Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και σταματήστε να πιέζετε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ: Αφού έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι είστε ικανοί να αναλάβετε σημαντικό ρόλο και σίγουρα οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν. Αν πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνέψετε προχωρώντας σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όλα όσα αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και σταματήστε να πιέζετε τις καταστάσεις. Αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μετά πάρτε ανάλογη θέση και στάση. Για να είστε πιο ήρεμοι φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια κατάκτηση στον οικονομικό τομέα θα ανεβάσει το ηθικό σας, γι’ αυτό αποφύγετε τα λάθη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τα ψυχολογικά προβλήματα να σας επηρεάσουν αρνητικά. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμαλώτους στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Μια που η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας πριν εκδηλωθούν αντιδράσεις και γίνουν παρεξηγήσεις. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον. Αν και εσείς και ο σύντροφός σας είστε αποφασισμένοι να περάσει ο καθένας το δικό του, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σάς αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον. Για να αποφύγετε να σας πνίγει το άγχος χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιον τρόπο ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα. Οταν κάτι σας εκνευρίζει, προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και μην περιμένετε να ερμηνεύσουν οι άλλοι τη σιωπή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε τα λάθη και μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή σας πιέζουν οι νέες ευθύνες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε πάντως να ζητήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθώντας να υπερβείτε τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και να κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά. Αφού αναζητάτε μια αλλαγή, φροντίστε να την πραγματοποιήσετε. Σε κάθε περίπτωση, κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε, μια που νέα ενδιαφέροντα και πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σας για να σας στηρίξουν. Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε, ειδικά όταν δεν έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε έξυπνα τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά, και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε. Δεν γίνεται να ζητάτε κατανόηση, αν δεν τη δείχνετε πρώτος εσείς. Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ