Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Τα χίλια & ένα πρόσωπα μιας μακιγιέζ

Πώς η make up artist Τζόις Σπάκμαν κάνει άνω κάτω το Instagram με τις δημιουργίες της

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μάχη για να τραβήξουν μια ίσια γραμμή με το eyeliner ή παλεύουν ατελείωτες ώρες με το σεσουάρ για ένα συμβατικό ίσιωμα, μια 23χρονη κοπέλα από την Ολλανδία μεταμορφώνει τον εαυτό της αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας σε φανταστικές ηρωίδες κάνοντας τα πάντα μόνη της.
er34qrtwq34rtf 1Η make up artist Τζόις Σπάκμαν, η οποία άρχισε να ασχολείται με την τέχνη του μακιγιάζ από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών, παρουσιάζει μέσα από το προφίλ της στο Instagram τα εντυπωσιακά makeover που πέτυχε μεταμορφώνοντας εαυτόν και μοντέλα σε φανταστικούς ήρωες, όπως ο κλόουν Pennywise και η Αλίκη από τη Χώρα των Θαυμάτων.
er34qrtwq34rtf 4«Αρχισα να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ ξεκινώντας από μικρά σχέδια στα χέρια μου. Στα 16 μου αποφάσισα να πάω σε σχολή επαγγελματικού μακιγιάζ στο Αμστερνταμ, όπου μέσα από τα μαθήματα ανέπτυξα και πάθος για το styling» εξηγεί η 23χρονη Σπάκμαν, η οποία, εκτός από το μακιγιάζ, επιμελείται και τα χτενίσματα, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με την επιλογή φόντου. «Αφιερώνω πολύ χρόνο στα έργα τέχνης μου και για να είμαι ειλικρινής, στρεσάρομαι αρκετά». 

Φωτογραφίες

«Συνήθως οι θεματικές φωτογραφίσεις έχουν κομμωτές, στιλίστες, φωτογράφους. Εγώ τα κάνω όλα μόνη μου, χωρίς καν επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό. Οταν όμως βλέπω το τελικό αποτέλεσμα, πάντα αισθάνομαι ικανοποίηση που έκανα τα πάντα μόνη μου» δηλώνει περήφανη, λέγοντας ότι για τις πιο περίπλοκες δημιουργίες της απαιτούνται τουλάχιστον τρεις ώρες δουλειάς.
er34qrtwq34rtf 5Εμπνευσή της αποτελούν οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον, κάποια σχέδια τατουάζ που μπορεί να δει σε άλλους, διαφορετικοί πολιτισμοί και χαρακτήρες κόμικς, καθώς, όπως λέει, για την ίδια τίποτε δεν μπορεί να είναι πολύ extreme. «Μου αρέσουν τα περίεργα» λέει, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να πειραματίζεται με το make up και το hair styling, ενώ σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να προσλάβει βοηθούς.
er34qrtwq34rtf 3Η νεαρή make up artist έχει συγκεντρώσει χιλιάδες followers, που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις νέες μεταμορφώσεις της. «Μου αρέσει να διαβάζω στα σχόλια ότι κάποιοι εμπνέονται από τη δουλειά μου. Αυτά τα γλυκά σχόλια είναι ικανά να μου φτιάξουν τη μέρα» λέει και αποκαλύπτει ότι στόχος της είναι να διδάξει την τέχνη της και όλα όσα ξέρει και σε άλλους ανθρώπους.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...