή για να αλλάξει η Γεωργία την κοσμοθεωρία της, αφήνοντας το επάγγελμα του ηθοποιού και ζητώντας διέξοδο στην Εκκλησία, όχι όμως για να γίνει μοναχή. Ο θάνατος του πρώην συντρόφου της Βαγγέλη Κουτελιδάκη τη συντάραξε οδηγώντας τη σε διαφορετικά μονοπάτια.

«Οχι, δεν εξαφανίστηκα, ούτε κρύφτηκα από κανέναν. Τη δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Καταπιέζεσαι. Η Εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για δεκατρία συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα» έχει δηλώσει η ίδια για την απόφασή της να σταματήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Μιλώντας τότε και η μητέρα της Γεωργίας Αποστόλου για το θέμα της «εξαφάνισής» της είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της ένιωσε αποστροφή για τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν θέλει ούτε να ακούει, ούτε και να μιλάει γι’ αυτόν, συμπληρώνοντας ότι παραδίδει πλέον μαθήματα Αγγλικών προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...