Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δεν τους έκανε ο «Λέβα»

Πώς ο Παναθηναϊκός έχασε τον «φονιά» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έβγαλε μάτια στην εκθαμβωτική νίκη της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ του αγώνα, έφτασε πριν από τέσσερα χρόνια (2008) μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό! Για καλή τύχη του Πολωνού επιθετικού και για κακή τύχη βέβαια των «πρασίνων» το deal δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και… κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι «πράσινοι» έκοψαν τον παίκτη, που αγωνιζόταν τότε στη Znicz Pruszków, επειδή δεν είχαν πιστέψει απόλυτα στην αξία του, αν και είχαν πάρει πολύ καλές συστάσεις, αλλά κυρίως για οικονομικούς λόγους, επειδή έκριναν υπερβολικά τα χρήματα που ζητούσε η τότε ομάδα του.

Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πολωνίας – Ουκρανίας ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Σε συζήτηση που είχε λοιπόν με τους Ελληνες δημοσιογράφους εκείνες τις μέρες, τους είχε πει τα εξής: «Η Πολωνία έχει έναν παικταρά: τον Λεβαντόφσκι. Οταν είχε αναλάβει ο Αντωνίου τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, του είχα πει να τον πάρει με κλειστά μάτια, αλλά δεν πρόλαβε για τέσσερις ώρες! Ο Λεβαντόφσκι έπαιζε στην ομάδα όπου άρχισα και εγώ την καριέρα μου και μας τον πρόλαβε η Λεχ Πόζναν στο τσακ».

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι από αυτή την υπόθεση βγήκε κερδισμένη η Λεχ Πόζναν και χαμένος ο Παναθηναϊκός που θα αποκτούσε εκείνη την εποχή ένα ανερχόμενο αστέρι με μεγάλη αξία, που κάποια στιγμή (όπως κι έγινε) θα έβρισκε τον δρόμο του σε μια μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για τον Λεβαντόφσκι μίλησε χθες και ο Κριστόφ Βαζέχα: «Τον είχα δει σε 3-4 παιχνίδια. Το θέμα είναι μερικές φορές… όταν ήταν 20 χρόνων, μπορεί να πας να τον δεις και να μην είναι καλός. Η Λεχ Πόζναν ήθελε πολλά λεφτά και εκεί κόλλησε το θέμα, αν δεν κάνω λάθος. Τότε ήμουν σκάουτερ στον Παναθηναϊκό, τον είχα δει σε πολλά ματς, είπα το ΟΚ, αλλά νομίζω χάλασε στο οικονομικό».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Για έλλειψη ισονομίας έκανε λόγο η πλευρά Αλαφούζου

Για έλλειψη ισονομίας έκανε λόγο η υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού στη χθεσινή απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου. Ο δικηγόρος των «πρασίνων» Γιάννης Κάρμης υποστήριξε ότι ο λογαριασμός που διατηρεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο Twitter είναι προσωπικός και απευθύνεται μόνο σε φίλους του. «Είναι προσωπικές απόψεις και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να έχει αντικειμενική ευθύνη» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Ο κ. εισαγγελέας αρέσκεται να ασκεί διώξεις στον ΠΑΟ και τον κ. Αλαφούζο. Για τον κ. Μπαλόκα όμως δεν έκανε τίποτα. Οταν ο Μαρινάκης λέει “σκουπίδι” τον Αλαφούζο, ο εισαγγελέας δεν λέει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ισονομία. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα» τόνισε χαρακτηριστικά.

– Στον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει προταθεί ο 30χρονος επιθετικός Ρετζινάλντο που μένει ελεύθερος από τη Σιένα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το κασέ του παίκτη είναι κοντά στα 200.000 ευρώ. 

– Φιλικό παιχνίδι με την Ερμιονίδα θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Βονόρτα να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως στο νέο αίμα. Αγώνα δρόμου κάνει εξάλλου ο Σεϊταρίδης για να προλάβει το μπαράζ με την Ξάνθη στις 10 Μαΐου. Η κατάστασή του παρουσιάζει ραγδαία βελτίωση και προορίζεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο. Συντηρητικά προπονείται ο Μαυρίας για να είναι έτοιμος στη νέα σεζόν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...