Τριάντα άτομα είπαν «αντίο» στη Μελάγια

Ελάχιστοι καλλιτέχνες συνόδευσαν τη θρυλική ερμηνεύτρια στην τελευταία κατοικία της

Τριάντα -μόλις- άνθρωποι στο στερνό αντίο στη Μάγια Μελάγια. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που «θυμήθηκαν» τη θρυλική ερμηνεύτρια, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο -σε ηλικία 86 χρόνων- και τη συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της χθες το μεσημέρι στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η αλήθεια είναι πως οι θερμοκρασίες της χθεσινής μέρας ήταν… απαγορευτικές για πολύ κόσμο ώστε να βρεθεί στο τελευταίο αντίο. Ωστόσο στην κηδεία ενός τόσο μεγάλου καλλιτεχνικού ονόματος που άφησε εποχή περιμέναμε να δούμε πιο πολλούς συναδέλφους και θαυμαστές, ακόμη και συγγενείς του.

Στήριγμα

Εκτός από μία ξαδέρφη της αείμνηστης τραγουδίστριας, τη Μαρία Μαραμπού (ο πατέρας της είναι αδερφός με τη μητέρα της Μελάγια), δεν είδαμε κανέναν άλλο δικό της άνθρωπο, αν εξαιρέσουμε τον Βαγγέλη, ο οποίος ήταν το στήριγμά της τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής της. Πρόκειται για έναν ευγενικό και ευαίσθητο άνθρωπο, οδηγό ταξί στο επάγγελμα, ο οποίος ήταν στο πλευρό της μέχρι τις τελευταίες ώρες της στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα και είχε και το γενικό πρόσταγμα της κηδείας. «Η Μάγια “έφυγε” έχοντας πλήρη διαύγεια πνεύματος και χαρούμενη, όπως ήθελε εκείνη να “φύγει”» δήλωσε ο ίδιος στην «Espresso».
Αναφέρθηκε επίσης και στις τρανταχτές απουσίες ατόμων που όφειλαν να δώσουν το «παρών». «Σε ό,τι αφορά το γιατί δεν την τίμησαν στην κηδεία της κάποιοι άνθρωποι τους οποίους είχε βοηθήσει στο παρελθόν και με το παραπάνω (είναι πάρα πολλοί εκείνοι που κατά καιρούς τούς έδινε χρήματα), η εξήγηση δεν είναι άλλη από τη φράση που έγραψα στο κηδειόχαρτό της και λέει τα εξής: “Οι άνθρωποι που δεν ζητούνε τίποτε… είναι συνήθως εκείνοι που αξίζουν τα… πάντα”».
Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας (εκφώνησε επικήδειο), η Αννα Φόνσου, ο Τάκης Σαγιώρ, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η θρυλική χορεύτρια Σαλίμα, ο ηθοποιός Πάντης Κούσης και ο εκφωνητής Δημήτρης Βεάνος.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.