Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τηλεοπτικό ρεβεγιόν με μουσική, παιχνίδια και κόμικς

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα, από Σαββόπουλο και Μακεδόνα έως «The artist» και «Ποντικομικρούλη»

Με χορούς, τραγούδια και χαμόγελα μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το 2014 οι τηλεοπτικές παρέες. Με την αλλαγή του χρόνου οι τηλεοπτικοί δέκτες θα γεμίσουν από πλούσια προγράμματα για όλα τα γούστα και φυσικά δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι μικροί τηλεθεατές, αφού τα κανάλια έχουν φροντίσει να προβάλουν διασκεδαστικά παιδικά προγράμματα και ενδιαφέρουσες ταινίες.

Ταινίες

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 22.15, η ΝΕΡΙΤ θα προβάλει το γαλλικό αισθηματικό δράμα «The artist» που απέσπασε πέντε βραβεία Οσκαρ, μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας το 2011, με τους Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ.

Ο λαμπερός και αυτάρεσκος Ζορζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Τη ρομαντική κομεντί του 2009 με τίτλο «Η πρόταση» θα προβάλει ο Alpha την πρώτη μέρα του 2015, στις 22.00, με πρωταγωνιστές τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Ράιαν Ρέινολντς. Τι γίνεται όταν η Καναδή αφεντικίνα ζητεί από τον υπάλληλό της να την… παντρευτεί προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στις ΗΠΑ, αλλά τελικά τον ερωτεύεται; Ο ρόλος της Μάργκαρετ χάρισε στην Μπούλοκ μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, όχι όμως και το αγαλματάκι. Πολλές οι κινηματογραφικές προτάσεις του Star για την Πρωτοχρονιά, ωστόσο εμείς ξεχωρίσαμε το κλασικό εορταστικό φιλμ «Μόνος στο σπίτι» (στις 21.00) που ανέδειξε τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως παιδί-θαύμα.

On stage

Παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά οι τηλεοπτικοί σταθμοί φέρνουν στην οθόνη μας μεγάλα σχήματα προκειμένου να ντύσουν μουσικά το 2015. Μία ώρα πριν από την αλλαγή του χρόνου το Mega μάς συστήνει τους τέσσερις του «Γκαγκαντίν», Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη.
r324r324rf 2Το… κουαρτέτο μάς υπόσχεται γέλιο, πάθος, μουσική και πολλή παρωδία. Στον Alpha, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναλάβει και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Στις 22.30 ξεκινάει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με επωνύμους να αποχαιρετούν το 2014 τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους. Τραγούδια και ευχές μοιράζονται μαζί μας οι Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Χρήστος Φερεντίνος, Αντώνης Αντωνίου, Μπέσυ Μάλφα, Τζέσυ Παπουτσή, Μπέττυ Μαγγίρα, Γιώργος Λιανός, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Παπαπέτρος, Παύλος Ορκόπουλος, Κώστας Αποστολάκης και πολλοί ακόμη.

Γλέντι και χορό έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα έχει και ο ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει με τα εορταστικά «Καρντάσιανς», ήτοι τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα, στις 23.30. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, γύρω στη 01.30, τη σκυτάλη του κεφιού παίρνουν οι Πάολα, Παντελής Παντελίδης, Τάμτα και Σταν, ενώ στις 03.45 ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης θα συνεχίσουν με τη φιλανθρωπική συναυλία «Μια χώρα μια φωνή». Στη 01.15 μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει μουσικό πρόγραμμα με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και Ελενη Φουρέιρα.
r324r324rf 8Στη ΝΕΡΙΤ ο χρόνος αλλάζει με «Το αλάτι της γης». Μάλιστα, η εκπομπή θα διακοπεί για την καθιερωμένη σύνδεση φέτος με το Θησείο, όπου με φόντο την Ακρόπολη ο Δήμος Αθηναίων θα υποδεχθεί το 2015. Μετά την αλλαγή, ο οικοδεσπότης Λάμπρος Λιάβας μας προσκαλεί στο σπίτι του για να ζήσουμε ένα ταξίδι μέσα από παλιές καντάδες, μελωδίες ταγκό, βαλσάκια, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, λαϊκά, αρχοντορεμπέτικα, νησιώτικους μπάλους, τουίστ και μακεδονίτικα συρτά.

Την πρώτη μέρα του 2015 το Mega φέρνει σε… night edition την παρέα της πρωινής εκπομπής. Στις 21.00 θα απολαύσουμε «Mega με μία», αλλά νυχτερινό, κατά το οποίο ο Μάρκος Σεφερλής και η παρέα του γιορτάζουν συντροφιά με τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αντονι, τον Αντρέα, την Ελένη και τον Εντμοντ από το «Music School». Ο Alpha «ψηφίζει» πρωτοχρονιάτικα μπουζούκια κι έτσι στις 00.15, θα ρίξει στη… μάχη της διασκέδασης τον Πάνο Κιάμο με τους Goin’ Through και την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο ΑΝΤ1, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, θα προβάλει και αυτός την παράσταση «Γκαγκαντίν», όπως ανέβηκε στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Παιδκά
r324r324rf 3
O «Ποντικομικρούλης» θα προβληθεί από το Mega, στις 21.10, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Τζέι Φοξ δανείζει τη φωνή του στον γλυκό Στιούαρτ, ενώ η βραβευμένη με Οσκαρ Τζίνα Ντέιβις, ο μικρός Τζόναθαν Λιπνίκι και ο Dr. House, Χιου Λόρι αποτελούν την ανθρώπινη οικογένειά του. Αφιερωμένη στα παιδιά και η επόμενη μέρα του καναλιού της Μεσογείων, που στις 7.00 το πρωί θα μας ταξιδεύσει στη χώρα του Ποτέ με τον Πίτερ Παν, ενώ στις 9.15 θα ακολουθήσει η κωμωδία «Ο αληθινός Αγιος Βασίλης» με τους Γούπι Γκόλντμπεργκ, Νάιτζελ Χόθορν, Μπράιαν Στόουκς Μίτσελ και Βίκτορ Γκάρμπερ. Στις 11.15 η παντοδύναμη μικρούλα «Μαντελάιν» έρχεται για να αποδείξει ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν τις απλούστερες λύσεις. Στις 21.10 οι οθόνες μας γίνονται… μπλε, αφού θα προβληθούν τα «Στρουμφάκια». Ο Alpha στις 8.30 το πρωί θα προβάλει την οικογενειακή ταινία «Χάιντι» με τους Μαξ Φον Σίντοφ, Εμα Μπόλγκερ, Τζέραλντιν Τσάπλιν και Νταϊάνα Ριγκ.

Συναυλίες και ντοκιμαντέρ
r324r324rf 4Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 12.15, θα προβληθεί από τη νέα δημόσια τηλεόραση η καθιερωμένη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης. Αν και παραμονή Πρωτοχρονιάς όλα τα κανάλια θα προβάλουν ψυχαγωγικά προγράμματα, ο ΣΚΑΪ προτιμά τα ντοκιμαντέρ. Ετσι, στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα θα παρακολουθήσουμε την παραγωγή «Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία: Οι μεγαλύτερες μάχες». Το ίδιο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και την επόμενη μέρα στη 01.30, μετά το «Game of Thrones». Η ΝΕΡΙΤ θα προβάλει ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 7.30, τη «Σιωπηλή Σχολή της Χάλκης», ενώ στις 10.00 η σειρά ντοκιμαντέρ «Δεν είσαι μόνος» θα έχει θέμα «Το σωματίδιο του Θεού».

«Τοκ-Τοκ» παρέα με τον Ζουγανέλη
r324r324rf 5
ΡΕΒΕΓΙΟΝ Πρωτοχρονιάς στην καυτή καρέκλα του ΣΚΑΪ. Παρέα με τον Γιάννη Ζουγανέλη στο παιχνίδι «Hοt Seat», στις 22.00, θα αποχαιρετήσουν τον χρόνο οι συντελεστές της παράστασης «Τοκ-Τοκ» Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Τσάβαλου, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα και Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και δωρίζουν το ποσό που κερδίζουν στο «Oλοι μαζί μπορούμε» για τις ανάγκες των Χωριών SOS. Μαζί τους προκειμένου να δώσουν τη μουσική νότα της βραδιάς, οι Αλχημιστές!

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...