Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ντου ληστών σε έπαυλη (!) στο Π. Ψυχικό

Αγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των ηλικιωμένων και ξυλοκόπησαν τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό

Το ενδεχόμενο να άφησαν το ατμοσίδερο και να πήραν… λοστό οι αδίστακτοι Γεωργιανοί ληστές που βασανίζουν τα θύματά τους εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την περίπτωση της ληστείας χθες τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό.

Στο σπίτι της οδού Παπαρρηγοπούλου διαμένει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων (ο άντρας είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας) και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις κουκουλοφόροι να ανήκουν στη σπείρα των Γεωργιανών με τις σαδιστικές τάσεις, αν και αυτή τη φορά απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια στην οικογένεια του 73χρονου επιχειρηματία. Πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για άλλη σπείρα, ίσως Αλβανών κακοποιών, η οποία δραστηριοποιήθηκε ξαφνικά στην Αττική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις κουκουλοφόροι κατάφεραν στις 5.10 τα ξημερώματα να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας και να εισβάλουν στο εσωτερικό. Οι δύο από αυτούς ανέβηκαν στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού και ξύπνησαν τον ιδιοκτήτη, την 78χρονη σύζυγό του και τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό του ζευγαριού. Οι κακοποιοί κατέβασαν τους τρεις «ομήρους» τους στο σαλόνι και τους εξανάγκασαν με την απειλή ενός λοστού να καθίσουν στον καναπέ, όπου τους έδεσαν με καλώδιο.

Τη στιγμή που ο τρίτος συνεργός τους φύλαγε τσίλιες στην αυλή της μονοκατοικίας, οι δύο κουκουλοφόροι χτυπούσαν με γροθιές το ηλικιωμένο ζευγάρι, ενώ ξυλοκόπησαν άγρια και την οικιακή βοηθό, την οποία χτύπησαν στο κεφάλι, ζητώντας να τους δώσουν χρήματα και τιμαλφή.

Λεφτά και κοσμήματα

Στη συνέχεια έψαξαν όλο το σπίτι, όμως δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν και τελικά, αφού άρπαξαν περίπου 100 ευρώ και κοσμήματα, εξαφανίστηκαν μαζί με τον τσιλιαδόρο συνεργό τους. Οταν τα ηλικιωμένα θύματα κατάφεραν να λυθούν, πρώτο τους μέλημα ήταν να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η αλλοδαπή οικιακή βοηθός για τις πρώτες βοήθειες, καθώς ήταν αιμόφυρτη από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί από τους ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από κάποιες ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο οι τρεις κουκουλοφόροι να αυτονομήθηκαν από την άγρια συμμορία των Γεωργιανών ληστών με το ατμοσίδερο και να ξεκίνησαν δικές τους «δουλειές», πάλι με βίαιη αντιμετώπιση των θυμάτων, αλλά όχι τόσο ακραία όσο η πρόκληση εγκαυμάτων. Ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εθνικότητα και την προέλευση των ληστών.

Ο σαδιστής και τα σενάρια της Αστυνομίας

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η Γεωργιανή οικιακή βοηθός που εργάζεται στη μονοκατοικία του Παλαιού Ψυχικού, η προφορά των ληστών τής έδωσε την εντύπωση πως ίσως πρόκειται για συμπατριώτες της. Μάλιστα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που κρατούσε τον λοστό (φέρεται ότι τον περιέγραψε ως μέτριου αναστήματος και σωματώδη), προσομοιάζουν με αυτά του σαδιστή ληστή με το ατμοσίδερο! Μετά την κατάθεσή της οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις κουκουλοφόροι να προέρχονται από τη συμμορία των Γεωργιανών που κακοποιούν τα θύματά τους με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...