Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πρεμιέρα του 2015 με βασιλόπιτες & φλουριά στο σανίδι

Ηθοποιοί και συντελεστές στις κεντρικές θεατρικές σκηνές της Αθήνας είπαν «Happy New Year» άνοιξαν σαμπάνιες και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος

Την πρώτη ημέρα του νέου έτους τα θέατρα έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θίασοι και συντελεστές επέλεξαν να τηρήσουν το έθιμο όπως προστάζει η παράδοση, δηλαδή ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Βασιλείου. Στο θέατρο Βρετάνια οι θίασοι του «Πουπουλένιου» και του «Ενας ήρωας με παντόφλες» παρουσία του θεατρώνη Κάρολου Παυλάκη έκοψαν τις πίτες τους. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Νίκος Κουρής, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με πολλά χαμόγελα και ευχές έκοψαν τη βασιλόπιτα, άνοιξαν σαμπάνιες και γιόρτασαν δεόντως την ημέρα. Κι έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού η παράσταση «Πουπουλένιος» παίζεται για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία της. Ο Νίκος Κουρής έδωσε το «παρών» στη γιορτή μαζί με τον πεντάχρονο γιο του Πέτρο.
3412r324r4 8Ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστής του έργου «Ενας ήρωας με παντόφλες», είχε και στην… πρωτοχρονιάτικη πίτα τον πρώτο ρόλο. Εκοψε γενναία κομμάτια για ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συντελεστές, μουσικούς και τεχνικούς του θεάτρου, άνοιξε σαμπάνιες και αντάλλαξε ευχές για ένα τυχερό έτος. Στο πλευρό του σύσσωμο το καστ: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Φλωκατούλας, Αλμπέρτο Φάις, Δημήτρης Κανέλλος, Αμαλία Νίνου, Ντένια Στασινοπούλου, Ελένη Τσιμπρικίδου, Δημήτρης Λιόλιος. Ο Παντελής Καναράκης αναδείχτηκε ο τυχερός της παράστασης «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο θέατρο Δανδουλάκη. Σύσσωμος ο θίασος και οι συνεργάτες έδωσαν το «παρών» στη ζεστή γιορτή, παρουσία και της πρωταγωνίστριας Κάτιας Δανδουλάκη. Ο τυχερός της ημέρας δέχτηκε ευχές από τους συναδέλφους του Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Τζόις Ευείδη και Ελένη Κρίτα.
3412r324r4 7Στο θέατρο Βεάκη η «Ποντικοπαγίδα» γιόρτασε με τη σειρά της την πρώτη ημέρα του χρόνου! Γιάννης Αϊβάζης, Αγγελική Δαλιάνη, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημητρόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Ολγα Πολίτου, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας, παρουσία του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη και της θεατρικής επιχειρηματία Νινέτας Λεμπέση. Η Αγγελική Δαλιάνη βρήκε το φλουρί και δέχτηκε συγχαρητήρια από τους συναδέλφους της. Στο ιστορικό θέατρο Βέμπο οι τριάντα πρωταγωνιστές και μουσικοί της παράστασης «Πριν το χάραμα» μαζί με τους δημιουργούς Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έκοψαν τη δική τους πίτα. Οι Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας μαζί με το υπόλοιπο καστ το γιόρτασαν δεόντως.
3412r324r4 9Η τύχη χαμογέλασε στον θεατρικό επιχειρηματία του θεάτρου Ζίνα Μάρκο Τάγαρη, όταν «Οι τενόροι» Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Θανάσης Τσαλταμπάσης άρχισαν να μοιράζουν τα κομμάτια της βασιλόπιτας στους συντελεστές της παράστασης Πάνο Σταθακόπουλο, Βιβή Κόκκα, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Αννα Μενενάκου και Γιώργο Παπαζήση. Ολοι αποθέωσαν τον τυχερό της χρονιάς, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα!
3412r324r4 1
Δήμητρα Δάρδα 

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...