Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Νέα αρχή χωρίς «τραλαλά»

Η Στέλλα Μπεζαντάκου έχει αφήσει τις πίστες και ζει στο Λαγονήσι με τον σύντροφό της, εκτροφέα Ροτβάιλερ

Κάποτε η ζωή της ήταν γεμάτη «τραλαλά». Εμενε σε πολυτελές σπίτι με πισίνα, τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα, τραβούσε σαν μαγνήτης τα φλας με τις σέξι εμφανίσεις της και γινόταν συχνά πρωταγωνίστρια σκανδάλων που απασχολούσαν τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών. Σήμερα η Στέλλα Μπεζαντάκου έχει αλλάξει κοσμοθεωρία. Βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Γκίκα, εκτροφέα σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, και ζει μαζί του σε ένα σπιτάκι 45 τ.μ. μέσα σε κτήμα στο Λαγονήσι. Εκεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Στέλλα ανακάλυψε την ευτυχία σε απλά καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν εκτιμούσε τόσο την εποχή που ζούσε στη δίνη του κυκλώνα της showbiz. Ηρθε κοντά στη φύση, έφτιαξε το μποστάνι της και πλέον ο χρόνος μετράει πιο αργά για εκείνη. Θέλετε και το πιο εντυπωσιακό; Η καθημερινή επαφή της με τα σκυλιά του συντρόφου της την οδήγησε στην απόφαση να βαδίσει σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια.
r2rfefw 5
Από τον
Ηλία Μαραβέγια
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

«Γνώρισα τον κόσμο της νύχτας και αγάπησα τα ζώα» λέει η ίδια στην «Espresso», αποκαλύπτοντας πρώτη φορά ότι παρακολούθησε σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων. «Δεν δηλώνω ακόμη εκπαιδεύτρια. Σκοπεύω να γίνω όμως, και μάλιστα πολύ καλή. Για αρχή έκανα κάποια σεμινάρια, ενώ σχεδιάζω σύντομα να φύγω στο εξωτερικό, μάλλον στη Γερμανία, για να πάρω πτυχίο στην εκπαίδευση σκύλων. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα. Μόνο σεμινάρια μπορείς να κάνεις. Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχουν τόσοι που δηλώνουν εκπαιδευτές χωρίς να είναι. Το κάνουν μόνο για να βγάλουν χρήματα. Μερικοί ούτε καν αγαπούν τα ζώα. Εγώ τα λατρεύω και μου βγήκε αβίαστα αυτή η ενασχόληση. Οταν εκπαιδεύω έναν σκύλο νιώθω καλύτερα απ’ ό,τι ένιωθα όταν έβγαινα στις πίστες. Δεν αναφέρομαι στο τραγούδι, που το αγαπώ πολύ. Μιλάω μόνο για τη νύχτα» σημειώνει.
r2rfefw 2Τα φώτα της πίστας έσβησαν και η Στέλλα Μπεζαντάκου δηλώνει τελικά πιο ευτυχισμένη μακριά από τα νυχτερινά κέντρα. «Εκείνο που με συγκίνησε όλα αυτά τα χρόνια ήταν η αγάπη του κόσμου, την οποία βιώνω ακόμη σε μεγάλο βαθμό. Οφείλω τα πάντα στους θαυμαστές μου, και επειδή μου το ζητάνε συχνά, σκοπεύω κάποια στιγμή να ηχογραφήσω ένα καινούργιο κομμάτι. Θα το κάνω όμως με τους δικούς μου όρους». 

Οι κοσμικές εμφανίσεις

«Σε μαγαζί, πάντως, δεν νομίζω να επιστρέψω. Η νύχτα έχει τελειώσει πια για μένα. Ηταν ζόρι τα μπουζούκια. Χαίρομαι που σταμάτησα, ειδικά σε μια εποχή που η δουλειά αυτή… αιμορραγεί. Πλέον οι τραγουδιστές δουλεύουν δύο φορές την εβδομάδα, και πάλι δεν ξέρουν αν θα πάρουν τα λεφτά τους. Αν δεν γεμίσει το μαγαζί, δεν τα παίρνουν» αναφέρει με τη σιγουριά της εμπειρίας της. Ποια είναι η νέα τάξη πραγμάτων στην καθημερινότητά της; «Δεν έχω αποκοπεί από τον κόσμο ούτε έγινα καλόγρια. Απλώς, δεν αναλώνομαι άσκοπα σε κοσμικές εμφανίσεις. Το έκανα αυτό. Το χόρτασα. Και τις σέξι φωτογραφίσεις επίσης. Αν πληκτρολογήσεις τ’ όνομά μου στο Google, θα προκύψουν χίλιες φωτογραφίες.

»Φτάνει! Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια και έχουμε φτιάξει ένα κουκλίστικο σπίτι μέσα στο κτήμα. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε. Κάθε μέρα δίπλα του είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Νιώθω ότι τον αγαπώ όλο και πιο πολύ και ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι για μένα. Πίνουμε το καφεδάκι μας στη φύση, ασχολούμαστε με τα σκυλιά και τις δουλειές του κτήματος, πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους. Περνάμε όμορφα».

Οπως ισχυρίζεται, ούτε καν η μητέρα της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την αλλαγή που έκανε στη ζωή της. «Μου λέει: “Kαλά, νιώθεις καλύτερα σ’ ένα μικρό σπιτάκι 45 τ.μ. από ένα 160;” Και της λέω: “Ναι, γιατί η ευτυχία βρίσκεται σε άλλα πράγματα τελικά, σε ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς αληθινά, στη γαλήνη της ψυχής και την εσωτερική ισορροπία”».

«Ψεύτικη χαρά»

Εγώ είχα φτάσει σε ένα σημείο που τα είχα όλα: φήμη, χρήμα, δόξα. Ημουν όμως δυστυχισμένη, δεν ένιωθα γεμάτη μέσα μου. Ετσι άρχισα σταδιακά να αναθεωρώ. Ηταν μια σειρά πραγμάτων, διάφορες συγκυρίες που με οδήγησαν σ’ αυτό. Ολα τα υλικά αγαθά που κάποτε μου έκαναν εντύπωση δεν μου προσέφεραν πλέον τίποτα. Αρχισα να… πνίγομαι μέσα στην ψεύτικη χαρά που υπήρχε γύρω μου και να παθαίνω κρίσεις πανικού. Και τότε κατάλαβα πως όλα αυτά στα οποία έδινα σημασία για χρόνια είναι μάταια. Τώρα έχω άλλες αξίες στη ζωή μου, διαφορετικές προτεραιότητες. Εκανα στροφή 180 μοιρών. Το χρήμα πλέον δεν με απασχολεί, το φτύνω!»

Κατά τη διάρκεια της εσωτερικής αναζήτησής της μπήκε στη ζωή της ο Χρήστος. Γνωρίστηκαν σε μια κοινή συντροφιά σε κάποιο μοναστήρι, όπου πήγαν να κάνουν Ανάσταση. «Εχει κι εκείνος παρόμοια φιλοσοφία για τη ζωή, γεγονός που μας έφερε κοντά. Σαφέστατα με βοήθησε να αλλάξω, γιατί ήταν συνειδητοποιημένος χρόνια πριν από μένα. Ευτυχώς, μπόρεσα να ξεφύγω από το… κοπάδι. Τώρα πια δεν κοιτώ, βλέπω! Κι αυτό έχει μεγάλη διαφορά» υπογραμμίζει με… φιλοσοφική διάθεση, δίχως ωστόσο να διαγράφει τα χρόνια του χλιδάτου παρελθόντος της. «Ηταν μαθήματα ζωής, που με έκαναν σοφότερη. Δόξα τω Θεώ, βγήκα αλώβητη απ’ αυτό το χάος. Ούτε με ουσίες μπλέχτηκα ούτε τίποτα. Είχα βέβαια πίσω μου το πολύ δυνατό στήριγμα της οικογένειάς μου. Οι δικοί μου ήταν εκεί σε κάθε δυσκολία για να μου δώσουν δύναμη και ασφάλεια».
r2rfefw 1Η ίδια θεωρεί ότι παρεξηγήθηκε ως άνθρωπος εξαιτίας των καλλιτεχνικών επιλογών της, αλλά και κάποιων σκανδάλων στα οποία ενεπλάκη. «Δεν ήμουν η ηλίθια ξανθιά χαζογκόμενα που παρουσίαζαν κάποιοι για να γεμίσουν τις ώρες των μεσημεριανών εκπομπών τους. Οταν εμφανιζόμουν η τηλεθέαση ανέβαινε στα ύψη, είχε φτάσει μέχρι και 70%. Εστηναν εις βάρος μου θέματα και αποκόμιζαν οφέλη. Βέβαια, δεν έφταιγαν πάντα οι άλλοι. Κι εγώ προκαλούσα κάποιες φορές. Εκανα πολλά λάθη» παραδέχεται.

Επειτα από 15 χρόνια δουλειάς, η Στέλλα μπορεί να ζει αξιοπρεπώς χωρίς να εργάζεται. «Εβγαλα καλά λεφτά κι έχω κάνει το κουμάντο μου. Φυσικά, έχω περιορίσει τα έξοδά μου, αλλά δεν έκοψα ούτε το κομμωτήριο ούτε σταμάτησα το μανικιούρ. Και βέβαια δεν στηρίζομαι στα χρήματα του άντρα μου, διότι άντρα μου τον θεωρώ έπειτα από τόσα χρόνια, παρόλο που δεν έχουμε παντρευτεί» λέει. Πότε, λοιπόν, με το καλό ο γάμος; «Ελα ντε! Κι εγώ ρωτάω, αλλά απάντηση δεν παίρνω» σχολιάζει με χιούμορ. «Η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος έχει κάνει ήδη δύο γάμους κι έχει και δύο παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι αν παντρευτούμε, θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ στο δημαρχείο. Το θεωρώ βλακεία».

Η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί 

Οσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού; «Είχαμε μία ατυχία πριν από ένα χρόνο. Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητώ και να θυμάμαι. Εκείνο που μπορώ να πω, είναι πως δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί εγωιστικά, επειδή περνούν τα χρόνια. Θα ήθελα να το κάνω με τον άνθρωπο που θα αγαπήσω και θα με αγαπήσει και να το μεγαλώσουμε μαζί. Τώρα έτυχε να γνωρίσω τον Χρήστο. Φυσικά και θέλω να γίνω μάνα, φυσικά νιώθω ότι μου λείπει κάτι. Αν μας δώσει ο Θεός ένα παιδί, θα είναι μεγάλη χαρά για μένα. Και να μη συμβεί, όμως, δεν πειράζει. Εξάλλου, όπως σου είπα, ο Χρήστος έχει δύο παιδιά και τα βλέπω σαν δικά μου. Ο γιος του είναι 15 χρόνων και η κόρη του εφτά. Αγάπησα περισσότερο τον Χρήστο όταν είδα πόσο τρυφερός πατέρας είναι. Γενικά αυτός ο άνθρωπος είναι τα πάντα για μένα. Είμαι παθιασμένα ερωτευμένη μαζί του. Νόμιζα ότι είχα ερωτευτεί άλλη μία φορά στη ζωή μου, αλλά τελικά μάλλον μου συνέβη μόνο τώρα, με τον Χρήστο. Κι εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το νιώσει αυτό, ακόμη κι αν πληγωθεί τελικά. Αξίζει τον κόπο».
r2rfefw 6

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...