Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Οι celebrities που… κέρδισαν το φλουρί

Οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές που μοιράστηκαν μέσω social media την τύχη τους στη… βασιλόπιτα!
Μοναχικές οι φετινές γιορτές για τον Ηλία Βρεττό…

Γουρλίδικο αποδείχτηκε από τις πρώτες ώρες το 2015 για τους πρωταγωνιστές της showbiz, αφού η θεά Τύχη χαμογέλασε πλατιά σε πολλούς! Ηθοποιοί και παρουσιαστές κέρδισαν το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας και έσπευσαν να το ανακοινώσουν μέσω διαδικτύου με το που άλλαξε ο χρόνος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν από τις πρώτες τυχερές του νέου έτους. «Χάνουμε στα χαρτιά, αλλά κερδίσαμε φλουρί. Χρόνια πολλά» ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας του «Happy day» του Alpha, η οποία φωτογράφησε το τυχερό φλουρί μπροστά στην πράσινη τσόχα.
3e245t 5
Οικογενειακά

Οικογενειακά πέρασαν την Πρωτοχρονιά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη με την κορούλα τους. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου» ήταν η τυχερή της βραδιάς, αφού της έπεσε το φλουρί (δεύτερη συνεχή χρονιά) και κατόπιν δέχτηκε ευχές και δώρα για την ονομαστική εορτή της!
3e245t 4Η οικοδέσποινα του «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» θα έχει την τύχη με το μέρος της ολόκληρη τη σεζόν!
3e245t 9
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρωταγωνίστρια της Πρωτοχρονιάς. «Ετσι ξεκινάει η πρώτη ημέρα του χρόνου. Νέα ημέρα. Νέος χρόνος. Καλοτυχία» έγραψε σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο η όμορφη παρουσιάστρια και ανέβασε τη φωτογραφία με το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας.
3e245t 7Σαν μικρό παιδί χάρηκε ο Αργύρης Αγγέλου όταν του έπεσε το φλουρί! Ο ηθοποιός μαζί με την παρέα του και το… γούρι του φωτογραφήθηκαν με χαμόγελα. «Καλή χρονιά σε όλους, αγαπημένοι μου! Ευτυχισμένο το 2015. Υγεία, χαρά και επιτυχίες!
3e245t 8Τα όνειρά σας ευχές μου… Νιώθω πολύ χαρούμενη στην αγκαλιά του αγαπημένου μου μπαμπά και μόλις κέρδισα το φλουρί» έγραψε σε ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φέτος γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στο πατρικό της σπίτι παρέα με τους γονείς της και τον αγαπημένο της σύντροφο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
3e245t 2Τυχερή για τη νέα χρόνια αναδείχτηκε και η Γωγώ Ατζολετάκη. Η ηθοποιός ενθουσιασμένη φωτογραφήθηκε με το φλουρί της και σχολίασε: «Οχι, αυτό δεν το περίμενα! Να μου πέσει το φλουρί; Και όμως, με προτίμησε φέτος! Μακάρι να είναι φωτεινός και καλόκαρδος ο χρόνος που μας ήρθε για όλους και γεμάτος από ευαγείς δραστηριότητες!»
3e245t 3«Καλή χρονιά σε όλους! Ξεκινήσαμε καλά εδώ… Κέρδισα το φλουρί! Ευτυχισμένο 2015!» έγραψε ενθουσιασμένη στο twitter η Κλέλια Πανταζή, που υποδέχτηκε το νέο -τυχερό για την ίδια- έτος ντυμένη στα φούξια.
3e245t 6
Δήμητρα Δάρδα

Ο Βρεττός υποδέχτηκε το νέο έτος με τους γονείς του και τη… Minnie 
3e245t 10ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ οι φετινές γιορτές για τον Ηλία Βρεττό. Ο τραγουδιστής, που υποδέχτηκε το νέο έτος χωρίς την Ευαγγελία Αραβανή στο πλευρό του, επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά στο σπίτι των γονιών του.

Η απόφαση της αγαπημένης του να χωρίσουν ξαφνικά μέσα στα Χριστούγεννα αφήνοντας στο σπίτι όπου συζούσαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, καθώς και ένα γράμμα στο οποίο του εξηγούσε τους λόγους της φυγής της έσκασε σαν βόμβα ακόμα και για τον ίδιο, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Στο πατρικό του 
3e245t 1Ετσι ο Ηλίας Βρεττός υποδέχτηκε το 2015 στο πατρικό του παρέα με τους γονείς και τον αδελφό του. Μάλιστα έκοψαν και βασιλόπιτα, με πιο τυχερή από όλους τη μικρή Μinnie, το σκυλάκι τους. «Καλή χρονιά σε όλους, φιλαράκια μου! Ευτυχισμένο το 2015! Επειτα από πολλά χρόνια, αλλάξαμε χρόνο οικογενειακά και οι τέσσερις μαζί! Το φλουρί έπεσε όμως στη Minnie!» έγραψε ο Ηλίας στο twitter, όπου ανάρτησε και τη σχετική φωτογραφία.
3e245t 1 copy 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...