Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Ο άνθρωπος που έκανε πλούσιους πέντε Ελληνες!

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στον Εύοσμο Νίκος Κουγιουμτζής αποκαλύπτει ότι έχουν εμφανιστεί οι τέσσερις τυχεροί του πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Εμφανίστηκε στο πρακτορείο έχοντας μια υποψία ότι έχει κερδίσει κάποια χρήματα. Δεν ήξερε όμως πόσα. Της είπαμε ότι έχει τον πρώτο αριθμό που κερδίζει 4.000.000 ευρώ. Ξέσπασε σε κλάματα! Συγκινήθηκε… Δεν μπορούσε όμως να συνειδητοποιήσει το ποσό των χρημάτων. Μας ρωτούσε συνεχώς πόσα κέρδισε. Της εξηγήσαμε… Πιστεύω όμως ότι ούτε όταν έφυγε από το πρακτορείο μας είχε καταλάβει ακριβώς πόσα χρήματα έχει κερδίσει…. Ηταν τέτοιο το σοκ που είχε υποστεί»!

Δημόσιος υπάλληλος

Ο Νίκος Κουγιουμτζής, ιδιοκτήτης του χρυσού πρακτορείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που πούλησε τον τυχερό λαχνό του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, περιγράφει στην «Espresso» τις πρώτες αντιδράσεις της 35χρονης που με μόλις 10 ευρώ κέρδισε 4.000.000 ευρώ! Το νέο έτος μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την 35χρονη δημόσια υπάλληλο που εργάζεται στον τομέα της Υγείας, αφού με το λαχείο που αγόρασε έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη ζάπλουτη! Η υπερτυχερή που, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελεύθερη, ατενίζει πλέον το μέλλον με άλλον… αέρα!

Το 2015 μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Θεσσαλονίκη που είχε χρόνια να δει τυχερό στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο. Μάλιστα, στο πρακτορείο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 44 το γλέντι που ξεκίνησε αμέσως μετά την κλήρωση την Πρωτοχρονιά κρατούσε έως χθες! «Οι υπόλοιποι τέσσερις τυχεροί είναι επίσης από την περιοχή μας. Αγόρασαν από εμάς τα υπόλοιπα λαχεία της τυχερής πεντάδας και κέρδισαν από 500.000 ευρώ ο καθένας!» συμπληρώνει ο πράκτορας. Εως χθες είχαν εμφανιστεί ή είχαν τηλεφωνήσει στο πρακτορείο οι τρεις από τους τυχερούς που κέρδισαν ο καθένας από μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο μόνος που παρέμενε άφαντος ήταν ο τελευταίος τυχερός με τον οποίο συμπληρώνεται η πεντάδα των κερδισμένων του πρωτοχρονιάτικου λαχείου.

«Πρόκειται για δύο συνταξιούχους και έναν άντρα ηλικίας περίπου 45 ετών. Ολοι ήταν πελάτες και συνήθιζαν να αγοράζουν λαχεία από εμάς. Κανείς δεν έδωσε πολλά χρήματα. Ο ένας από τους δύο συνταξιούχους πήρε πέντε λαχνούς συνολικής αξίας 25 ευρώ. Μάλιστα, τους διάλεξε η μητέρα μου και τους έδωσε. Ηρθε στο πρακτορείο και τον ενημερώσαμε διακριτικά ότι ήταν ένας από τους τυχερούς. Ο 45χρονος μας πήρε τηλέφωνο για να μας ενημερώσει ότι έχει κερδίσει. Και ο δεύτερος συνταξιούχος μάς ενημέρωσε ότι είχε έναν από τους τυχερούς λαχνούς. Μόνο ένας τυχερός, που κερδίζει και εκείνος 500.000 ευρώ, δεν έχει ακόμη εμφανιστεί» καταλήγει στην «Espresso» ο κ. Κουγιουμτζής.

Νίκος Πιτσιακίδης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...