Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Τι πρόκειται να πάθουν οι celebrities τη νέα χρονιά

Η γνωστή μελλοντολόγος Πέγκυ Δαμουράκη μιλά για όσα θα φέρει το νέο έτος στους celebrities

Σε ηλικία μόλις εννέα ετών «είδε» τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας της, που όμως έγινε φρικτή πραγματικότητα για την ίδια. Καλλιέργησε το χάρισμα που θεωρεί πως έχει εκ γενετής και έφτασε να κάνει προβλέψεις ακόμη και στον Λευκό Οίκο, αφού τόσο ο Μπιλ Κλίντον όσο και η Χίλαρι εμπιστεύτηκαν τις προβλέψεις της.
35421r42r534rtΗ μελλοντολόγος Πέγκυ Δαμουράκη μιλώντας στην «Εspresso» φτιάχνει τον δικό της χάρτη προβλέψεων με όλα όσα θεωρεί πως θα φέρει το 2015 στα τηλεοπτικά (και όχι μόνο) πρόσωπα της πρώτης γραμμής. Αποκαλύπτει πως η Ελένη Μενεγάκη θα γεννήσει νωρίτερα από ό,τι υπολογίζει και πως η Μαρία Μπεκατώρου θα αποκτήσει επίσης ένα παιδάκι που τόσο επιθυμεί. «Βλέπει» πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα… διασπάσει τα «Καρντάσιανς» και πως ο Αντώνης Ρέμος μπορεί και να φύγει για το εξωτερικό. Αναλυτικά:

d34t54y46466r
1 ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: «Θα πρέπει να προσέξει πολύ τις επαγγελματικές κινήσεις του και τις αλλαγές. Το καλύτερο θα είναι να εντοπίσει ποιος και τι του φταίει. Θα “διασπάσει” τα “Καρντάσιανς” για να παρουσιάσει άλλη εκπομπή μόνος του».

2 ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «Η γλυκιά παρουσιάστρια θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και στο μέλλον. Για το θέμα της μητρότητας θέλω να αποκαλύψω πως με τη βοήθεια και άλλων παραγόντων θα γίνει μαμά μέσα στην επόμενη πενταετία».

3 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: «Εχει πολύ πείσμα. Δεν θα το βάλει κάτω. Θα προσπαθήσει πολύ και θα πετύχει αυτό που επιδιώκει επαγγελματικά. Σιγά σιγά θα αρχίσει να κατακτά τον κόσμο».

4 ΓΕΡΜΑΝΟΥ: «Δεν νιώθει άνετα με αυτό που κάνει σήμερα στην τηλεόραση. Αισθάνεται λίγο μπλοκαρισμένη. Στα προσωπικά της περνάει καλά. Απολαμβάνει τη σχέση της, αλλά θα παραμείνει σχέση».

5 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα χρειαστεί να κάνει υπερπροσπάθεια για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Να προσέξει πάρα πολύ το θέμα της υγείας του».

6 ΣΕΦΕΡΛΗΣ: «Πιέζεται πάρα πολύ στην εκπομπή “Mega με μία” που παρουσιάζει. Δεν τον ευχαριστεί αυτή η συνεργασία. Δεν είναι έτσι όπως το φανταζόταν. Δυσφορεί…»

7 ΜΕΛΕΤΗ: «Χμ… χμ… Η Ελεονώρα έχει μπροστά της μεγάλες αλλαγές. Επαγγελματικά. Θα αλλάξει πάλι είδος εκπομπής. Οι δυσκολίες στα προσωπικά της θα συνεχιστούν και γάμος δεν προβλέπεται, τουλάχιστον σύντομα».

d234r345t4t
8 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ:
«Αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, προσωπικά (στον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο) και στα επαγγελματικά της. Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στους δύο αυτούς τομείς της ζωής της τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί».

9 ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Θα γεννήσει νωρίτερα από την ημερομηνία που της έχει δώσει ο μαιευτήρας της, όμως όλα θα πάνε τέλεια. Η σχέση της με τον νυν σύντροφό της θα έχει διάρκεια. Ταιριάζουν πολύ. Και βιώνουν ζωή έγγαμη! Με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο θα βρουν τη χρυσή τομή κι έτσι θα μπει τέλος στα περιουσιακά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, έχει μπροστά της πολλά χρόνια καριέρας και επιτυχίας. Ηταν, είναι και θα παραμείνει η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης».

10 ΚΟΡΟΜΗΛΑ: «Δεν έχει σταματήσει να κάνει κουβέντες για την τηλεοπτική επιστροφή της. Στο άμεσο μέλλον θα δεχτεί μια πραγματικά δελεαστική πρόταση από πολύ σημαντικό πρόσωπο, γνώριμό της από το ένδοξο παρελθόν της. Αν αποφασίσει να βγει ξανά στην τηλεόραση, τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα». 

11 ΡΕΜΟΣ: «Η γέννηση του παιδιού του θα του φέρει πολύ μεγάλη τύχη. Θα αλλάξει η ζωή του και η καριέρα του θα εκτοξευτεί. Θα του γίνουν δύο πολύ σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό για συνεργασίες που δεν θα τις πιστεύει ούτε ο ίδιος. Σημαντικά, χρόνια προβλήματα του παρελθόντος λύνονται».

12 ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: «Η ηθοποιός μοιάζει με τον ήλιο που δύει σιγά σιγά. Πρέπει να δώσει προσοχή στα επαγγελματικά της. Κάνει λανθασμένες κινήσεις. Δυσκολίες προβλέπονται ακόμα και στα προσωπικά της. Η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ό,τι και να μεσολαβήσει ή προκύψει, θα τελειώσει».

13 ΣΚΟΡΔΑ – ΛΙΑΓΚΑΣ: «Η Φαίη θα λάμπει για αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. Εχει πολύ μέλλον μπροστά της και επιτυχία. Από τις πολύ ευνοούμενες στο θέμα της καριέρας. Σε αντίθεση με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και θα κάνει εξ ανάγκης συνεργασίες. Θα χρειαστεί να συμβιβαστεί, είτε το θέλει είτε όχι, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον τηλεοπτικό χάρτη».

14 ΡΟΥΒΑΣ: «Θα κάνει καριέρα και στην υποκριτική. Η οικογένειά του θα μεγαλώσει κι άλλο. Η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη έχει μέλλον. Να προετοιμάζεται για προτάσεις που θα του έρθουν για συνεργασίες στο εξωτερικό».

15 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ: «Επιθυμεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση στην Ελλάδα. Το σκέφτεται πολύ και είναι αποφασισμένος. Ωστόσο θα του προταθεί να ασχοληθεί με την πολιτική και θα δεχτεί».

Οι διάσημοι πελάτες και ο Κλίντον 
rt343y45ye5wyΗ γνωστή μελλοντολόγος, που πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα, διατηρούσε έως και το 2006 γραφεία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. «Στην Αμερική είχα αρκετούς διάσημους πελάτες, μεταξύ των οποίων και τον Μπιλ Κλίντον. Είχα προβλέψει πως θα αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και στη Χίλαρι Κλίντον πως θα ασχοληθεί με την πολιτική. Την είχα καθησυχάσει για τον γάμο της, πως δεν θα τελειώσει ούτε στην περίπτωση που τρίτο άτομο (Μόνικα Λεβίνσκι) προβεί σε ερωτικές αποκαλύψεις που αφορούν τον πρόεδρο».

Για τις προβλέψεις της χρειάζεται να είναι σε πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Δεν μιλάει στην αρχή, αλλά με το στυλό της αρχίζει να σχεδιάζει γρήγορα πάνω σε χαρτιά γραμμές κάθετες που ενώνονται η μία με την άλλη και σχήματα μικρά. Οσο το χέρι της ανεβοκατεβαίνει η Πέγκυ Δαμουράκη «διαβάζει» και αρχίζει και λέει τα μελλούμενα στον εκάστοτε πελάτη. Μόλις τελειώσει η μία κόλλα, συνεχίζει στην επομένη με τον ίδιο τρόπο γρήγορα.

«Με τους πελάτες μου επικοινωνώ μέσω Skype ή τηλεφώνου για τις προβλέψεις μου. Ωστόσο υπάρχουν και προσκλήσεις από το εξωτερικό για πριβέ ραντεβού με διασημότητες, κυρίως από το Λονδίνο» αποκαλύπτει η μελλοντολόγος.

Παιδί τετραμελούς οικογένειας, με καταγωγή από την Κρήτη και μαμά από τη Μικρά Ασία, η Πέγκυ Δαμουράκη είχε ένα δυνατό όραμα σε ηλικία εννέα ετών. «Είδε» τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας της, που έγινε πραγματικότητα. «Οδηγός μου είναι το θείο χάρισμα που μου δόθηκε εκ γενετής και προσφέρθηκα να χρησιμοποιήσω τις ιδιαίτερες ικανότητές μου προς όφελος της ανθρώπινης ύπαρξης».

Αρκετοί διάσημοι παρουσιαστές αλλά και πολιτικοί την επισκέπτονται στο γραφείο της, στην περιοχή του Ελληνικού. «Υπάρχει εχεμύθεια. Σέβομαι τον κόσμο και δεν ξεχωρίζω επωνύμους και ανωνύμους. Το βασικό μου μέλημα είναι να βοηθηθούν όλοι όσοι με επισκέπτονται».

Η Πέγκυ Δαμουράκη έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, από την «Κόκκινη κάρτα» του Γιώργου Παπαδάκη έως τον «Πρωινό καφέ», ενώ υπήρξε αρκετές φορές καλεσμένη σε εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. «Μάλιστα το 2002 είχα βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και μίλησα για μια φονική επιδημία που “έβλεπα” πως ερχόταν. Στο στούντιο με αμφισβήτησαν οι υπόλοιποι καλεσμένοι. Το 2004 ήρθε η γρίπη των πτηνών και επιβεβαιώθηκα» συμπληρώνει.

Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...