Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Οριστικά… τέλος εποχής!

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, ενώ οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ήδη να σκέφτονται τον δρόμο των προσφυγών για τα χρωστούμενα.

Τέλος για την ΑΕΚ και το χαρτί της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Απορρίφτηκε χθες η έφεσή της Ενωσης, κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών, λόγω της διακοπής της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, υφίσταται και εκ των πραγμάτων ο «Δικέφαλος» υποβιβάζεται.

Επόμενη κίνηση των «κιτρινόμαυρων» στις απέλπιδες προσπάθειές τους να μείνουν στην κατηγορία είναι η καταγγελία του Αρη για την προσπάθεια υπαγωγής του στο άρθρο 99, κόντρα στις διατάξεις του ΚΑΠ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ούτε και αυτή η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» θα αποφέρει καρπούς κι έτσι το μόνο που θα τους απομένει είναι η πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, για κάτι πάντως που ήδη έχουν δει «κόκκινο» φως από διάφορους αρμόδιους φορείς. Με απλά λόγια, είναι σαν να προσπαθούν να κρατήσουν ετοιμοθάνατο στη ζωή με βότανα του… δάσους! Αυτό κάνουν στην ΑΕΚ… Κι επειδή είναι λογικό να μην ελπίζει επί της ουσίας κανείς πλέον στο ευρύτερο «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον, γι’ αυτό και τα… όργανα άρχισαν ήδη! Οι παίκτες του «Δικεφάλου» συζήτησαν χθες για περισσότερη από μία ώρα στα αποδυτήρια για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο Γκερέιρο, σαν παλιός, υπήρξε ξεκάθαρος: «Παιδιά, εγώ έδωσα ήδη εντολή στους εκπροσώπους μου και κινούν τις διαδικασίες για την προσφυγή. Δεν θα χαρίσω τα λεφτά μου, θα κάνω τα πάντα για να τα πάρω, είναι χρήματα που δικαιούμαι»…

Τα ίδια έλεγαν και οι υπόλοιποι ξένοι, και είναι ξεκάθαρα ζήτημα ημερών (ή ωρών) να καταθέσουν κι εκείνοι τις προσφυγές τους στη ΦΙΦΑ. Το ερώτημα είναι τι θα πράξουν οι Ελληνες και ιδιαίτερα οι πιτσιρικάδες, που είναι τρομαγμένοι με τους οπαδούς. Εδώ είναι καθαρά θέμα των μάνατζερ. Κάποιοι εκπρόσωποι είναι απόλυτοι απέναντι στον τρόπο αντίδρασης και δεν συζητάνε τίποτε άλλο πέραν της προσφυγής στη ΦΙΦΑ. Κάποιοι άλλοι συνιστούν υπομονή, μήπως μπορέσει και φύγει ο πελάτης τους ως ελεύθερος για κάποια άλλη ομάδα, χωρίς δηλαδή να αξιώσει η ΠΑΕ χρήματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Καλό… καλοκαίρι από Δέλλα και Ζήκο στους παίκτες

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε τελευταία φορά χθες στους παίκτες του προτού λύσει οριστικά τους ζυγούς για το καλοκαίρι (ήταν η τελευταία προπόνηση, από τη στιγμή που δεν δικαιώθηκε η ΠΑΕ στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ). Και τους έδωσε ξανά… συμβουλές για το άμεσο και μη μέλλον τους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στάση σας αυτές τις μέρες που ήμασταν μαζί, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου. Θέλω να σας πω κάποια πράγματα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για την καριέρα σας και πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, γιατί καταλαβαίνετε ότι οι αποφάσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας. Δεν έχει σημασία ότι εμείς σταματάμε σήμερα. Εσείς πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε για τους εαυτούς σας και στο γήπεδο και εκτός αυτού. Να προσπαθήσετε να βελτιώνεστε καθημερινά και ως παίκτες και ως άνθρωποι. Θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω».

Επειτα τον λόγο πήρε ο Ακης Ζήκος, που είπε: «Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο όπως το ζήσατε φέτος και πολύ περισσότερο δεν είναι αυτή η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι γεννημένη να πρωταγωνιστεί και φέτος λόγω των προβλημάτων που κι εσείς βρήκατε, αναγκάστηκε να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή της».

Γ. ΜΑΡ.


Οφειλή 300.000 ευρώ κατέβαλε η ΠΑΕ στην εφορία

Ποσό 300.000 ευρώ κατέβαλε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ στην εφορία για οφειλή που σχετίζεται με το άρθρο 44. «Αν δεν καταβάλλονταν άμεσα αυτά τα χρήματα, το Δημόσιο θα προχωρούσε σε διάρρηξη της συμφωνίας και αυτομάτως θα αναβίωναν τα χρέη, ύψους περίπου 180 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν μπορούμε να χρεωθούμε. Εμείς πρέπει να φύγουμε με το κεφάλι όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε» έλεγαν χαρακτηριστικά οι διοικούντες του «Δικεφάλου» χθες για το θέμα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, το ποσό που καταβλήθηκε προέρχεται από κάποια έσοδα που περίμενε η ομάδα από τον ΟΠΑΠ…

– Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρει στο περιβάλλον του αυτές τις μέρες πως δεν δύναται τελικά να προωθήσει λύση για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υποβιβάστηκε, καθώς κανείς από τους επιχειρηματίες που «έψηνε» δεν βγαίνει πια μπροστά… Ετσι εμφανίζεται να στηρίζει τη μοναδική λύση που διαφαίνεται στον ορίζοντα, δηλαδή αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, επικοινώνησε κιόλας με τον πετυχημένο επιχειρηματία και του δήλωσε πως έχει την απόλυτη στήριξή του…

Γ. ΜΑΡ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...