Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Σαββατοκύριακο 03-04 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο. Οσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να διακρίνετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν αυτές θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά και ευκαιρίες καινούργιων γνωριμιών.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο, που θα δημιουργηθούν ακόμα και υπό αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας στα ύψη. Οσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες που είχατε θα είναι αισθητά μειωμένο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τον μήνα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δεν σας ψυχοπλακώνουν. Αφιερώστε χρόνο στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια. Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια χαρά θα τα καταφέρετε και αυτή την εβδομάδα, αφού δεν θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν στη σχέση σας. Στο θέμα του έρωτα θα βγείτε κερδισμένοι. Ισως να είναι δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις μέρες σας. Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε την καλή ζωή, μια που η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη. Δεν θα λείψουν οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια που δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες, που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα δημιουργήσουν ευχάριστες προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να σας κυριεύουν, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά. Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα ελκύει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο. Οσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις, που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας. Αποφύγετε να βυθιστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Θα καλυτερέψει η διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές θα είναι ιδιαίτερα καλή. Ερχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς. Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και αν δεν συγκρατηθείτε, θα δημιουργηθούν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντάς σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι. Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια δεν θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθεί η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και στις φιλικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις. Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας και αυτό θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση. Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε κατάθλιψη ή μελαγχολία, αφού αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι μια από τις καλύτερες που έχετε διανύσει εδώ και καιρό. Με λιγότερους πονοκεφάλους, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική σας ζωή. Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ό,τι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σας σάς αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ αυξάνει και την επαγγελματική σας αίγλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η θέληση που έχετε για επαγγελματική εξέλιξη και σταδιοδρομία θα σας ωθήσει να απαιτήσετε την αναγνώριση και τον σεβασμό. Ισως να υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη θα πετύχετε κάθε στόχο σας. Δείξτε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά σας συμφέροντα. Αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αποδεχτείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής. Η δημιουργικότητα και η θετική σκέψη, που είναι τα ατού σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από όποια αδιέξοδα υπήρχαν ή υπάρχουν στη ζωή σας. Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν. Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αναπτύσσεται πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να προβείτε σε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά. Ολη η εβδομάδα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι τη χρειάζεστε, και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ολα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητείτε: Η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δεν θα έχετε λόγο να παραπονιέστε. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, η οποία θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα είναι πιο προσοδοφόρες. Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες. Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στις παρορμήσεις σας να γίνουν εμπόδια στα σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...