Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Τα νυχτοπερπατήματα των celebrities στα μπουζούκια!

Εβαλαν τα γιορτινά τους, πήραν αγκαζέ τους αγαπημένους τους και το έριξαν έξω (χρονιάρες μέρες), με το κέφι να χτυπά κόκκινο

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε! Χρονιάρες νύχτες, βλέπετε, και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον… πειρασμό της μεγάλης πίστας. Πόσο μάλλον οι celebrities, οι οποίοι ξεχύθηκαν στα μαγαζιά φορώντας τα καλά τους και τραβώντας πάνω τους τα φλας. Μία ακόμη χρονιά το κέφι χτύπησε κόκκινο τα γιορτινά βράδια και τα λουλούδια έπεσαν βροχή στα κεφάλια των θαμώνων, διασήμων και μη.

Οικογενειακή έξοδο στα μπουζούκια πραγματοποίησε ο Νίκος Αλιάγας με την αγαπημένη του Τίνα Γρηγορίου και την ξαδέρφη του Μαρία Μπακοδήμου. Ερχόμενος από το Παρίσι, όπου ζει μόνιμα, ο Ελληνας παρουσιαστής πήγε να ακούσει live τη Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη και τον Γιώργο Νταλάρα. Εχοντας δηλώσει πολλές φορές ότι στο εξωτερικό τού λείπει η διασκέδαση αλα ελληνικά, ο Αλιάγας φάνηκε να περνάει σούπερ απολαμβάνοντας το πρόγραμμα από το πρώτο τραπέζι πίστα. Δίπλα του η Τίνα Γρηγορίου τον καμάρωνε και παραδίπλα η Μαρία Μπακοδήμου γλεντούσε κι εκείνη με την καρδιά της.
e234rt34t 1Το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η κολλητή φιλενάδα της Δέσποινα Βανδή επέλεξε για να διασκεδάσει η Γωγώ Μαστροκώστα. 

Καυτό μίνι
e234rt34t 6Φορώντας καυτό μίνι από μαύρη δαντέλα η γνωστή επιχειρηματίας, την οποία βλέπαμε πέρυσι στο «Dancing with the stars», συνοδευόταν από τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του. Στο ίδιο κέντρο εθεάθη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την παρέα της, ενώ η Ελένη Φουρέιρα προτίμησε στο ρεπό της να πάει στο Teatro για να δει το πετυχημένο σχήμα Μαζωνάκης, Πάολα, Παντελίδης. Εκεί το γλέντησαν δεόντως ένα από τα γιορτινά βράδια ο Θάνος Καληώρας και ο Νίκος Γαλανός, δύο ηθοποιοί που δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά στα μπουζούκια. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος άφησε τις γιορτές τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του στο ΚΒΘΕ και μαζί με τη γυναίκα του Λένα πήγε να δει επί το έργον τούς Αντώνη Ρέμο, Μελίνα Ασλανίδου και Γιάννη Ζουγανέλη στο Διογένης Στούντιο. Εκεί ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
e234rt34t 10Η Τζένη Μπαλατσινού, από την άλλη μεριά, βρέθηκε με τις φίλες της στο Anodos Live Stage και παρακολούθησε την παράσταση «Με το κεφάλι ψηλά» της καλλιτεχνικής ομάδας Αγαμοι Θύται. Με leather outfit, που είναι πολύ της μόδας, η Τζένη φαινόταν χαλαρή και ευδιάθετη, σαν να έχει αφήσει πίσω της οριστικά τις δύσκολες μέρες του διαζυγίου της. Τους Αγαμους Θύτες επέλεξε να δει το ίδιο βράδυ και η Νάντια Μπουλέ, η οποία έσκασε μύτη με τζιν σαλοπέτα, γκρι κάπα και ασορτί σκουφάκι. Πρώτο τραπέζι πίστα στη Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε η Μαρινέλλα λίγα βράδια νωρίτερα και φυσικά την υποδέχτηκαν μετά… Βαΐων και γαρίφαλων. Εκεί διασκέδασε και ο Αντώνης Ρέμος παρέα με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον Θέμη Γεωργαντά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Λάκης με λεοπάρ κρανίο και αλυσίδες
e234rt34t 3
Ενας, αλλά… Λάκης. Ο εκκεντρικός fashionistas είναι ένα… κεφάλαιο μόνος του. Απόδειξη; Κάθε κοσμική εμφάνισή του συζητιέται έντονα. Και πώς όχι άλλωστε, όταν είναι όπως αυτή που έκανε το βράδυ της Κυριακής στο live του «Dancing with the stars 5». Με μισό μουστάκι γάτας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και… λεοπάρ κρανίο, ο Γαβαλάς κατάφερε πάλι να ξαφνιάσει τους υπόλοιπους κριτές του σόου, αλλά και τους τηλεθεατές. Και επειδή μια τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση προϋποθέτει αρκετή ώρα προετοιμασίας, αποφάσισε να μην περιοριστεί στη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά να κυκλοφορήσει έτσι και έξω από το στούντιο, συγκεκριμένα στο Κέντρο Αθηνών. Φορώντας μαύρο κοστούμι και αλυσίδες ο «Μίστερ Νιάου» Γαβαλάς έσκασε μύτη στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούν ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα και έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν!

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...