Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Καλύπτει κενά και αναζητά ευκαιρίες

Ο Ταυλαρίδης στον ΠΑΟ, ενδιαφέρον της Τορίνο για Καρέλη

Η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη (του οποίου τη μεταγραφή ανακοίνωσε χτες η ΠΑΕ Ατρόμητος, το ίδιο θα κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός) αποτελεί τη μία από τις (δύο) κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» προκειμένου να καλύψουν τα κενά στα μετόπισθεν.
«Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία και ήθους στη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του» ανέφερε η ΠΑΕ Ατρόμητος στο «αντίο» της στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ ο παίκτης ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, που του επέτρεψε (είχε ενάμιση χρόνο ακόμη συμβόλαιο) να αγωνιστεί στην ομάδα που υποστήριζε από παιδί. «Πέρασα δυόμισι πολύ όμορφα χρόνια στον Ατρόμητο, και αποτελεί μεγάλη δικαίωση για εμένα ότι κατάφερα μέσα από τη σκληρή δουλειά να κερδίσω την εκτίμηση όλων, και ειδικά των φιλάθλων μας […]» είπε ο Στάθης, ευχαριστώντας τους -πρώην, πλέον- συμπαίκτες του. «Πάντα πίστευα στη δύναμη των πολλών, και το γεγονός ότι κάνω τη μεταγραφή το χρωστάω σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εκείνους, γιατί με βοήθησαν να έχω δίπλα τους αυτή την απόδοση» πρόσθεσε.

Γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου του 1980 στις Σέρρες, ο Ταυλαρίδης υπέγραψε το 1997 στον Ηρακλή, ενώ στα 21 του βρέθηκε στην Αρσεναλ. Η γνωριμία του με τον Βενγκέρ τού άνοιξε τον δρόμο για τη Γαλλία, και το 2003 αγωνίστηκε στη Λιλ (έπαιξε και Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ το καλοκαίρι του 2007 φόρεσε τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. Τρία χρόνια μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα. Στον Ατρόμητο αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2012.
Απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος αμυντικός τον οποίο θα αποκτήσει την τρέχουσα περίοδο ο Παναθηναϊκός, κι ενώ εντείνεται η φημολογία πως τα στελέχη του κινούνται να κλείσουν ορισμένους παίκτες εγνωσμένης αξίας, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Ενας από αυτούς είναι ο 24χρονος Νίκος Καλτσάς, της Βέροιας.

Στο μικροσκόπιο της Τορίνο φαίνεται να έχει μπει ο Νίκος Καρέλης, καθώς οι επισκέψεις σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου σε αγώνες του Παναθηναϊκού τη φετινή περίοδο έχουν πολλαπλασιαστεί. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως ο Καρέλης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ιταλών από την περσινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής κυνηγός του «τριφυλλιού», που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ, θα τσεκαριστεί εκ νέου από τους Τορινέζους με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Μετά τον Πανιώνιο, Εργοτέλης και Πανθρακικός φέρονται να ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του (κεντρικού αμυντικού) Σπύρου Ρισβάνη, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...