Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Non stop πάρτι από τη «Χίλτον της Βρετανίας»

Η άτακτη και ζάμπλουτη Ιντια Ρόουζ Τζέιμς που περνάει τις μέρες της τρώγοντας εκατομμύρια.

d585s87s9Τύφλα να ‘χει η Πάρις Χίλτον! Μια 21χρονη χορεύει… στο ταψί όλο το Σόχο, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για την «Πάρις Χίλτον της Βρετανίας». Ο λόγος για την Ιντια Ρόουζ Τζέιμς η οποία -όπως και η χρυσή κληρονόμος της γνωστής ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας- περνάει τον χρόνο της τρώγοντας τα λεφτά του παππού της. Και δεν φοβάται καθόλου μήπως κάποια στιγμή τελειώσουν, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στους χίλιους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας. Οι κυριακάτικοι «Τάιμς» του Λονδίνου όχι μόνο τη συμπεριέλαβαν στην περιβόητη Rich List που συντάσσουν κάθε χρόνο, αλλά την ανέδειξαν και το νεότερο πρόσωπο της φετινής λίστας. Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη Ιντια Ρόουζ Τζέιμς κατατάχτηκε στη 265η θέση με περιουσία ύψους 329 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 380 εκατ. ευρώ), τη στιγμή που η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε τρεις θέσεις χαμηλότερα με περιουσία που ανέρχεται σε 320 εκατομμύρια λίρες (περίπου 370 εκατ. ευρώ). Τι και αν η Ιντια μοιράζεται την περιουσία της με την ετεροθαλή αδερφή της, Φάουν; Ο παππούς τους, ο βαρόνος της πορνογραφίας Πολ Ρέιμοντ, φρόντισε να τις εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή –ή, για την ακρίβεια, για πολλές ζωές– αφού θρήνησε από νωρίς την κοκαϊνομανή κόρη του και μητέρα των κοριτσιών, Ντέμπι, ενώ ήρθε σε οριστική ρήξη και με τον γιο του, Χάουαρντ, όταν μπλέχτηκε κι αυτός στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Για την 21χρονη Ιντια η ζωή είναι ένα non stop πάρτι. Στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter το επιβεβαιώνει καθημερινά, αναρτώντας φωτογραφίες από το jet setting της σε όλο τον κόσμο και τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις της στα hot spots του Λος Αντζελες, του Ντουμπάι, της Ρώμης και του Παρισιού, πάντα παρέα με άλλους celebrities. Από το πλευρό της σπανίως λείπει ο γεμάτος τατουάζ σύντροφός της, το μοντέλο Τζέικ Χολντ, με τον οποίο δηλώνει φουλ ερωτευμένη. Ιδιαίτερη αδυναμία όμως τρέφει και στον πατέρα της, Τζον, για τον οποίο πονοκεφάλιασε τον περασμένο μήνα που εκείνος γιόρταζε τα 60 του γενέθλια, καθώς ήθελε να βρει πιο εντυπωσιακό δώρο από αυτό που του είχε αγοράσει η αδερφή της. «Εχω επτά ημέρες για να αγοράσω στον μπαμπά μου ένα καλύτερο δώρο από αυτό που του πήρε η αδερφή μου. Εκείνη του πήρε μία Μπέντλεϊ», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Twitter της.

Είναι προφανές ότι η Ιντια δεν χρειάζεται να δουλεύει για να ζήσει. Παρ’ όλα αυτά, για να μην πλήττει, απασχολείται στο περιοδικό «Fault» ως υπεύθυνη μόδας, ενώ κάνει προσπάθειες να βρει τον δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη. Μέχρι στιγμής πάντως, σε αντίθεση με την Αμερικανίδα «ομόλογό» της Πάρις Χίλτον, δεν της έχει δοθεί καμία ευκαιρία στον κινηματογράφο. Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα κουράστηκε τόσο πολύ από την αναμονή που σχολίασε κάποια στιγμή στο Twitter: «Θα κοιτάξω να γραφτώ σε καμιά σχολή. Εχω βαρεθεί τη ζωή μου!». Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να τη δούμε να κάνει ένα διάλειμμα στο… πάρτι. 

Ο «βαρόνος της πορνογραφίας» που έγινε «βασιλιάς» του Σόχο

Ο Πολ Ρέιμοντ δημιούργησε την τεράστια περιουσία του ανοίγοντας το πρώτο strip club στη Βρετανία. Μέσα σε δύο χρόνια το κλαμπ μετρούσε πάνω από 45.000 εγγεγραμμένα μέλη αποφέροντάς του τεράστια έσοδα, τα οποία αποφάσισε να επενδύσει σε ακίνητα, φτάνοντας να χαρακτηριστεί κάποια στιγμή «βασιλιάς του Σόχο». Εστησε μάλιστα το μεσιτικό γραφείο Soho Estates, το οποίο σήμερα έχει περάσει στα χέρια της εγγονής του, Φάουν.

Παρά το γεγονός ότι σε μικρή ηλικία είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα του και είχε φοιτήσει σε σχολείο που λειτουργούσε υπό τη διεύθυνση της θρησκευτικής κοινότητας «Χριστιανοί Αδερφοί», ο Ρέιμοντ έγινε «βαρόνος» των εκδόσεων πορνογραφίας. Το πρώτο του αντρικό περιοδικό είχε τίτλο «King», όμως αυτό που αποτέλεσε ορόσημο στην αγορά πορνογραφίας ήταν το «Men Only», που κυκλοφόρησε το 1971. Πολύ γρήγορα ακολούθησαν και άλλοι επιτυχημένοι τίτλοι, όπως το «Escort», το «Club International», το «Mayfair» και το «Razzle».

Παρά την επιτυχημένη πορεία στην επαγγελματική του ζωή όμως, στην οικογενειακή ζούσε ένα δράμα. Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να παραδώσει τα ηνία των επιχειρήσεών του στην κόρη του, Ντέμπι, εκείνη πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 1992, θάνατος που τον βύθισε στην κατάθλιψη. Λίγο καιρό αργότερα και ενώ το οικονομικό περιοδικό «Forbes» τον κατέτασσε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, ο Ρέιμοντ ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του, Χάουαρντ, καθώς ανακάλυψε ότι ήταν κι αυτός ναρκομανής. Μοναδική παρηγοριά για τον Βρετανό μεγιστάνα αποτελούσαν οι πανέμορφες εγγονές του, Ιντια και Φάουν, στις οποίες καθόλου τυχαία πέρασε το 80% της αμύθητης περιουσίας του όταν ο Ρέιμοντ έφυγε από τη ζωή, το 2008.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...